VÄRMDÖ IF
Flickor -12

Säsongen 2022 Flickor 12

Säsongen är i gång för Flickor 12. Nedan kommer lite kort information  om de viktigaste sakerna. Mer information kommer läggas upp på hemsidan samt mailas framöver.

Träningar
Tisdagar 17:45-19:00
Fredagar 16:30-17:45
Vi kör med två träningar i veckan för att ge största möjlighet för alla tjejer samt ledare att kunna vara med varje vecka. Båda träningarna sker på övre planen på Värmdövallen.

Matcher
Vi har 4 lag anmälda till S:t Erikscupen som startar den 23:e april.
Vi spelar 7-manna och matcherna spelas 3*20 minuter. Vi kommer att dela in laget i 3 st matchgrupper med ca 15-17 tjejer i varje. Separat mail kommer kring detta senare.

Spelartruppen
Vi är just nu 47 tjejer i laget vilket är otroligt kul.

Ledare
Vi är just nu 9 ledare. Vi ser ett behov av några ledare till som kan hjälpa till på matcherna samt vara föräldragruppsansvarig. Svara på detta mailet om du är intresserad.

Utrustning
Påminnelse att prova skor, benskydd och kläder. Viktigt också att alltid ha med egen vattenflaska i dessa tider. Vi ser gärna att tjejerna har blåa shorts och blåa strumpor, medlemmar har bra priser på Intersport.

Har ni frågor kan ni maila till våran lagmail: varmdoiff12@gmail.com den kollas en gång i veckan.

Vill du anmäla dig och/eller ditt barn, så gör du det via denna länk. Ange i kommentarsfältet vilken roll du som vuxen vill ha - lagledare/hjälptränare/tränare om intresse finns.

Varmt välkommen till Värmdö IF Fotboll!

Värmdö Flickor 12 deltog i Birkabollen Cup
2022-08-14 19:38
Värmdö Lag 1 (Blå) och Värmdö Lag 2 (Vit) - grymma tjejer som vann alla matcher!

Värmdö flickor 12 deltog i Birkabollen Cup som arrangerades av Skå IK från Ekerö.

Alla matcher spelades på Svanängens IP som bjöd på tropikhetta, men det stoppade inte dessa tjejer. Båda lagen vann alla sina där Skå IK, Rotebro, Viggbyholm och Vendelsö stod för motståndet.

Stort tack till alla föräldrar som supportade på plats!

Info avslutning och uppstart hösten 2022
2022-07-07 13:02

Hej alla,

Kul med en så bra avslutning på vårsäsongen med alla spelare och föräldrar på plats då tjejerna tävlade i Speedshooting (grattis Ella W), Hinderbana med boll (grattis Fanny C), Snabbhetsbana utan boll (grattis Agnes A-K) samt en lagtävling i Prickskytte.

Vi räknar med att börja träna tisdag den 9/8, Sankt Erikscupen kör igång redan 20/8.

Innan dess har vi två lag anmälda till Birkabollen som spelas lördag den 13/8 på Ekerö där Skå IK arrangerar cup.
Kallelsen är en först-till-kvarn till detta tillfälle, den skickas ut lördag den 30/7, medföljande tränare är Douglas Talling, Patrik Bonnevier, Malin Engström, Daniel Hamilton och Tobias Lidberg.

Vi kommer i år även att delta med två lag i Nackamästerskapen som spelas helgen 15-16/10 samt ytterligare en cup innan säsongen avslutas så att chansen att spela cup finns för alla som vill och kan.

Ha en bra sommar och heja fram damerna till ett EM-guldet!

Träningstider för Flickor 12 Fotboll
2022-03-04 11:53

Hej alla,

Nu startar snart fotbollssäsongen!

Säsongens träningstider har kommit från kansliet, de tider vi har träning på är:

Tisdagar 17.45-19.00

Fredagar 16.30-17.45

Tiderna gäller från måndag (7/3) v.10 och ni behöver ha koll på kallelserna och besvara dom så att vi vet hur många som kommer och kan planera träningen därefter. I värsta fall kan vi behöva sätta ett tak på antalet spelare på en träning om det av någon anledning skulle vara väldigt få tränare som kan, detta är främst för barnens säkerhet och att kunna ha en kvalitativ träning, som exempel skulle endast tre tränare kunna en dag så är maxtaket för antal spelare den träningen 30 stycken. I dagsläget så är vi 9 st tränare så vi hoppas och tror att vi aldrig behöver ha ett maxtak på en träning.

Vad behöver man som spelare göra nu?

Testa dina fotbollsskor så att de passar, klä dig efter vädret när det är träning, alltid ha benskydd med på träning och match, ha med dig en fylld vattenflaska med ditt namn på samt komma i tid till träningen.

Vad kan man som förälder göra?

Påminna ditt barn om ovanstående, höra av dig till tränare om det är något vi behöver veta om ditt barn som valt att träna fotboll, se till att ditt barn helst har ätit något innan träningen och inte kommer med tom mage till en träning, hjälpa till att skapa en positiv miljö kring matcher som laget spelar.

Är det något datum jag behöver skriva upp redan nu?

Ja, måndag den 6/6 (Nationaldagen) arrangerar vi en cup tillsammans med P12, det är ett sätt att få in pengar till laget så att vi kan vara med i cuper och göra roliga saker med laget, kallelse till cupen samt mer info om vad du som förälder kan hjälpa till med den dagen kommer via Mail från en grupp som arbetar med cupen redan nu.

Mer info om Sankt Erikscupen, träningsmatcher, gästtränare, lagindelning, antal lag, vilket lag barnet tillhör, vilken tränare ska man höra av sig till vid match etc kommer på mailen inom de närmaste veckorna.

Mvh,

Tränarna Flickor 12 Fotboll

Träningstider för Flickor 12 säsongen 2021
2021-03-07 22:24

Värmdö IF flickor 12 tränar två gånger i veckan med start på tisdag den 9/3.

Plats: Värmdövallen övre plan

Tisdagar 17.45-19.00

Fredagar 16.30-17.45

Glöm inte fotbollsskor, benskydd samt vattenflaska med namn på.

//Tränarna Flickor 12

Tack för fin avslutning!
2020-10-05 23:19
Värmdö IF flickor 12
Hej alla,
Vi ledare tackar och bockar för engagemanget och är extra glada för den fina utveckling våra tjejer haft denna säsong där man spelat fin fotboll och tagit många sköna segrar med grym inställning.

Säsongen är avslutad, vi har inte planerat någon inomhusträning, det är dessutom väldigt svårt att få tider i de få hallar som finns.

Nästa säsong startar någon gång i slutet på mars/början på april, mer info kommer när det närmar sig.

Femmanna på mindre plan gäller även kommande säsong.

Tills dess, ta hand om er så laddar vi inför säsongen 21/22.
Nyheter från sektionen
Fotboll - Startsida, 20/04 17:49