SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Friidrott
Välkommen till Värmdö IF Friidrott

Friidrotten är en fantastisk gren på det svenska idrottsträdet. Den innehåller en mängd olika idrotter och Sverige har haft mycket stora framgångar inom friidrotten. Friidrott är en av de idrotter där man som utövare kan sätta upp egna mål och jobba efter en egen målsättning. Tjejer och killar tränar tillsammans och vi har en jämn fördelning.

Sommartid tränar vi utomhus på vår friidrottsanläggning på Värmdövallen. Vintertid tränar vi i Grantomtahallen och i sporthallen i Hemmestaskolan.

Från 7 år och uppåt
Vi har som målsättning att ta emot barn som vill friidrotta från och med det år man fyller sju. Då består träningen mest av lek och att prova på de olika grenarna som finns inom friidrotten. 

Självklart tar vi även emot er som är lite äldre, som vill byta sport eller börja med friidrott på ”gamla dar”. 


Är du intresserad av att träna friidrott i Värmdö IF?  Gå in på respektive träningsgrupps sida (under rubriken friidrott högst upp på denna sida), så hittar du anmälningslänk för din grupp. 


Välkommen!
Värmdö IF, friidrottssektionen 

 

Klubbmästerskap
2019-09-25 21:34
Nu finns resultaten ute från Klubbmästerskapet. Ni hittar dem under dokument. Återkoppla till respektive ledare om det är några resultat som verkar felaktiga (tryckfelsnisse kan ha varit framme). Tack till alla barn och föräldrar som hjälpte till att göra dagen så bra!
Klubbkampen
2018-06-02 20:22
Detta härliga gäng (plus några som redan lämnat) kämpade för Värmdö IF
Idag har den årligt klubbkampen mellan Värmdö IF, Ingarö IF och Boo IF ägt rum. I strålande solsken så kämpade runt 40 aktiva från VIF, på Björknäs IP. Längd- och höjdhopp, sprint, kula, visselspjut och stafett stod på programmet. Alla gjorde sitt yttersta för att vi skulle vinna tillbaka bucklan, men tyvärr var Boo lite för starka och vi slutade på en mycket bra andra plats. Tack alla härliga värmdöifare för att ni kämpade så bra i värmen! Hoppas att vi är ännu fler som vill vara med nästa år!
Hammarbyspelen
2018-02-11 20:16
Under helgen har flera av våra äldre friidrottare tävlat i Hammarbyspelen som gick av stapeln i Sätrahallen. Många fina resultat blev det och de hittar ni på spelens hemsida. I mars kan de yngre tävla i Lilla Hammarbyspelen och då hoppas vi att många vill vara med!
Tävling
2018-01-28 19:15
Fredag till söndag har flera härliga friidrottare tävlat i Scandic indoor i Storängshallen i Huddinge. För flera var det tävlingsdebut och så kul det var att så många ville vara med! Det har slagits personliga rekord på rad och flera gick till final i sina grenar.  Det har varit roligt att se alla glada miner och hur barnen och ungdomarna har peppat och hejat på varandra. Vill ni se resultat från helgen är det bara att gå in på Huddinge AIS hemsida. Vi hoppas att ni alla blir sugna på att tävla mer!
Föräldramöte knattegruppen
2017-09-29 17:30
Igår 28 sept bjöd friidrotten in föräldrar till barn födda 2010 och 2011 till ett möte. Ett fåtal föräldrar kom så för att det ska bli någon grupp behövs det fler ledare. Vår rekommendation är att det finns en ledare per 5 barn för att det inte ska bli sårbart. Ju fler ledare desto mindre jobb för alla! Det är mycket roligt och stimulerande att vara ledare och se barnen växa i sin utveckling! I dessa åldrar är fokus på lekfullhet och att känna på friidrottens grenar. Det finns utbildningar att gå och vi är många som varit ledare som kan dela med oss av erfarenheter.
Vi kommer att uppdatera denna sida med hur det går på ledarfronten.


Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 28/04 15:27 
Värmdö IF, 12/04 11:40 
Värmdö IF, 14/01 13:28 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer