SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Innebandy
Herrlag div 1

Välkommen till Värmdö IF Innebandy Herrlag 2021-2022
Träningstider:
- Måndagar 19:00-20:45
- Tisdagar 20:00-22:00
- Torsdagar 18:30-20:30
 
 
Våra hemmamatcher livesänds på - https://solidsport.com/varmdoif
 
Följ oss även på sociala medier! 
 
Vill du komma i kontakt med ansvariga, klicka här
Hjälp oss hjälpa Barndiabetesfonden!
2023-11-21 12:54

I samband med lördagens hemmamatch mot Åkersberga IBF har vi i Värmdö IF Herrlag startat en insamling till förmån för Barndiabetesfonden!

 

Förutom att vi hoppas på ekonomiskt bidrag från våra supportrar, sponsorer och samarbetspartners så kommer vi även att skänka alla publikintäkter från matchen till Barndiabetesfonden och kampen mot Typ 1 Diabetes!

 

Hjälp oss gärna att hjälpa Barndiabetesfonden, gå in via länken och ge ditt bidrag redan idag: barndiabetesfonden.adoveo.com/start/T0RGaFpHOTJaVzg9/?location=varmdoifinnebandy&

 

Tack!

2023-09-19 16:36
 
Guldfemman!
2023-09-13 15:17
Foto: Emma Aspenberg

Köp ditt eget drömlag i Guldfemman!

 

Kommande säsong kommer vi att vara med i Guldfemman – Ditt Lokala Drömlag. Det är ungefär som Aftonbladets Drömelvan, men med våra spelare och matcher. Tävlingen går ut på att välja ut dina fem favoritspelare i vårt seniorlag och tävla mot andra ”coacher” om ära, berömmelse och riktigt fina priser. Guldfemman ger pengar till föreningen, men hjälper framför allt till att skapa intresse och engagemang runt laget.

 

Spelarna i A-laget får poäng för sina prestationer i seriespelet. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar. Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på vår hemsida hos Guldfemman. Coachen vars femma har flest poäng när serien är slut innan årsskiftet vinner (förutom äran) en signerad matchtröja och proffsskruvdragare från FLEX.

 

Inom kort öppnar vi tävlingen och du kommer kunna köpa din egen guldfemma. Det går att handla både via nätet och via Swish (kom ihåg att markera ”Guldfemman” vid betalning). Vi kommer att länka till vår sida hos Guldfemman härifrån när allt är redo.

 

En Guldfemma kostar 189 kr.

 

Guldfemman kommer att skapa nya intäkter till oss, men framför allt är förhoppningen att vi kan öka intresset och engagemanget runt laget. Hjälp oss gärna att sprida detta! Du kan läsa mer om Guldfemman, poängsystemet, priser, m.m. på följande länk.

 

http://www.guldfemman.se

 

VILL DU BLI EN DEL AV VÄRMDÖ IF:s HERRLAG I INNEBANDY?
2021-08-30 11:11

Värmdö IF:s herrlag i innebandy huserar sedan många år tillbaka i division 1 och har de senaste fyra-fem åren varit ett stabilt topplag som varje säsong kvalificerat sig till allsvenskt kval.

Inför årets säsong har vi en ny ledarstab där gamle VIF-bekantingen Andreas Svensson kommer att ha huvudansvaret för herrlaget. Årets spelartrupp innehåller en härlig mix av gammalt och ungt,  rutin kombinerat med talang!

 

Men den sista, och en av de viktigaste, pusselbitarna i lagbygget saknas fortfarande nämligen en MATERIALFÖRVALTARE!

 

Rollen som materialförvaltare innebär en viktigt roll nära laget och en stor del av vår fantastiska gemenskap. I arbetsuppgifterna ingår allt som har att göra med materialet (tvätta, packa, linda klubbor, byta blad, lägga beställningar etc.) Ett viktigt, varierande och roligt uppdrag med andra ord!

 

Laget kommer att träna tre ggr/vecka samt en match i veckan (inget krav på att man som materialförvaltare måste vara på plats på samtliga träningar, upplägget sker i samråd med ansvarig tränare).

 

Viss ersättning för uppdraget som materialförvaltare utgår!

 

Låter det intressant, tveka inte att höra av dig till sportchefen Johan Rönnqvist för mer information om uppdraget: ronnkvist.11@live.se alt. 070-735 08 18

Andreas Svensson tillbaka som huvudtränare för Värmdö IF
2021-04-01 12:00
Andreas Svensson tillbaka som huvudtränare för Värmdö IF!
 
Sportchefen Johan Rönnqvist fick bläcket på pappret sent igår kväll och det nya kontraktet är skrivet på två år. Vi passade på att ta pulsen på ”Adde” inför det kommande uppdraget.
 
-Välkommen tillbaka Adde, hur känns det att vara ”hemma” igen efter att ha spenderat de senaste fyra säsongerna i Tyresö Trollbäcken?
 
Det känns kanon bra, tycker att det var rätt tid för mig att komma tillbaka, och jag har alltid haft en bild i huvudet att jag förr eller senare kommer träna Värmdö igen. Har starka känslor för klubben som jag representerar både som spelare och tränare. Hemma är alltid hemma.
 
-Vad ser du mest fram emot med att återvända till ön?
 
Att vara med på en resa med Värmdö, tycker det finns spännande unga spelare i truppen som ska bli kul att bygga upp till ännu duktiga innebandyspelare, samtidigt när det finns ett gäng duktiga äldre killar i laget som också ska hjälpa till att fostra dom unga med sitt kunnande.
 
-Berätta lite om dig själv
 
Ålder 30+, har familj i form av frun Terese, min 7:åriga dotter Leia samt mina tvillingdöttrar Vera och Elsa 3 år
 
-Spelarkarriär?
 
Born and raised i Värmdö både inom innebandy och fotboll, bytte sedan till Odelberg, och spelade med deras talangfulla 89-kull. När sedan Odelberg och Värmdö IF slogs ihop så man hamnade återigen i moderklubben.
 
-Tränarkarriär?
 
Jag har varit juniortränare för: Odelberg, Nacka och Värmdö, tog sedan steget till Värmdös herrlag, var där i två år och vi tog oss för första gången till kval mitt sista år. Flyttade senare till Tyresö där jag spenderade 4 säsonger.
 
-Beskriv din tid i TT och är det något du utvecklat i ditt ledarskap sen senast du var i VIF?
 
Tiden i Tyresö har varit väldigt lärorik och utvecklade för mitt ledarskap, skapade väldigt fina relationer med folk i klubben som kommer jag kommer att sakna. Några specifika saker jag har utvecklat, skulle nog vara noggrannhet hur det ska spelas inte lämna nåt till slumpen och tydligheten i arbetsuppgifter
 
-Hur bra koll har du på Värmdös nuvarande trupp?
 
Spelmässigt har jag full koll, har ju spelat mot och med ett gäng av dem som spelare, och även mött alla ett antal gånger som motståndare i Tyresö. På ett personligt plan har jag sämre koll , men ska bli väldigt kul att bygga nya relationer och se folk utvecklas
 
-Vad krävs för att vi ska ta steget upp i allsvenskan?
 
Nyckelord är noggrannhet, träningsmoral, kontinuitet
Noggrannhet: måste jobba hårt med detaljer och vilja förbättra allt hela tiden, inte vara nöjda.
Träningsmoral: ska vara kul att träna, klassiska klyschan ”som man tränar spelar man på match”
Kontinuitet: Jag vill jobba hårt med att bygga upp en kontinuitet och kultur som ska sätta sig i väggarna i Värmdö sporthall, då behövs kulturbärare och unga killar som kommer upp underifrån, den perfekta kombinationen
 
-Vilka spelare ser du framför dig ska visa vägen kommande säsong?
 
Är väl tråkigt att säga men är väl som vanligt spelare som Kim Johansson, Henrik Johansson och Martin Norling. Det är spelare man förväntar sig ska leverera. Sen är jag är väldigt nyfiken på spelare som Emil Matsson, Victor Berg och Jacob Lindholm, spelare som jag verkligen tror kan bli dom som tar över kulturbärarrollen inom sin tid. Sen finns det fler yngre spelare som jag ser mycket fram emot att jobba med ex Lundmark, Bäckström m.fl
 
-Vad tror du om div 1 M Svealand 21-22 med tanke på covid och en tappad säsong, kan man redan nu utse några toppfavoriter?
 
Jätte svårt att säga, har faktiskt ingen koll hur de andra lagen i serien har eller kommer agera. Jag har fullt fokus nu på att bygga ihop Värmdös lagbygge.
 
-Hur ser planerna för träning ut framöver?
 
Ja just nu är det ju fortfarande mitt inne i en pandemi, så svårt att planera allt för mycket. Men planen är att sätta sig ner med ledare och börja göra en grovplanering och sen träffa spelartruppen snarast. Sedan är väl tanken att börja rulla igång med försäsongsträningen i maj.
 
Vi tackar Adde för pratstunden och önskar honom och laget lycka till kommande säsong 
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 25/11 14:30
3 - 3  
Lör 18/11 14:00
4 - 6  
Lör 4/11 14:30
6 - 4  
Lör 28/10 15:00
4 - 5  
Tor 26/10 19:00
7 - 6  
Lör 21/10 14:30
4 - 5  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 14/11 12:02 
Innebandy - Startsida, 24/10 10:21 
Innebandy - Startsida, 22/09 14:38 
Innebandy - Startsida, 19/09 17:07 
Innebandy - Startsida, 31/08 12:48 
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 20/10 13:33 
Värmdö IF, 09/10 14:33 
Värmdö IF, 26/09 12:45 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer