SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Välkommen som ledare i Värmdö IF

 

Stort tack för att du vill vara ledare i Värmdö IF!

 

Du har ett förtroendeuppdrag som vi är övertygade om kommer att ge dig ny erfarenhet, en del utmaningar och framförallt mycket glädje.

 

Du kommer att via ditt medlemskap vara olycksfallsförsäkrad, du har tillgång till föreningens system och lokaler, du får tillgång till utbildningar i olika intressanta ämnen och dessutom finns möjlighet att kvittera ut en varm vinterjacka för de kalla kvällarna ute på planen. 

 

Som ledare bidrar du till en bra föreningskänsla och laganda genom att alltid ha en positiv och professionell attityd i såväl medgång som motgång. Med ledaruppdraget representerar du Värmdö IF både på och utanför planen och fungerar som förebild för barn, ungdomar och övriga ledare i föreningen.

 

Anmälan gör du via denna länk. 

 

Värmdö IF har ett grundligt förebyggande arbete mot övergrepp och kränkningar och i det ingår bland annat att alla ledare, styrelserepresentanter och anställda i vår förening skall uppvisa ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Läs mer här och beställ ditt utdrag.  

 

Du som gör en begäran om utdrag väljer själv om du vill få det som fysisk post eller som digital post – förutsatt att du har en digital brevlåda (KivraBillo eller Min myndighetspost). Det är enbart de utdrag som inte innehåller någon belastning, dvs. ”tomma” utdrag, som skickas ut som digital post. Utdrag som innehåller en belastning skickas som fysisk post oavsett vad man valt.

 

Det digitala utdraget skickar du till Niklas Mattsson, Kanslichef Värmdö IF. 

 

Varje termin anordnar föreningen vår interna och obligatoriska Körkortsutbildning för alla våra ledare. Här går vi igenom värderingar, rutiner, administration- och materialhantering bl. a. Nedan hittar du när nästa utbildningstillfälle går. Anmäl dig via länken. 

 

Igen, varmt välkommen som ledare i vår ideella idrottsförening! Vi är tillsammans Värmdö IF. 

 

Bli en Ung Ledare!
2023-10-10 16:29


Vill du eller vet du någon som vill bli Ung Ledare och utveckla sina ledarkunskaper med oss i Värmdö IF?

Det här utskicket går ut till er som är eller har barn som är födda år 2008 eller tidigare. Vi ska från och med nu köra igång en satsning inom fotbollen som engagerar unga som vill bli ledare i föreningen.

Är du själv intresserad eller vet du någon som skulle vara intresserad så kan du/ den anmäla sig på länken nedan. 

Anmälan gör du via denna länk

Har du frågor kring satsningen på Unga Ledare, kontakta Felicia Jennesäter (felicia.jennesater@gmail.com) eller Sandra Ericsson (Sandra.ericsson0@gmail.com) . 


Aktuella utbildningar
2022-02-24 13:26

Via denna länk hittar du utbildningar som du som ledare kan anmäla dig till. 

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Kansliet. 

 

 

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
Våra sponsorer