VÄRMDÖ IF
Innebandy
Pojkar -14
Välkommen till Värmdö IF Innebandy P-14

Inom kort startar vi  upp innebandylag för pojkar födda -14!

Laget kommer att träna i Hemmesta Sporthall på lördags- eller söndagsmorgnar.

Om ni förra säsongen varit aktiva i Värmdö IF:s Innebandylekis, så blir ni automatiskt överflyttade till denna grupp.

Alla som anmäler sitt intresse kallas till ett uppstartsmöte/föräldramöte torsdagen den 5/11 kl 19.30 via digitalt media, där föreningen informerar om träningstider, utrustning, riktlinjer med mera. På uppstartsmötet kommer vi även att ta in intresseanmälningar från er föräldrar gällande fördelning av roller som lagledare, tränare, hjälptränare, kassör, sjukvårdsansvarig och hemsidesansvarig.

Alla som ligger anmälda i gruppen får ett mail med mötesinstruktioner. Har du inte fått någon mail, kontakta Kansliet enligt nedan.

Du anmäler ditt barn till den nya träningsgruppen HÄR!

Frågor?

Har du frågor kring verksamheten går det bra att kontakta Värmdö IF:s Kansli, 08-570 220 10 alt. kansliet@varmdoif.se

Vill du veta mer om Värmdö IF och innebandysektionen, besök www.varmdoif.se.
Inbjudan till Lights out
2021-05-02 16:08

Hej alla!
Idag hade vi avslutning och körde tränarna mot barnen match, vi tackade av killarna med en varsin Piggelin :)

Vi har fått en inbjudan att vara med på Lights out, ett event P06 arrangerar som är helt kostnadsfritt, där de släcker ner och spelar innebandy i mörkret med självlysande västar och bollar. Det har varit ett väldigt lyckat event tidigare.

Detta skall äga rum 4 eller 5 Juni och mer exakt dag och tider kommer längre fram. Separat kallelse kommer och vi behöver svar SENAST den 10/5.

Stort tack för denna säsong, vi ses till hösten om vi inte ses på Lights out :)

Mvh Ledarna

Säsongsavslutning
2021-04-26 18:18

Nu på söndag är säsongens sista träning. Det har varit en speciell säsong men vi har fått det att fungera trots restriktioner och ändrade förutsättningar.

Vi har tränat i två grupper under året för att kunna hålla bättre kvalité och samtidigt minska antalet personer i hallen, nu sista veckorna har vi slagit ihop till en grupp då antalet barn minskade efter fotbollssäsongen dragit igång, men vi hoppas alla haft roligt och att vi ses igen till hösten.

Inför uppstarten i höst kommer vi ha ett föräldramöte.

Redan nu kan ni börja fundera om ni känner att ni kan hjälpa till mer. Vi har haft ganska få tränare tillgängliga vissa veckor så den gruppen behöver utökas. Inga förkunskaper krävs, alla kan bidra och man behöver inte kunna jämt!

Tack för den här säsongen!

(Kallelse till sista träningen kommer separat)

Information kring säsongsavslut 2021
2021-03-24 20:24

Första säsongen pågår men närmar sig nu sitt slut. Det har varit en annorlunda första säsong i och med pandemin, för oss allhop, men det har fungerat!

Killarna har tränat varje söndag indelade i 2 grupper för att få kvalité på träningar och kunna hålla coronaanpassningen.

I och med att fotbollssäsongen börjar den 11/4 har en del valt att sluta med innebandyn för i år i samband med det. För de som vill kommer vi fortsätta träna ytterliggare några veckor och ha sista träningen den 2/5. Då vi blir färre deltagare har vi bestämt oss för att köra på en träningstid från och med 11/4, vilket kommer bli den tidigare tiden, dvs kl 14.

Om ni inte vill delta och därmed inte heller ha kallelse till de sista träningarna kan ni meddela det genom att kontakta lagledaren Sara Bergenlind, på mail sara.bergenlind@gmail.com

Ledarna

Första träningen
2020-11-06 19:26
Hej alla! Nu på söndag den 8/11 är det äntligen dags att dra igång innebandyn för killarna! Här kommer all nödvändig information ni behöver ta del av innan vi kör igång.

Det är idag runt 40 barn anmälda och kommer träna på söndagar mellan 14-15 alternativt 15-16. Vi kommer att dela in laget i 2 olika grupper och träna varsin tid. Alla barn behöver ha inneskor, vattenflaska, innebandyklubba och skyddsglasögon för att kunna delta på träningarna. Observera att glasögon är obligatoriska och ett krav för att få medverka. Vi ser också att barnen gärna har namnlappar på bröst och rygg till en början så vi lätt kan benämna barnen vid namn under träningarna.

Under uppstartsmötet var det 5 föräldrar som anmälde sig som tränare och vi behöver betydligt fler än så. 6 vuxna per träning är givet för att få ihop en träning. Svara gärna på detta mail med namn, adress, personnummer, mail och telefonnummer om ni ställer upp. Inga förkunskaper krävs och inte heller att ni kan varje gång. Det är många som kan när ni ändå är där och för att veta om ni kommer vara där eller inte så måste ni kunna svara på en kallelse och därför finnas med i systemet. Detta gäller också er som anmälde er på mötet, ni som redan finns med i systemet är redan tillagda.

Eftersom vi inte gjort någon uppdelning ännu kommer vi träna tillsammans på söndag allihop. Vi samlas 13:50, och alla som vill vara med som tränare, oavsett om ni mailat innan eller inte, ansluter sig till mitten för att prata ihop oss 5 minuter innan vi drar igång. Beroende på hur många vi blir kommer vi hålla på ungefär 1,5 timme vid första tillfället, därefter tränar vi fortsättningsvis 1 timme.

Just nu är det hårdare restriktioner kring Corona och ni får endast vara en vuxen per barn i hallen, är erat barn okej med att ni går en promenad är det helt okej. Vi har inte tillgång till omklädningsrummen så kom ombytta och klara. Och vi förutsätter att ni kommer helt symtomfria till träningarna.

Mer info om gruppindelningar och vilka som tränar vilken tid osv kommer under nästa vecka.

Hoppas vi syns på söndag, kallelser kommer separat.
Har ni frågor svara på detta mail.

Allt gott!
Ledarna