Lamin Addi Nicho

Joseph

Avbytare: Lukas Nikola Youssri, Sami, Jocke

Vi startar med en bra aggressivitet, BKV Norrtälje lite mer avvaktande, men vi märker tidigt det vi räknat med, BKV är bra och dom är kliniska i sitt spel, väldigt tydliga och distinkta.

I 5:e minuten tar sig Addi fram centralt, fastnar lite men får fram en passning till Nicho, som avslutar, tyvärr över.

Så i minut 13! Från ingenstans, ett inövat? Inkast, som vi missbedömmer helt och vips en friställd BKV spelare som enkelt rullar in 0-1 i botre. VI fortsätter dock trumma på och det är vi som är lite mer spelförande utan att det på något sätt är ofarligt från BKV, dom är ett riktigt bra lag, som kommer farligt ”varje” gång dom tar sig till anfall.

I 17:e minuten, Jesper driver upp bollen på sin vänsterkant, passar Lamin, som gör sin kille och tar sig in i straffområdet, passar in till en fint löpande Joseph in på första stolpen, 1-1!

Rättvist så långt. I 19:e får vi en frispark strax utanför straffområdet, till höger, Binjam tar den, som via en försvarare tar i ribban.

Sedan, återigen, ”från ingenstans” en långboll in mot oss centralt, strax utanför vårt straffområde, vi miss bedömer bollbanan, och en BKV kommer fri, 1-2!

BKV är bra, men vi har faktiskt bjudit på 2 mål.

Matchen är fortsatt jämn, BKV kommer till chanser även vi, Simon får göra friläges räddning, efter att en BKV spelare vinner en kamp i straffområdet.

Paus vila , och 1-2.

I paus pratar vi om vad som är bra, vilket är mycket, vi har en stark tro att vi kan vända detta.

Vi gör ett byte i halvtid

Nicho ut

Jocke In

Andra halvlek startar i lägre tempo, BKV har nog bestämt sig för att försöka försvara sin ledning och kontra ännu mera.

I minut 55 får Simon gör en bra räddning igen.

64:e minuten Wille tillsammans med Jesper ordnar fram en hörna på från vänster.

Mycket boll för VIF och ett totalt spelövertag från vår sida, i minut 66 gör vi vårt andra byte: Wille Ut ( som har gjort ett stort jobb på mitten)

Youssri In.

Nu ökar vi trycket ytterligare, i 71:a så tar sig Lamin in straffområdet, tar ett bra avslut som målvakten räddar, returen går till Youssri , målvakten räddar till hörna.

Vi kommer i våg efter våg, mycket Lamin & Jesper nu, Youssri nick utanför vid ett tillfälle.

I 76:e minuten drar Addi på sig gult kort, (hans 3:e för säsongen) därmed avstängd i nästa match.

Addi som varit jättebra, som hela laget för all del, kommer i en kontring, nära i 78:e

Strax därpå, Jesper frispelar Linus, dock ett ganska svagt avslut, i trängt läge. BKV spelarna är på oss som hökar.

Men i 80:e minuten får BKV kapitulera, återigen Jesper som tar sig fram på sin kant, hittar Joseph som sprungit sig i läge, 2-2! Så värt!

Vi går för ett ledningsmål, BKV försöker dom också och i 85:e minuten i en luftduell får Simon en tuff smäll i huvudet, och blir liggandes utan åtgärd från huvuddomaren, BKV rullar bollen i mål! Då uppmärksammar domaren en viftande linjedomare, att något ojust hänt, märkligt att domaren inte såg det själv som var närmare situationen.

Iaf inget mål och frispark till oss, dock så reagerar hela vår bänk, och det som uppmärksammas från linjedomaren närmast oss är några kommentarer från vår reserv keeper Lukas, som får rött kort samtidigt som han förbereder sig för att ev tvingas hoppas in! Inte bra alls, men ibland kräver man väldigt mycket av oss vid sidan av plan & spelare, fotboll är en sport med mycket inlevelse och man önskar nog lite bollkänsla här och var ibland.

Matchen slutar 2-2 och vi tar en poäng mot serieledarna, vi känner oss som förlorare när vi går av planen, det säger mycket om killarnas inställning, även en del om denna match,  vår bästa för året!

Matchens Lirare, Joseph Famhy, men det måste varit svårt att välja idag, men 2 mål är 2 mål! Priset skänkt av matchens Sponsor: INGARÖ BERGSPRÄNGNING!