Avbytare: Simon L, Axel N, Sanneh, Provspelare, Lukas H

Byten: Sami ut 25 min (lättare skadad) provspelare in

Challe ut 73 min, Sanneh in

Provspelare ut 75 min, Simon L in

Jocke K ut 75 min, Axel in

Matchen startar med två lag som båda vill hålla boll, jämn fördelat spel, med något övervikt av bollinnehav till vår fördel. Karlberg visar dock upp ett tålamod, i sitt spel och vi ”luras” in i att bli lite övermodiga i vårt anfallsspel, tappar boll på fel ställen, då hugger Karlberg i farliga omställningar.  1-0 kommer efter ett mindre bra uppspel centralt från oss, en spelare i Karlberg fångar upp bollen, driver fram i sätter den otagbart för Simon i hans högra kryss. Första halvlek håller vi ändå mycket av vår plan, framför allt framåt, och kommer i många anfall både centralt och på kanterna, vi har våra chanser men det vill sig inte riktigt.

I andra halvlek ska vi fortsätta vårt spel, men flera gånger slarvar vi, läs blir övermodiga och tappar boll i fel lägen, och Karlberg kontrar 2-0

Sedan får vi chansen att komma in i matchen då Joseph dras ner och vi får straff, Joseph slår den själv, men målvakten räddar.

Vi fortsätter dock att ha mycket bollinnehav och kommer på chans efter chans, till slut är det vår högerback Binjam, väldigt duktig idag, som slår ett inlägg som vår vänsterback Jesper tar emot i straffområdet och behärskat sätter i målvaktens vänstra hörn, 2-1 vi har häng resultatmässigt.

Kvarten kvar och vi öser på framåt, vips en omställning efter bolltapp offensivt, en Karlbergspelare kommer fri från halva plan, Simon räddar första läget men sedan är dom snabbare på att sätta en retur, 3-1.

Vi är nöjda med vår första halvlek, och tar med oss många positiva besked som flera av våra spelare visade upp idag. Vi är inte färdiga, men det känns bra och vi vet att vi kommer vara redo i april.

Karlberg gör ett stabilt intryck och dom blir nog att räkna med, även om dom är nykomlingar i div 2 i år, och vi möts igen i serien.

Nästa helg är det Haninge som väntar på Torvalla.