Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Fotboll - Startsida
Fotbollscuper på Värmdövallen i höst
2019-08-19 09:59, Fotboll - Startsida
Under hösten kommer Värmdö IF att arrangera två fotbollscuper för P/F 2012 samt P/F 2010:

Värmdö IF:s Höstcup 2019
Ålder: Pojkar/Flickor födda 2012
Spelform: 5-manna
När: Söndag 8 september
Antal platser: 80
Anmälan och mer informationhttps://www.procup.se/cup/32974.htm

Siggestacupen 2019
Ålder: Pojkar/Flickor födda 2010
Spelform: Liten 7-manna
När: 19-20 oktober
Antal platser: 32 (16+16)
Anmälan och mer informationhttps://www.procup.se/cup/32950.htm
Innebandy - Startsida
DM i Värmdö Sporthall
2019-08-14 15:45, Innebandy - Startsida
Värmdö IF arrangerar även i år DM-Gruppspel i Värmdö Sporthall där totalt fem av klubbens äldre lag deltar och samtliga spelar på hemmaplan.

31/8-1/9 spelar Dam A (division 1) och Herr C (division 5).

7-8/9 spelar Herr A (division 1), Herr B (division 2) samt DJ.

Mer info kommer.

Välkomna till Värmdö Sporthall
Hur kan du på bästa sätt stötta ditt idrottande barn?
2019-08-07 10:30

Du som förälder är den viktigaste personen i ditt barns liv! Om du har världens bästa barn tycker du säkert att de också är värda världens bästa förälder.  Att det heter "Föräldraskap" antyder att det är något som skapas. Det finns alltid nytt att lära, ta till sig och testa.  Det handlar inte om pekpinnar eller påvisa brister och fel utan fokus för denna föreläsning är att väcka tankar och inspirera till ett ännu bättre föräldraskap.

Stockholms Fotbollsförbund, Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna bjuder in till en motiverande föreläsning för alla fotbollsföräldrar,  måndag 2 september 18:00-20:00 på Värmdö kommunhus.

Läs mer om föreläsningen i denna artikel

Direktlänk till anmälan

Innebandy - Herrlag div. 1
Hesseldahl förlänger
2019-07-27 15:26, Innebandy - Herrlag div. 1
Värmdö IF får ett glädjebesked i sommarvärmen. Den tufft spelande backen Mike Hessedahl är klar för en fortsättning i klubben.

- Mike står för mycket av det vi strävar efter med sitt uppoffrande arbete och fysiska spel i försvaret, säger sportchefen Johan Rönnkvist.

Hessedahl, född 1992, har varit en given spelare i sin högerbacksposition i Värmdös lagbygge de senaste säsongerna.  Moderklubben är Jarlaberg och han har mestadels representerat Nacka, men även gjort en sejour i Tyresö Trollbäcken.

- Hessedahl har en växel till att nyttja för spel på en högre nivå. Han blir intressant att följa denna säsong, säger assisterande tränaren Johan Svahn.

Innebandy - Herrlag div. 1
Rightskytt till Värmdö
2019-07-12 11:09, Innebandy - Herrlag div. 1
Ett ungt nyförvärv för säsongen 2019/2020 välkomnas till Värmdö IF.

-  Rightskytten Adrian Sylvan är född 2001 och är en teknisk spelare. Han kommer närmast från sin moderklubb Nacka Wallenstam, säger sportchefen Johan Rönnkvist.

Adrian är en kreativ vänsterforward med god blick för spelet och han är skicklig på små ytor. Den föregående säsongen producerade bollskicklige Sylvan totalt 43 poäng  i division två och Juniorallsvenskan och han har tidigare representerat Stockholm i SDF-SM.

- Jag är född i Stockholm och har spelat i Nacka Wallenstam sen jag var sex år gammal, berättar Sylvan.

Adrian kommer att satsa på JAS med samarbetsklubben Ingarö och har via samarbetet fått möjlighet att ta en plats i  Värmdös division 1-lag.

- Han har tränat bra med oss under försäsongen och tar nu steget in i A-truppen, säger Rönnkvist.
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - Flickor 12, 20/08 06:54