SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Fotboll
Herrlag

Herrlaget
Lagbild efter seriematch på Värmdövallen.

Värmdö IF Herrlag spelar 2024 i div 4.

Vi har just nu bra bemanning på alla positioner men vi stävar alltid att bli bättre. Därför öppnar vi nu upp dörren på glänt för dig som känner att du skulle kunna spetsa till vår trupp på ett eller annat sätt.

Vårt mål är att ha en trupp som fortsätter att sporra och utmana varandra både på träning och match. För att slå sig in i vår trupp kräv en hel del engagemang. Brinner du för fotbollen och ser framemot varje träning, då har du två av ingredienserna som krävs. Hos oss spelar man inte för att bli rik utan för att utvecklas och tillhöra ett bra gäng med sunda värderingar och kamratskap som byggstenar.

 

Vi uppmanar gärna hemvändare från kommunen eller talanger från vår närhet att testa lyckan hos oss. Det samma gäller ledare med erfarenhet som vill bidra till spelarnas utveckling.

 

Vi kommer gå ut med datum för provträning inom kort. Träning just nu kommer bedrivas tisdagar och torsdagar.

 

Hör av dig till oss innan besök. Via våra kontaktuppgifter eller meddela via Instagram.

Vi vill utöka vår ledarstab
2023-12-01 08:24

Fotbollsverksamheten är i fullgång med att förbereda inför den kommande säsongen 2024.

 

Herrlaget har ny huvudtränare Joni Khori som efterträder Fredrik Dahlström och vi skulle vilja komplettera nuvarande organisation runt laget med ytterligare en assisterande tränare och lagledare.

 

Vi efterlyser därför en person som har intresse att vara en del av herrlagets fortsatta utveckling och framtida ambition. För att vara en del av teamet behöver man inte vara fullfjädrad tränare utan vi söker också personer med administrativa kompetenser med viljan att skapa gemenskap.

 

Kontakta någon av nedan personer för en vidare diskussion.

 

Joni Khori, huvudtränare joni.khori@outlook.com alt. 070-740 75 77

Jonas Jarnhed, allt i allo, jonas.jarnhed@dllgroup.com alt. 070-398 97 47

Lennart Erlandsson, ordförande Värmdö IF Fotboll, lennart.erlandson@vilicamus.se alt. 072-229 81 48

Värmdö IF Herrlag spelar 2024 i div 4
2023-11-14 09:46
Nu startar jobbet för vägen tillbaka..

Vi har just nu bra bemanning på alla positioner men vi stävar alltid att bli bättre. Därför öppnar vi nu upp dörren på glänt för dig som känner att du skulle kunna spetsa till vår trupp på ett eller annat sätt.

Vårt mål är att ha en trupp som fortsätter att sporra och utmana varandra både på träning och match. För att slå sig in i vår trupp krävs en hel del engagemang. Brinner du för fotbollen och ser framemot varje träning, då har du två av ingredienserna som krävs. Hos oss spelar man inte för att bli rik utan för att utvecklas och tillhöra ett bra gäng med sunda värderingar och kamratskap som byggstenar.

 

Vi uppmanar gärna hemvändare från kommunen eller talanger från vår närhet att testa lyckan hos oss. Det samma gäller ledare med erfarenhet som vill bidra till spelarnas utveckling.

 

Vi kommer gå ut med datum för provträning inom kort. Träning just nu kommer bedrivas tisdagar och torsdagar.

 

Hör av dig till oss innan besök via våra kontaktuppgifter.

Värmdö IF tillbaka i finrummet
2022-09-27 14:30

Efter några säsonger i lokala serier, så är VIF nu tillbaka i förbundets seriesystem.

Säsongen 2023 spelar VIF i division 3!

Efter ett övertygande seriespel, så kunde de blå eleganterna från Värmdö säkra sitt mål för säsongen med tre omgångar kvar.

Målet var att hamna topp-två, men målet överskreds redan i omgången efteråt.

Då säkrade nämligen VIF avancemanget till division 3 och serievinsten i division 4 mellersta Stockholm.

 

Mariebergs SK stod för motståndet i den 21 spelomgången i Stadshagens strålkastarljus. Värmdöspelarna fick en bra start och kunde ta en tvåmålsledning redan efter 22 minuter av första halvleken. I andra halvlek fortsatte VIF sitt bolltrillande och kunde utöka sin ledning ett par gånger om. Slutresultatet skrevs till en 5-0 seger för VIF. Trots att drivande spelare både var bortresta och avstängda, kunde truppen återigen leverera som ett riktigt lag. Många byten som kunde borga för ett konstant högt tempo samt maxprestationer utan några dippar. Spelglädjen den sista perioden på matchen gick inte att ta fel på.

 

När slutsignalen ljöd så lystes hela Kungsholmen upp av ett magnifikt fyrverkeriregn samt en hel del hurrarop. Oavsett nivå eller division så är en serieseger alltid minnesvärd, så även denna. Glädje och tillförsikt blandades med svett och skumpa i det slitna omklädningsrummet på Stadshagens IP. En måndag kanske inte är den bästa dagen att fira en serieseger, men planerna har redan börjat smidas av truppens äldre garde. Ett tips för allmänheten, håll i hatten när de blå eleganterna tar sig in till City den kommande helgen. Eller för all del varför inte hänga med dem?

 

På tal om truppen, och eventuell festplanering. Det är inte säkert att alla får följa med 😊, då det är en väldigt ung trupp. Medelåldern har under höstens seriematcher ett snitt på 19,5 år.

Om man nu ska se något positivt att ha ramlat ur fotbollens finrum under några säsonger, så har det gjort att VIF nu kunnat genomföra ett generationsskifte i truppen.

Nu är laget förberett på olika utmaningar med en ”hållbar” trupp. Man har 100% av sina spelare från egna led inom kommunen, plus några från östligaste Nacka.

Inte omöjligt att några spelare kommer bli uppmärksammade och kanske testar lyckan på högre nivå, men då finns det möjlighet för andra talanger att blomma ut från Värmdös skattkista.

 

Forza Värmdö!

Positiv hemmapremiär
2022-04-18 19:43
Lagfoto på slutsignal VIF vs MSK

I ett strålande vårväder kunde till slut Värmdö IF knyta ihop säcken och få med sig en trepoängare i hemmapremiären. I solskenet togs gästerna från Kungsholmen, Mariebergs SK, mot med hög fart från start. Innan 20 minuter hade passerat kunde VIF trycka in ledningsmålet efter en retur. VIF fortsatte äga taktpinnen under de första 45 minuterna. Tyvärr blev de lite smolk i bägaren då det sista som hände i halvleken var en oturlig skada i hemmalaget.

 

Den andra halvleken började med högsta fart från pigga Mariebergare, inom 10 minuter hade de vänt på steken. Från 1-0 till 1-2. Nu var det en hel del ängsliga ansiktssuttryck på hemmaspelarna och till och med en och annan betongkeps. 

 

Men då bestämde sig VIF för att ta tillbaka taktpinnen och utnyttja lite mer spring i benen än bortalaget. I den 69:e respektive 72:a minuten kunde Värmdö blixtra till och vända tillbaka på resultatet. 3-2 blev också slutresultatet. 2-2 kom efter en fast situation och segermålet tillverkades efter fina prestationer och kyla i de avgörande ögonblicken.

 

Under sista delen av matchen hade hemmalaget bud på både ett och två mål till. Slutresultatet var rättvist på alla sätt, men kanske inte lika solklart som vädret.

 

Marieberg är en samling listiga rävar med både fysisk kapacitet såsom en hel del fina fina fötter. Märks att det ligger en hel del fina meriter i deras ryggsäckar.

 

Den svartklädda trion hade full koll på händelserna på planen, men även utanför. En hel del fokus på de båda lagens bänkar, om det var fler än en person som stod upp samtidigt. Även detta kunde trojkan gå felria ifrån.

 

Tack till både MSK och domarna för en välspelad och väldömd match.

 

Nästa utmaning för Värmdö blir mot topptippade Älvsjö på bortaplan.

 

MEN, ringa redan nu in Valborgsmässoafton (30/4). Då spelar nämligen VIF´s herrar sin nästa hemmamatch, mot Solna FC.

 

Tack till alla er som tog er ner på Värmdövallen idag (tippar på mellan 100-200) och Forza Värmdö.

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 14/6 20:00
0 - 1  
Lör 8/6 13:00
0 - 0  
Sön 2/6 17:00
0 - 7  
Lör 25/5 13:00
1 - 0  
Fre 17/5 20:00
1 - 0  
Sön 12/5 18:00
8 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll - Startsida, 04/06 14:26 
Fotboll - Startsida, 21/05 10:00 
Fotboll - Startsida, 20/05 12:01 
Fotboll - Startsida, 17/05 10:27 
Fotboll - Startsida, 07/05 13:24 
Fotboll - Startsida, 08/04 20:16 
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 11/06 09:46 
Värmdö IF, 30/05 14:16 
Värmdö IF, 21/05 16:09 
Värmdö IF, 06/05 15:22 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
Våra sponsorer