Jocke Musse

Binjam, Linus, Youssri

Sanneh

Avbytare: Lukas, Lamin, Joseph, Challe, PG, Sami, Nikola

Vi startar bra, skaper en hörna i minut 1, som blir resultatlös, Boo får ett omställningsläge , Erik tar kamp i luftduell mitt på planen, får en olycklig smäll över ögat, blir liggande i 3 min.

Spelet kommer igång,med Erik. Boo får efter en hörna också en farlig frispark från 2 m utanför straffområdet, dock högt över.

Sanneh som gör sin första match från start, vinner flera utsparkar, springer och tar kampen.

Boo har lite mer boll, ”får” en hörna efter dålig kommunikation från Simon i målet.

Resultatlös dock.

I minut 16 har vi boll på vår vänsterkant, vi tar oss inte fram, och tappar boll istället, farligt kontring med skott i burgaveln, Youssri tappar boll.

20:e Musse blir nergjord utan åtgärd centralt på planen, Boo kontrar och gör mål, men avblåst korrekt för offside.  Vi tappar för mycket boll, små gnäller på varandra att vi inte gör si eller så, ej är spelbara, har vi sagt lyft ner bollen djupt, ibland, lyft ner bollen djupt!

Vi kommer runt på kanterna, men våra avslut är för svaga.

Musse snackar bra med sina lagkompisar på planen.

I minut 26, Linus o en bra omställning på vår vänsterkant,  bra inlägg, tyvärr hinner vi inte riktigt fram, Musse & Binjam tog löpningen.

Binjam, fel inkast, inte ok!

Simon N bjuder på dubbla hörnor efter lite nonchalant spel med fötterna. Boo har där ett par bra chanser som inte ger något utdelning, tur för oss, tunga hörnor har dom.

I minut 35-40 spelar vi bra, Musse blir kapad fult, borde varit minst gult kort, men deras nr 4 klarar sig undan det. Vi slår en bra frispark, Emil avslutar.

41:e minuten, återigen bolltapp på vår vänsterkant, Youssri ”fastnar” och efter det, inget hem jobb, kontring inspel, och Boo gör 1-0! Slarvigt av oss.

Dock en mycket bra omställning av Boo skall sägas.

Vet inte hur många gånger vi tappar boll, på kanterna i första halvleken i offensiva lägen men allt för ofta, och därefter omställningar, som ofta blir farliga för oss.

I minut 47:e  i slutet av första halvlek, får deras nr 10 stå och motta ett inlägg, som olyckligt nickas i mål av vår egna Erik, troligen hade en Boo spelare varit först på bollen om inte Erik försökt nicka bort den.

Paus, och 2-0 till Boo.

I vilan är vi inte nöjda och bestämmer att vi kan och måste försöka vända detta.

Vi startar också bra, och från ingenstans har vi ett skott i stolpen från Binjam redan i minut 53.

Vi fortsätter att ha mer boll, bra avslut av Linus, i 57:e, mv räddar.

Byte nr 1: 62 minuten

Sanneh ut

Challe in

Andra halvlek störs en del av flera avbrott för skador.

Byte nr 2: 69 min

Musse ut

Joseph in

VI får inga superlägen,

Dock i 72:a för Erik upp bollen, Challe avslutar, helt ok.

Byte nr 3:

Binjam ut

Nikola in

Efter våra byten har vi svårt med vårt positionsspel, vi kommer inte rätt alla gånger.

I 76:e har vi hörna, Boo kontrar på oss, 3 mot 1, svagt avslut utanför, tur för oss.

VI fortsätter att trycka på, heder åt att vi inte ger upp, några halvlägen dyker upp, men inget jättefarligt.  83:e, Linus snackar till sig? Gult kort.

84:e nästa snack, Simon N gult kort!

I 89:e får vi då in reduceringen, Addi får till ett fantastiskt avslut från 25-30 m, otagbart för deras annars duktiga målvakt.

Vi går ner på 3 backlinje och öser på, vi vet att det är minst 5 min tillägg.

Tyvärr, så går det som det brukar när ett lag tok chansar, Boo kontrar, och Gebril måttar ett väl avvägt inlägg, som deras spelar lugnt plockar ner på bröstet mitt framför Simon, nära mål och lägger in 3-1.

Matchen slutar 3-1 och vi gör framför allt en bra andra halvlek, men Boo är lite starkare på flera positioner än oss.