VÄRMDÖ IF
Flickor -12

Säsongen 2021 Flickor 12

Säsongen är i gång för Flickor 12. Nedan kommer lite kort information  om de viktigaste sakerna. Mer information kommer läggas upp på hemsidan samt mailas framöver.

Träningar
Tisdagar 17:45-19:00
Fredagar 16:30-17:45
Vi kör med två träningar i veckan för att ge största möjlighet för alla tjejer samt ledare att kunna vara med varje vecka. Båda träningarna sker på övre planen på Värmdövallen.

Matcher
Vi har 4 lag anmälda till S:t Erikscupen som preliminärt startar den 24:e april, allt beror på de rekommendationer som vi behöver anpassa oss efter.
Vi spelar 5-manna och matcherna spelas 3*15 minuter. Vi kommer att dela in laget i 4 st matchgrupper med ca 10-11 tjejer i varje. Separat mail kommer kring detta senare.

Spelartruppen
Vi är just nu 52 tjejer i laget vilket är otroligt kul.

Ledare
Vi är just nu 8 ledare. Vi ser ett behov av några ledare till som kan hjälpa till på matcherna samt vara föräldragruppsansvarig. Svara på detta mailet om du är intresserad.

Utrustning
Påminnelse att prova skor, benskydd och kläder. Viktigt också att alltid ha med egen vattenflaska i dessa tider. Vi ser gärna att tjejerna har blåa shorts och blåa strumpor, medlemmar har bra priser på Intersport.

Har ni frågor kan ni maila till våran lagmail: varmdoiff12@gmail.com den kollas en gång i veckan.

Vill du anmäla dig och/eller ditt barn, så gör du det via denna länk. Ange i kommentarsfältet vilken roll du som vuxen vill ha - lagledare/hjälptränare/tränare om intresse finns.

Varmt välkommen till Värmdö IF Fotboll!

Info från avslutningen i tisdags samt om pengar till lagkassan
2021-10-28 16:52

Hej alla,

I tisdags var det avslutning på säsongen för Flickor 12 med olika övningar samt utdelning av diplom och godsaker. Vi har fortfarande träningstiden på tisdagar (17.45-19.00) inbokad och det kan komma kallelser att fortsätta träna för de som vill så länge vädret tillåter. Ett antal träningsmatcher finns även inbokade preliminärt under november, tränare skickar kallelse ca en vecka innan.

Vi vill passa på att tacka för allt engagemang och stöd som varit under säsongen. Info om kommande säsong då vi går över till 7 mot 7 kommer efter att laget/föreningen haft sin ledarträff.

Värmdö IF har ett nytt sponsorarbete med Bambusa, som satsar på ekologiska produkter av bambu. Som en del i detta avtal behöver alla lag hjälpa till med försäljning av dessa strumpor och med det tjäna pengar till vår lagkassa.

Säljinsatsen per hushåll är 5 paket strumpor, varje paket kostar 200 SEK där 60 SEK går till lagkassan. Ett paket innehåller 5 långa svarta par eller 7 korta, ankellånga svarta eller vita par.

Säljstart är redan 9-10/11 och ska avslutas 30/11.

Vårt lag behöver få fram en kontaktperson mot kansliet gällande denna försäljning. Har du tid och möjlighet att hjälpa till med detta under november månad så var vänlig och kontakta kansliet senast 30/10. Får vi ingen frivillig kommer vi behöva lotta ut uppgiften.

Om ni har flera barn som är aktiva i föreningen eller om ni t ex har barn som både spelar fotboll och innebandy så säger föreningen att EN försäljning kan ske på hösten och EN på våren.

Mvh,

Tränarna Flickor 12

Flickor 12 deltog i Deli Italia Cup
2021-10-24 11:35

Flickor 12 deltog i Deli Italia Cup som spelades på Segeltorps IP.

Tjejerna gick obesegrade igenom cupen där BP, Sollentuna och Bollstanäs stod för motståndet.

En välarrangerad och trevlig cup med fina planer, bra stämning och där Calle Ahlden bjöd på underhållning, kolla youtube så förstår ni.

Tack även för det fina stödet alla föräldrar på plats.

Träningstider för Flickor 12 säsongen 2021
2021-03-07 22:24

Värmdö IF flickor 12 tränar två gånger i veckan med start på tisdag den 9/3.

Plats: Värmdövallen övre plan

Tisdagar 17.45-19.00

Fredagar 16.30-17.45

Glöm inte fotbollsskor, benskydd samt vattenflaska med namn på.

//Tränarna Flickor 12

Tack för fin avslutning!
2020-10-05 23:19
Värmdö IF flickor 12
Hej alla,
Vi ledare tackar och bockar för engagemanget och är extra glada för den fina utveckling våra tjejer haft denna säsong där man spelat fin fotboll och tagit många sköna segrar med grym inställning.

Säsongen är avslutad, vi har inte planerat någon inomhusträning, det är dessutom väldigt svårt att få tider i de få hallar som finns.

Nästa säsong startar någon gång i slutet på mars/början på april, mer info kommer när det närmar sig.

Femmanna på mindre plan gäller även kommande säsong.

Tills dess, ta hand om er så laddar vi inför säsongen 21/22.
Cup spelad i helgen samt matcher i helgen
2020-08-17 21:59
Hej alla,
En varm dag på Ingarö i söndags för alla våra fyra anmälda lag där vi endast spelade mot äldre motstånd.
Tjejerna spelade fyra matcher på kort tid och kämpade bra föredömligt.
Tack till alla föräldrar som ställde upp med skjuts och som följde de regler som gäller för cupen med avstånd etc.

Vi har kört igång  med två träningar i veckan sedan förra veckan, tisdagar och torsdagar, och redan nu till helgen kör Sankt Erikscupen igång för alla våra tre lag. Håll koll på tider och svara så snabbt ni kan på kallelser ifall spelaren ej kan komma till match den är kallad till, i så fall vill vi kalla en annan spelare.

Mvh,
Tränarna Flickor 12