VÄRMDÖ IF
Pojkar -14

Välkommen till Värmdö IF Innebandy P-14

Välkommen till Värmdö IF och pojkar födda 2014

Vi tränar på söndagar i Hemmesta sporthall.

Vill du anmäla din son till innebandy? Använd denna länk

Har du frågor, kontakta någon av våra lagledare:

Sara Bergenlind sara.bergenlind@gmail.com

Annichen Ekström: annichen.ekstrom@hotmail.com

Frågor?

Har du frågor kring verksamheten går det bra att kontakta Värmdö IF:s Kansli, 08-570 220 10 alt. kansliet@varmdoif.se

Vill du veta mer om Värmdö IF och innebandysektionen, besök www.varmdoif.se.

Inställd träning 21/11
2021-11-15 14:26

Som tidigare meddelats är Hemmesta sporthall bokad för gymnastiktävlingar i helgen, så vi ses den 28e istället!

/Ledarna

Träning och föräldramöte 3/10
2021-09-27 20:03

Hej alla!

Vi är några träningar in på säsongen 21/22 nu och de killar som varit på träningarna hittills har varit väldigt glada och spelsugna.

I samband med vår träning nu på söndag (3/10) kommer vi att ha ett föräldramöte medan barnen tränar. Om vädret tillåter håller vi till i trappan utanför Hemmesta sporthall, alternativt håller vi till inne i hallen.

Vi kommer gå igenom kommande säsong, förväntningar på er föräldrar, knatteligan, cup mm.

Vi hoppas vi ses på söndag!
Ledarna

Säsongsstarten närmar sig
2021-09-05 16:42

Håll utkik i mailen närmaste dagarna för information och kallelse till säsongens första träning och föräldramöte.

Ledarna

Inbjudan till Lights out
2021-05-02 16:08

Hej alla!
Idag hade vi avslutning och körde tränarna mot barnen match, vi tackade av killarna med en varsin Piggelin :)

Vi har fått en inbjudan att vara med på Lights out, ett event P06 arrangerar som är helt kostnadsfritt, där de släcker ner och spelar innebandy i mörkret med självlysande västar och bollar. Det har varit ett väldigt lyckat event tidigare.

Detta skall äga rum 4 eller 5 Juni och mer exakt dag och tider kommer längre fram. Separat kallelse kommer och vi behöver svar SENAST den 10/5.

Stort tack för denna säsong, vi ses till hösten om vi inte ses på Lights out :)

Mvh Ledarna

Säsongsavslutning
2021-04-26 18:18

Nu på söndag är säsongens sista träning. Det har varit en speciell säsong men vi har fått det att fungera trots restriktioner och ändrade förutsättningar.

Vi har tränat i två grupper under året för att kunna hålla bättre kvalité och samtidigt minska antalet personer i hallen, nu sista veckorna har vi slagit ihop till en grupp då antalet barn minskade efter fotbollssäsongen dragit igång, men vi hoppas alla haft roligt och att vi ses igen till hösten.

Inför uppstarten i höst kommer vi ha ett föräldramöte.

Redan nu kan ni börja fundera om ni känner att ni kan hjälpa till mer. Vi har haft ganska få tränare tillgängliga vissa veckor så den gruppen behöver utökas. Inga förkunskaper krävs, alla kan bidra och man behöver inte kunna jämt!

Tack för den här säsongen!

(Kallelse till sista träningen kommer separat)

Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 03/11 15:28