-- Våra huvudsponsorer --

-- Våra sponsorer --

Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

Stölder i Hemmesta sporthall ... igen
2015-01-28 12:18
I går kväll var det återigen stölder uppe i Hemmesta sporthall, den här gången var det en mobiltelefon och ett par skor som blev stulna ur ett omklädningsrum. Vi uppmanar återigen alla aktiva och ledare att inte lämna kvar värdesaker i omklädningsrummen då ni tränar eller spelar match, det finns uppenbarligen folk som har svårt att skilja på ditt och mitt ...
Skidspår på Vallen
2015-01-23 16:46
Nu ÄNTLIGEN! Dubbla spår är dragna runt elljusspåret (2,5 km) och på löparbanorna på Värmdövallen.

Varmt välkommen ner på en tur!

Värmdö IF:s Årsmöte, torsdag 26 mars 2015
2015-01-21 16:41
Torsdag 26 mars klockan 19:00 är det årsmöte i Värmdö IF i Hemmestaskolan åk 6-9 matsal.
Vi i huvudstyrelsen önskar alla medlemmar välkomna och vill gärna att du, som medlem i föreningen, kommer på årsmötet så att vi får ta del av dina synpunkter på hur du tycker att föreningen sköts och hur vi kan arbeta framåt.

Som medlem har du möjlighet att lägga motioner till årsmötet. Utnyttja denna möjlighet, även om du inte kan gå på årsmötet! Har du förslag på förändringar eller sådant som du vill att föreningen ska genomföra skriver du en motion och lämnar till styrelsen, (kansliet@varmdoif.se) senast fyra veckor före årsmötet, det vill säga senast torsdag 26 februari.

En motion är inte något komplicerat. Skriv ett kort och enkelt brev eller mejl. Tala om vad frågan gäller, vad du vill att årsmötet ska besluta och varför samt skriv vem du är, namn, telefonnummer och gärna e-postadress.
Även barn och ungdomar har rätt att skriva motioner!
Det är viktigt att alla barn och ungdomar som deltar i verksamheten vet att de har möjlighet att påverka på detta sätt. Du som förälder, ledare eller tränare - uppmuntra de barn och ungdomar som är medlemmar att utnyttja denna möjlighet. Hjälp dem gärna!

Årsmötet väljer bland annat förtroendevalda i huvudstyrelsen och därmed även de personer som blir ordförande i respektive sektion. Det är viktigt att de som väljs har medlemmarnas förtroende. Och det är viktigt att du som medlem, aktiv utövare, ledare eller tränare får möjlighet att påverka vilka personer som väljs. Kom på årsmötet och var med och påverka!

Verksamhetsplan och övriga dokument som årsmötet kommer att ta ställning till kommer att finnas på vår hemsida, www.varmdoif.se, en vecka innan årsmötet.

Välkomna!

Dan Törnsten, ordförande Värmdö IF
Vinst i derbyt mot Ingarö!
2015-01-14 22:38
Värmdös herrlag besegrade Ingarö IF med 4-3 (1-0, 2-2, 1-1) inför nytt publikrekord i VIF-hallen, 642 personer
(Värmdö ligger nu 2:a i publikligan i div1 Mellersta Svealand med ett publiksnitt på 375 personer/match).

Kvällens match präglades av mer kamp än skönspel, Värmdö var dock det laget som hade mest boll och segern var någonstans rättvis även om Ingarö ställer till stora problem för oss denna kväll. Matchens förgrundsfigur var utan tvekan #5 Henke Johansson som stundtals dominerade på planen.

I och med segern befäster Värmdö tredjeplatsen i tabellen. Nästa match spelas på lördag borta mot tabellfyran Onyx
Värmdö IF tecknar nytt 5-årsavtal med Unihoc
2014-12-22 10:00

Värmdö IF har idag tecknat ett nytt 5-årsavtal tillsammans med innebandymärket Unihoc

Detta avtal blir ett sidoavtal till Intersport/Adidas där vi de kommande fem åren kommer att ha Unihoc som leverantör av all innebandyutrustning som inte Adidas kan leverera (ex. målvaktsutrustningar, innebandyklubbor, innebandyglasögon etc.)

Avtalet träder i kraft 1 januari 2015 och Unihocs produkter kommer att finnas på Intersport Värmdö

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - Pojkar 08, 30/01 17:36