VÄRMDÖ IF
Innebandy
Pojkar -15
Uppstart för Pojkar -15

Under oktober månad startar vi  upp innebandylag för pojkar och flickor födda -15!

Lagen kommer att träna i Hemmesta Sporthall på lördags- eller söndagseftermiddagar.

Om ni förra säsongen varit aktiva i Värmdö IF:s Innebandylekis, så blir ni automatiskt överflyttade till denna grupp.

Alla som anmäler sitt intresse via anmälningslänken nedan, kallas till ett uppstartsmöte/föräldramöte där föreningen informerar om träningstider, utrustning, riktlinjer med mera. På uppstartsmötet kommer vi även att ta in intresseanmälningar från er föräldrar gällande fördelning av roller som lagledare, tränare, hjälptränare, kassör, sjukvårdsansvarig och hemsidesansvarig.

Tiden för mötet återkommer vi med.

Har du en pojke född 2015- anmäl honom HÄR!

Frågor?

Har du frågor kring verksamheten går det bra att kontakta Värmdö IF:s Kansli, 08-570 220 10 alt. kansliet@varmdoif.se

Vill du veta mer om Värmdö IF och innebandysektionen, besök www.varmdoif.se.

Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 17/06 09:45