SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

 

Gymkedjan Nordic Wellness är från detta år en ny sponsor till föreningen! Vi kan erbjuda rabatterade priser på gymkort för ledare och aktiva enligt ovan. 

 

 

  • Spelare (13-18 år) - 2 795 kr (ordinarie pris 7 188 kr)
  • Spelare och ledare (>19 år) - 4 000 kr (ordinarie pris 7 188 kr)

 

 

Du anmäler ditt intresse för gymkortet via formuläret ovan. Sedan kommer du inom kort få en faktura från föreningen på beloppet för ditt gymkort. När fakturan är betald läggs beställningen till Nordic Wellness och du får ett meddelande från Kansliet när du kan besöka gymmet för uthämtning av gymkortet.  

 

Dina avgifter till föreningen (medlemsavgift/aktivitetsavgift) behöver vara betalda för att du ska kunna utnyttja detta erbjudande. Är du ledare behöver även registerutdrag vara inkommet.

 

Har du frågor kring detta, kontakta Kansliet. 

Medlemserbjudande
2024-01-31 10:40

 

Medlemmar i Värmdö IF

 

Om du inte är medlem ännu, passa på att bli det så stöttar du föreningen samtidigt som du får köpa ett gymkort till rabatterat pris. Medlemsavgiften till Värmdö IF är 400 kr per år. 

 

Medlemmar får 25% på årskort på ordinarie pris. Detta tecknar man i en bemannad reception med uppvisande av giltigt medlemskap/intyg från föreningen. Detta intyg får du från Kansliet. 

 

Medlemskort/armband köper ni på plats på klubben om man då inte redan har ett befintligt sedan innan.

 

Välkommen till Värmdö IF!

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
Våra sponsorer