-- Våra huvudsponsorer --

-- Våra sponsorer --
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

Hett lokalderby i innebandyn ikväll!
2014-09-30 12:14

Ikväll klockan 20:00 i Gustavsbergs sporthall så stundar ett riktigt hett lokalderby i innebandyns div.1 Mellersta Svealand (herrar) då storebror Värmdö IF gästar lillebror Ingarö IF.

Värmdö IF kommer till matchen med två raka segrar i bagaget medan nykomlingarna Ingarö IF inledde div.1 eran med en sudden death förlust hemma mot Strängnäs som sedan följdes upp med en storförlust hemma mot Linköping Ungdom med hela 3-12 i senaste omgången.

Ingarö hade nog förväntat sig en större poängskörd efter att ha fått fördelen att inleda seriespelet med tre (!) raka hemmamatcher (kvällens match blir den tredje raka hemmamatchen) så vi kan nog förvänta oss ett taggat motstånd ikväll som garanterat inte kommer att vika ner sig i första taget. Tummarna hålls för att Värmdös rutin kommer att fälla avgörandet till slut.

Det förväntas komma mycket publik ikväll och vi uppmanar Värmdö IF anhängare att komma i god tid till matchen. Entré: 40 kr för vuxna över 18 år, barn och ungdomar under 18 år går in gratis

Kan du inte se matchen på plats går det bra att köpa den via IIF TV, kostnaden är 29 kr: https://ingaroif.solidtango.com/

Aktuell tabell

Värmdö IF dag på Stadium i Sickla
2014-09-12 14:43

Vi välkomnar alla värmdömedlemmar med familj till föreningsdag hos oss på Stadium i Sickla den 25 september.

Extra fokus kommer vara på Innebandyn men självklart kan andra medlemmar passa på att inhandla höstens alla produkter.

Butiken är påfylld med det senaste och ni som medlemmar får 20 % på allt i butiken under denna dag när ni uppger Värmdö IF i kassan.

Välkomna till oss önskar vi på Teamsales i Sickla med butikspersonal.

Stadium Sickla
10:00-20:00

Ps Passa på att registrera Värmdö IF på ditt privata bonuskort denna dag så får även föreningen bonus varje gång du handlar på Stadium

Anlagd brand på Värmdövallen
2014-09-03 11:41

I går kväll, tisdag 2 sep, vid 21-tiden så var det någon/några personer som tände eld på en förrådsbyggnad på Värmdövallen. Den aktuella förrådsbyggnaden står bakom cafeteria/omklädningsrummen nere vid friidrottsanläggningen, d.v.s. i skogspartiet mellan idrottsplatsen och Hemmestaskolan åk F-5. Då branden kunde upptäckas i tid så lyckades brandkåren minimera skadorna och stoppa elden att sprida sig till närliggande byggnader.

Då det var fullt med aktiviteter på båda fotbollsplanerna den aktuella tidpunkten och mycket folk i rörelse så har vi förhoppningar om att någon har sett gärningsmannen/gärningsmännen. Vi ber er som har tips att lämna att kontakta polisen på telefonnummer 114 14 alt. ta kontakt med Jan Ullberg på Värmdö IF Drift, 08-570 220 10.

Händelsen är polisanmäld.

Fina resultat i Björknässpelen
2014-09-01 17:29

I lördags var det Björknässpelen i Nacka och fem friidrottare från Värmdö deltog. Det blev en härlig dag med fina resultat från våra ungdomar!

Förlust mot J-Södra
2014-08-22 12:17

Storpubliken på Värmdövallen fick hemmalaget besegras av Jönköping Södra med 0-2 (0-0) på torsdagskvällen.

Värmdö gör en bra match över 90 min och försökte trots allt spela sitt eget spel matchen igenom.

Efter en ganska så händelsefattig första halvlek med väldigt få målchanser åt båda håll så visar J-Södra i andra halvlek varför man spelar två divisioner högre upp i seriesystemet. Värmdö orkade inte stå emot anstormningen och i 64:e min gör J-Södra rättvist 0-1 och man punkterar sedan matchen i den 78:e min med sitt 0-2 mål.

Vi gratulerar J-Södra, tackar för en trevlig match och önskar dem lycka till i kommande gruppsel i Svenska Cupen.

För Värmdös del gäller det nu att ladda om batterierna till söndagens hemmamatch mot Akropolis. Matchen startar klockan 14:00 på Värmdövallen och vi hoppas att alla besökare under gårdagskvällen dyker upp även på söndag!

Läs mer om gårdagens match i Nacka Värmdö Posten

Nyheter från vår verksamhet