SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Innebandy
Herrlag div 1

Välkommen till Värmdö IF Innebandy Herrlag 2021-2022
Träningstider:
- Måndagar 19:00-20:45
- Tisdagar 20:00-22:00
- Torsdagar 18:30-20:30
 
 
Våra hemmamatcher livesänds på - https://solidsport.com/varmdoif
 
Följ oss även på sociala medier! 
 
Vill du komma i kontakt med ansvariga, klicka här
Spännande trio klar för Värmdö IF!
2022-03-25 09:51

Max Horrpu Telo, Malte Gustafsson och Casper Hedberg, kommer närmast från Ingarös talangfulla 05 lag, ansluter till Värmdö IF.

Killarna kommer att hjälpa till att bygga upp vårt JAS och HJ lag, samt kommer också få ett träningskontrakt med A-laget. 

-Riktigt kul att fortsätta bygga ett ungt lag, och spetsa för framtiden, killarna kommer först och främst tillhöra JAS och vårt HJ lag, sen träna med A-laget för att få bästa möjliga träning för att utvecklas. Jag blir inte förvånad om någon av dessa debuterar i A redan nästa säsong, säger herrlagets huvudtränare Andreas Svensson

Killarna har skrivit på för nästa säsong 22/23. 

Allsvenskt Kval - Biljettinfo
2022-03-17 13:03
Vi kommer nu återigen att ge oss in i en kvaljakt mot allsvenskan, se till att säkra din biljett så du kan uppleva hemmamatchen på plats!
 
ALLSVENSKT KVAL
Värmdö IF vs Älvsjö AIK IBF
Onsdag 23 mars kl 20:00
Värmdö Sporthall
 
Vuxna - 100kr
Barn/Ungdom upp till 16 år - 50kr
 
Biljettförsäljningen har nu öppnat:
VILL DU BLI EN DEL AV VÄRMDÖ IF:s HERRLAG I INNEBANDY?
2021-08-30 11:11

Värmdö IF:s herrlag i innebandy huserar sedan många år tillbaka i division 1 och har de senaste fyra-fem åren varit ett stabilt topplag som varje säsong kvalificerat sig till allsvenskt kval.

Inför årets säsong har vi en ny ledarstab där gamle VIF-bekantingen Andreas Svensson kommer att ha huvudansvaret för herrlaget. Årets spelartrupp innehåller en härlig mix av gammalt och ungt,  rutin kombinerat med talang!

 

Men den sista, och en av de viktigaste, pusselbitarna i lagbygget saknas fortfarande nämligen en MATERIALFÖRVALTARE!

 

Rollen som materialförvaltare innebär en viktigt roll nära laget och en stor del av vår fantastiska gemenskap. I arbetsuppgifterna ingår allt som har att göra med materialet (tvätta, packa, linda klubbor, byta blad, lägga beställningar etc.) Ett viktigt, varierande och roligt uppdrag med andra ord!

 

Laget kommer att träna tre ggr/vecka samt en match i veckan (inget krav på att man som materialförvaltare måste vara på plats på samtliga träningar, upplägget sker i samråd med ansvarig tränare).

 

Viss ersättning för uppdraget som materialförvaltare utgår!

 

Låter det intressant, tveka inte att höra av dig till sportchefen Johan Rönnqvist för mer information om uppdraget: ronnkvist.11@live.se alt. 070-735 08 18

Andreas Svensson tillbaka som huvudtränare för Värmdö IF
2021-04-01 12:00
Andreas Svensson tillbaka som huvudtränare för Värmdö IF!
 
Sportchefen Johan Rönnqvist fick bläcket på pappret sent igår kväll och det nya kontraktet är skrivet på två år. Vi passade på att ta pulsen på ”Adde” inför det kommande uppdraget.
 
-Välkommen tillbaka Adde, hur känns det att vara ”hemma” igen efter att ha spenderat de senaste fyra säsongerna i Tyresö Trollbäcken?
 
Det känns kanon bra, tycker att det var rätt tid för mig att komma tillbaka, och jag har alltid haft en bild i huvudet att jag förr eller senare kommer träna Värmdö igen. Har starka känslor för klubben som jag representerar både som spelare och tränare. Hemma är alltid hemma.
 
-Vad ser du mest fram emot med att återvända till ön?
 
Att vara med på en resa med Värmdö, tycker det finns spännande unga spelare i truppen som ska bli kul att bygga upp till ännu duktiga innebandyspelare, samtidigt när det finns ett gäng duktiga äldre killar i laget som också ska hjälpa till att fostra dom unga med sitt kunnande.
 
-Berätta lite om dig själv
 
Ålder 30+, har familj i form av frun Terese, min 7:åriga dotter Leia samt mina tvillingdöttrar Vera och Elsa 3 år
 
-Spelarkarriär?
 
