VÄRMDÖ IF
Flickor -12
Säsongen 2021 Flickor 12

Säsongen är i gång för Flickor 12. Nedan kommer lite kort information  om de viktigaste sakerna. Mer information kommer läggas upp på hemsidan samt mailas framöver.

Träningar
Tisdagar 17:45-19:00
Fredagar 16:30-17:45
Vi kör med två träningar i veckan för att ge största möjlighet för alla tjejer samt ledare att kunna vara med varje vecka. Båda träningarna sker på övre planen på Värmdövallen.

Matcher
Vi har 4 lag anmälda till S:t Erikscupen som preliminärt startar den 24:e april, allt beror på de rekommendationer som vi behöver anpassa oss efter.
Vi spelar 5-manna och matcherna spelas 3*15 minuter. Vi kommer att dela in laget i 4 st matchgrupper med ca 10-11 tjejer i varje. Separat mail kommer kring detta senare.

Spelartruppen
Vi är just nu 44 tjejer i laget vilket är otroligt kul.

Ledare
Vi är just nu 8 ledare. Vi ser ett behov av några ledare till som kan hjälpa till på matcherna samt vara föräldragruppsansvarig. Svara på detta mailet om du är intresserad.

Utrustning
Påminnelse att prova skor, benskydd och kläder. Viktigt också att alltid ha med egen vattenflaska i dessa tider. Vi ser gärna att tjejerna har blåa shorts och blåa strumpor, medlemmar har bra priser på Intersport.

Har ni frågor kan ni maila till våran lagmail: varmdoiff12@gmail.com den kollas en gång i veckan.

Vill du anmäla dig och/eller ditt barn, så gör du det via denna länk. Ange i kommentarsfältet vilken roll du som vuxen vill ha - lagledare/hjälptränare/tränare om intresse finns.

Varmt välkommen till Värmdö IF Fotboll!

Lagindelning Sankt Erikscupen säsongen 2021
2021-05-02 20:15

Hej spelare och föräldrar,
Nedan kan ni se vilket av våra fyra lag som ditt barn tillhör och vem som är huvudtränare för dom när det är match i Sankt Erikscupen eller övriga matcher som spelas.

Tränaren kommer att kalla 9 spelare till varje match, har man inte svarat senast onsdagkväll kommer tränaren att kalla en annan spelare.

Matcherna i Sankt Erikscupen spelas på femmannaplan och är 3*15 min långa.
De flesta matcher spelas på lördagar innan lunch, både hemma och borta.
Kolla alltid på kallelsen vilken dag, tid och plats det är samling på.

Om ditt barn skulle bli sjuk kvällen innan eller om något förhinder skulle uppstå med kort varsel så kontakta alltid ditt barns tränare så kanske vi hinner kalla in en spelare.

Vi tränare kan göra justeringar i lagen efter sommaruppehållet om det skulle visa sig att något lag får tillökning av spelare eller om man skulle tappa spelare.

Vi påminner om att vi alla försöker följa de restriktioner som finns så att spelarna får fortsätta spela matcher utomhus mot andra lag.

Värmdö IF Lag Röd

Linnea F

Träningstider för Flickor 12 säsongen 2021
2021-03-07 22:24

Värmdö IF flickor 12 tränar två gånger i veckan med start på tisdag den 9/3.

Plats: Värmdövallen övre plan

Tisdagar 17.45-19.00

Fredagar 16.30-17.45

Glöm inte fotbollsskor, benskydd samt vattenflaska med namn på.

//Tränarna Flickor 12

Tack för fin avslutning!
2020-10-05 23:19
Värmdö IF flickor 12
Hej alla,
Vi ledare tackar och bockar för engagemanget och är extra glada för den fina utveckling våra tjejer haft denna säsong där man spelat fin fotboll och tagit många sköna segrar med grym inställning.

Säsongen är avslutad, vi har inte planerat någon inomhusträning, det är dessutom väldigt svårt att få tider i de få hallar som finns.

Nästa säsong startar någon gång i slutet på mars/början på april, mer info kommer när det närmar sig.

Femmanna på mindre plan gäller även kommande säsong.

Tills dess, ta hand om er så laddar vi inför säsongen 21/22.
Cup spelad i helgen samt matcher i helgen
2020-08-17 21:59
Hej alla,
En varm dag på Ingarö i söndags för alla våra fyra anmälda lag där vi endast spelade mot äldre motstånd.
Tjejerna spelade fyra matcher på kort tid och kämpade bra föredömligt.
Tack till alla föräldrar som ställde upp med skjuts och som följde de regler som gäller för cupen med avstånd etc.

Vi har kört igång  med två träningar i veckan sedan förra veckan, tisdagar och torsdagar, och redan nu till helgen kör Sankt Erikscupen igång för alla våra tre lag. Håll koll på tider och svara så snabbt ni kan på kallelser ifall spelaren ej kan komma till match den är kallad till, i så fall vill vi kalla en annan spelare.

Mvh,
Tränarna Flickor 12

Glad sommar alla spelare och föräldrar!
2020-06-23 21:07
Värmdö IF Flickor 12 (Röd, Blå och Vit)
Hej,

Vi tränare passar på att önska en glad sommar till alla spelare och föräldrar.
Alla tre lagen har gått mycket bra under vårens Sankt Eriks Cup där det gått över förväntan.
Nu hoppas vi att det fortsätter på samma sätt för denna positiva grupp tjejer som hela tiden utvecklas och gör framsteg.

Kallelser till torsdagsträningar kommer under vecka 27 för de som vill.

Ta hand om er,
Tränarna Flickor 12