VÄRMDÖ IF
Herrlag

Välkommen till Värmdö IFs herrlag!

Värmdö IF Fotbolls representationslag spelar 2022 i division 4.
Målet är att göra bra resultat i en utvecklingsorienterad miljö där laganda, målmedvetenhet och glädje är viktig hörnstenar.

Ambitiösa spelare som gillar det vi står för är alltid välkomna.
Utbildning/utveckling är av prioritet för oss, Värmdö IF Fotboll är en utmärkt plattform för spelare som har ambitioner med sin fotboll.

Vår träning bedrivs på Värmdövallens konstgräs - 25 minuter med buss från Slussen samt 20 minuter med bil från stan.
Träningsmiljön är för oss A och O och spelarna förbereds mentalt, taktiskt och fysiskt för det de moment som de utsätts för.

Träningarna är anpassade för att gynna din speluppfattning, med ett ständigt beslutstagande med både lagmässiga och individuella fokus.

Vi ses på Vallen!

Positiv hemmapremiär
2022-04-18 19:43
Lagfoto på slutsignal VIF vs MSK

I ett strålande vårväder kunde till slut Värmdö IF knyta ihop säcken och få med sig en trepoängare i hemmapremiären. I solskenet togs gästerna från Kungsholmen, Mariebergs SK, mot med hög fart från start. Innan 20 minuter hade passerat kunde VIF trycka in ledningsmålet efter en retur. VIF fortsatte äga taktpinnen under de första 45 minuterna. Tyvärr blev de lite smolk i bägaren då det sista som hände i halvleken var en oturlig skada i hemmalaget.

Den andra halvleken började med högsta fart från pigga Mariebergare, inom 10 minuter hade de vänt på steken. Från 1-0 till 1-2. Nu var det en hel del ängsliga ansiktssuttryck på hemmaspelarna och till och med en och annan betongkeps.

Men då bestämde sig VIF för att ta tillbaka taktpinnen och utnyttja lite mer spring i benen än bortalaget. I den 69:e respektive 72:a minuten kunde Värmdö blixtra till och vända tillbaka på resultatet. 3-2 blev också slutresultatet. 2-2 kom efter en fast situation och segermålet tillverkades efter fina prestationer och kyla i de avgörande ögonblicken.

Under sista delen av matchen hade hemmalaget bud på både ett och två mål till. Slutresultatet var rättvist på alla sätt, men kanske inte lika solklart som vädret.

Marieberg är en samling listiga rävar med både fysisk kapacitet såsom en hel del fina fina fötter. Märks att det ligger en hel del fina meriter i deras ryggsäckar.

Den svartklädda trion hade full koll på händelserna på planen, men även utanför. En hel del fokus på de båda lagens bänkar, om det var fler än en person som stod upp samtidigt. Även detta kunde trojkan gå felria ifrån.

Tack till både MSK och domarna för en välspelad och väldömd match.

Nästa utmaning för Värmdö blir mot topptippade Älvsjö på bortaplan.

MEN, ringa redan nu in Valborgsmässoafton (30/4). Då spelar nämligen VIF´s herrar sin nästa hemmamatch, mot Solna FC.

Tack till alla er som tog er ner på Värmdövallen idag (tippar på mellan 100-200) och Forza Värmdö.

Herrar Div.5 Mellersta 2021
2021-01-22 15:37
Träning och match inställt!
2020-11-01 14:40

Hej alla aktiva och ledare i Värmdö IF!

Som ni säkert hört så fattade igår Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkare i Stockholm ett beslut om skärpta allmänna råd för oss i Stockholm.

För oss i föreningen gäller följande från igår 29/10 till och med den 19/11:

• Samtliga matcher/tävlingar ställs in eller skjuts upp.
  • Träning för barn födda år 2005 och yngre kan fortsätta som vanligt. Deltagare i träningsverksamhet måste vidta extra försiktighetsåtgärder, undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, hålla god hygien och självklart stanna hemma om man har minsta sjukdomssymptom.
  • Föräldrar ska i allra möjligaste mån inte vistas på idrottsanläggningen och i hallarna. Vuxna ska i allra möjligaste mån bara skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning.
  • Träning för vuxna och ungdomar födda 2004 och äldre pausas. Observera att detta gäller även i de fall då personer födda 2004 och äldre tränar tillsammans med personer födda 2005 och yngre.

Ytterligare förändringar kan komma att ske med kort varsel även under ovanstående period om Folkhälsomyndigheten tar ytterligare annat beslut.

Provträningar under hösten
2020-10-06 09:26
Säsongen 2021 kommer vi att börja om vår resa i div.5 och arbetet med att jobba oss uppåt i seriesystemet igen påbörjas redan nu!

Är du en ambitiös spelare som vill vara med på vår resa så tveka inte att komma och provträna med oss. Fr.o.m. oktober, och resten av hösten, så kommer vi att erbjuda provträningar med Värmdös herrlag två-tre dagar/veckan. Aktuella träningstider hittar ni i kalendern här på hemsidan.

Vill du komma och provträna, hör av dig till ansvarig tränare Michael Eriksson via e-post eller på 070-888 23 00.
Nyheter från sektionen
Fotboll - Startsida, 20/04 17:49