Born and raised i Värmdö både inom innebandy och fotboll, bytte sedan till Odelberg, och spelade med deras talangfulla 89-kull. När sedan Odelberg och Värmdö IF slogs ihop så man hamnade återigen i moderklubben.
 
-Tränarkarriär?
 
Jag har varit juniortränare för: Odelberg, Nacka och Värmdö, tog sedan steget till Värmdös herrlag, var där i två år och vi tog oss för första gången till kval mitt sista år. Flyttade senare till Tyresö där jag spenderade 4 säsonger.
 
-Beskriv din tid i TT och är det något du utvecklat i ditt ledarskap sen senast du var i VIF?
 
Tiden i Tyresö har varit väldigt lärorik och utvecklade för mitt ledarskap, skapade väldigt fina relationer med folk i klubben som kommer jag kommer att sakna. Några specifika saker jag har utvecklat, skulle nog vara noggrannhet hur det ska spelas inte lämna nåt till slumpen och tydligheten i arbetsuppgifter
 
-Hur bra koll har du på Värmdös nuvarande trupp?
 
Spelmässigt har jag full koll, har ju spelat mot och med ett gäng av dem som spelare, och även mött alla ett antal gånger som motståndare i Tyresö. På ett personligt plan har jag sämre koll , men ska bli väldigt kul att bygga nya relationer och se folk utvecklas
 
-Vad krävs för att vi ska ta steget upp i allsvenskan?
 
Nyckelord är noggrannhet, träningsmoral, kontinuitet
Noggrannhet: måste jobba hårt med detaljer och vilja förbättra allt hela tiden, inte vara nöjda.
Träningsmoral: ska vara kul att träna, klassiska klyschan ”som man tränar spelar man på match”
Kontinuitet: Jag vill jobba hårt med att bygga upp en kontinuitet och kultur som ska sätta sig i väggarna i Värmdö sporthall, då behövs kulturbärare och unga killar som kommer upp underifrån, den perfekta kombinationen
 
-Vilka spelare ser du framför dig ska visa vägen kommande säsong?
 
Är väl tråkigt att säga men är väl som vanligt spelare som Kim Johansson, Henrik Johansson och Martin Norling. Det är spelare man förväntar sig ska leverera. Sen är jag är väldigt nyfiken på spelare som Emil Matsson, Victor Berg och Jacob Lindholm, spelare som jag verkligen tror kan bli dom som tar över kulturbärarrollen inom sin tid. Sen finns det fler yngre spelare som jag ser mycket fram emot att jobba med ex Lundmark, Bäckström m.fl
 
-Vad tror du om div 1 M Svealand 21-22 med tanke på covid och en tappad säsong, kan man redan nu utse några toppfavoriter?
 
Jätte svårt att säga, har faktiskt ingen koll hur de andra lagen i serien har eller kommer agera. Jag har fullt fokus nu på att bygga ihop Värmdös lagbygge.
 
-Hur ser planerna för träning ut framöver?
 
Ja just nu är det ju fortfarande mitt inne i en pandemi, så svårt att planera allt för mycket. Men planen är att sätta sig ner med ledare och börja göra en grovplanering och sen träffa spelartruppen snarast. Sedan är väl tanken att börja rulla igång med försäsongsträningen i maj.
 
Vi tackar Adde för pratstunden och önskar honom och laget lycka till kommande säsong 
Johan Svahn och Värmdö IF går skilda vägar
2021-04-01 11:22
 
Värmdö IF och Johan Svahn har gemensamt kommit överens om att avbryta kontraktet ett år i förtid. Johan Svahn kom till Värmdö inför säsongen 2018 och hade då rollen som assisterande tränare bakom Magnus "Binge" Jäderlund. Efter två säsonger som assisterande så tog Johan över rollen som huvudtränare inför säsongen 20-21, en säsong som efter fyra spelade omgångar avbröts p.g.a. covid-19. Under det långa speluppehållet i vinter har föreningen och Johan haft löpande dialoger om framtiden vilket nu har resulterat i att samarbetet avbryts i förtid.
 
Vi vill passa på att tacka Johan för sitt engagemang och sina tre år i klubben och samtidigt önska honom lycka till med hus, båt och enduron framöver
Spelade matcher
Sön 12/3 16:30
2 - 5  
Lör 4/3 14:30
7 - 4  
Fre 24/2 19:15
7 - 5  
Lör 18/2 14:30
4 - 5  
Lör 11/2 15:00
2 - 1  
Lör 28/1 13:00
5 - 8  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 15/03 16:17 
Innebandy - Startsida, 28/02 13:52 
Innebandy - Startsida, 10/02 10:47 
Innebandy - Startsida, 17/01 12:57 
Innebandy - Startsida, 03/10 19:15 
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 21/03 11:57 
Värmdö IF, 20/03 09:55 
Värmdö IF, 15/03 15:35 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer