SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Innebandy
Innebandylekis
Information om Innebandylekis
FÖRÄLDRAANSVAR OCH NÄRVARO
Det ska alltid finnas en vuxen förälder närvarande vid träningarna som kan ta hand om sitt barn om det skulle behövas. I första hand hanterar vi ledare händelser i hallen, men ibland kan det behövas lite tröst från föräldern.
Skulle något barn ha behov av att en vuxen är med vid sidan av eller på planen efter första träningen meddela oss ledare så löser vi det självklart.

NAMN PÅ TRÖJAN
Inför träningarna uppskattar vi om ni kan skriva barnets förnamn och första bokstaven på efternamnet på en tejpbit och fästa på barnets träningströja, gärna fram och bak. Det gör det enkelt för oss ledare att lära oss alla barnens namn.

OBLIGATORISK MED INNEBANDYGLASÖGON
För barn i Värmdö IF Innebandy är användandet av så kallade innebandyglasögon obligatoriskt. Varje barn måste således ha egna innebandyglasögon som finns på en vanligt sportaffär. Har barnet vanliga glasögon som han eller hon använder ersätter dessa behovet av innebandyglasögon. Läs mer om vad du bör tänka på i vår utrustningsguide.

SKOR OCH KLUBBA
När det gäller skor så ska barnen ha inomhusskor med en sula som inte färgar av sig på golvet. Tips om hur du väljer ut en innebandyklubba och skor kan du läsa om i vår utrustningsguide.

VATTENFLASKA
Det är viktigt att barnet har med sig en egen vattenflaska till träffarna och att den är fylld med vatten (ej något annat) när träningen börjar. Försök också se till så barnen inte äter frukost precis innan utan att det kanske har gått ca 30 minuter sedan frukosten.

HEMSIDA
På hemsidan för Innebandylekis på www.varmdoif.se finns alla träningstider, kontaktuppgifter med mera. Ta för regel att med jämna mellanrum gå in på hemsidan för att se det senaste om våra träffar eller nyheter.

KOSTNAD
http://www.varmdoif.se/sida/?ID=21928

LEDARE/KONTAKT
Vill du kanske själv hjälpa till som hjälptränare, kontakta Värmdö IF:s kansli på 08-570 220 10 eller kansliet@varmdoif.se. Du kan även fylla i anmälningsformuläret här.  

 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer