målskyttar

Lamin Allen

Joseph Famhy

Youssri Ouni

Inför matchen, det känns i hela gruppen att det är grymt tagg, vi ska bara vinna idag!

Vi är ”där” hela truppen, 18 spelare 4 ledare, alla känner delaktighet, skön känsla!

Vi startar matchen mycket bra, första 10 min har vi ett stort bollövertag, med flera bra kombinationer, kommer till inlägg, men inga bra avslut.

Håbo drar på sig ett första gult redan i 2´, kan tyckas onödigt, men det är vid en snabb omställning centralt som deras nr 10 känner sig tvingad att stänga oss.

VI fortsätter med bra intensitet, vårt första riktiga avslut kommer dock först i 15´ Joseph provar skott utifrån, han skjuter in sig.

16´ Emil sparkar ihop med deras nr 9, båda ligger ner ett tag. Emil behöver vila men kan gå in igen.

21´återigen gult kort för Håbo, denna gång nr 18 som tvingas sparka ner en frispringande? Lamin på vänsterkanten, som startat mycket pigg.

Nu börjar vi tappa lite och Håbo börjar anfalla, och 26´en farllig omställning, Emil i närkamp igen, får en hård spark rakt på sin ena fot, Emil försöker en stund till men tyvärr tvingas nu Emil utgå lite senare!

Nu böljar det fram och tillbaka, Håbo kommer in i matchen mer och mer, dem ligger rätt och försöker kontra.

Får med sig några hörnor, vid en sådan kontrar vi, Lamin och Addi, som avslutar tyvärr över.

36´får Håbo en frispark, som mynnar ut i en hörna, den slås kort, lyfts sedan in mot bortre, där står en fristående Håbo spelare och nickar in 1-0, inte rättvist någonstans.

37´nu sker bytet

Emil ut

Nikola in som forward,

Simon T går ner som MB.

Vi tappar inte modet, och vi skapar en dubbelhörna i 42´

45´Addi drar på sig ett gult, vet fortfarande inte för vad riktigt! Addi ser iaf helt undrande ut, drar domaren drar upp ”ostskivan”.

1-0         i paus, vi är inte nöjda, såklart, men vi ska vända detta, inget snack.

Andra halvlek, Håbo verkar ha bestämt sig, dom startar betydligt bättre och har bla ett friläge 48´som Simon räddar.

Så 53´efter en snabb omställning från oss, Joseph avslut från nära håll, målvakten räddar, men inte bättre än att en medspringande Lamin kan nicka in kvitteringen. Där ser man hur viktigt det är att ta löpningar, utan boll. 1-1

Nu har vi en bra period, 55´-65´men inget händer i form av mål iaf.

66´dags för nästa gula för Håbo, deras nr 20

67´tyvärr kommer Håbo runt på vår vänsterkant, och gör 2-1

67´vi byter igen

Nikola ut

Nicho in

68´Håbo i en kontring, nu svänger det rejält, Addi bryter precis,  strax därefter så bryter Lamin fram på sin kant, tar sig i centralt spelar Joseph, som skjutit in sig under matchen, och denna gång avlossar ett otagbart skott i målvaktens högra hörn. 2-2

Vi går för vinst nu ( som hela matchen)  81´har vi jätteläge nära mål, bollen vill inte in.

84´Jesper kommer på en av sina många löpningar med boll, tar sig in i straffområdet, fälls och domaren tvekar inte utan blåser straff.

Youssri stegar fram, sätter den stensäkert i ena krysset (avslöjar inte vilket)

Vi leder nu med 3-2

Håbo försöker, men kommer inte till några farliga lägen, i 92´ gör vi ett taktiskt byte

Lamin ut

Challe in, som går in och jobbar stenhårt i sina 5 minuter som han fick denna gång.

Matchen slut och vi tar 3 viktiga poäng!