-- VÅRA HUVUDSPONSORER --

-- Våra sponsorer --
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 200 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

Notiser från Värmdö IF:s årsmöte
2017-03-24 15:52
I onsdags kväll (22 mars) kväll genomfördes Värmdö IF:s årsmöte i Hemmestaskolans matsal.
19 röstberättigade medlemmar var närvarande på årsmötet och här nedan kommer några notiser från mötet.

• Tobias Wastensson valdes som ny ordförande i Värmdö IF för en tid av två år.
  • Harald Möller valdes under konstitueringen till vice ordförande i föreningen
  • Tre nya ledamöter valdes in i huvudstyrelsen för en tid av två år respektive ett år
    Harald Möller valdes som ledamot i huvudstyrelsen för en tid av två år
    Dan Olsson valdes som ledamot i huvudstyrelsen samt ordförande i handbollssektionen för en tid av två år.
    Maria Jonsson valdes som ledamot i huvudstyrelsen samt ordförande i friidrottssektionen för en tid av ett år.
  • Anders Olson omvaldes som ledamot i HS samt ordförande i innebandysektionen för en tid av ett år
  • Annika Eriksson och Daniel Thell valdes in som suppleanter i HS
  • Styrelsen gavs ansvarsfrihet för verksamhetsåret 2016
  • Årsmötet godkände verksamhetsplanen och budgeten för 2017
  • Årsmötet godkände medlems- och aktivitetsavgifterna för 2017
  • Daniel Thell och Jonas Åshage avtackades efter mötet för sina insatser i huvudstyrelsen
Fotboll - Startsida
Anmälan till sommarfotbollsskolan har öppnat!
2017-03-14 10:00, Fotboll - Startsida
Nu har vi öppnat anmälan till årets sommarfotbollsskola på Värmdövallen.

Sommarfotbollsskolan kommer även i år att arrangeras i två omgångar à fyra dagar.

Under vecka 24 kommer fotbollsskolan att arrangeras måndag 12/6 - torsdag 15/6.

Under vecka 25 kommer fotbollsskolan att arrangeras måndag 19/6 - torsdag 22/6.

I år är fotbollsskolan öppen för pojkar och flickor födda 2006, 2007, 2008 och 2009.

För mer information, klicka här

Direktlänk till anmälan vecka 24

Direktlänk till anmälan vecka 25

STEG 2 FÖR POJKAR OCH FLICKOR FÖDDA 2004-2005

Sommarfotbollsskolan steg 2 vänder sig till pojkar/flickor födda 2004-2005.

Under vecka 25 kommer steg 2 att arrangeras måndag 19/6 - torsdag 22/6.

Steg 2 pågår dagtid mellan 09:00 – 16:00 och erfarna instruktörer från föreningen kommer att ge killarna/tjejerna en lärorik och intensiv utbildning under fyra dagar

Direktlänk till anmälan steg 2

Fotboll - Startsida
Uppstartsmöte flickor/pojkar födda 2011
2017-03-13 13:25, Fotboll - Startsida

Värmdö IF inbjuder er dotter/son till Knattefotboll som i år vänder sig till tjejer och killar födda 2011. Knattefotboll är en lekfull introduktion till fotbollen och föreningslivet för både spelare och föräldrar.

Tisdag 4 april klockan 19:00 kommer vi att bjuda in till ett informationsmöte för föräldrar i Hemmestaskolan åk 6-9 matsal. På detta möte kommer representanter från Värmdö IF berätta om hur verksamheten fungerar och vad det innebär för er som förälder

Alla 11:or som bor inom vårt upptagningsområde, postnr 139 XX, kommer att få en inbjudan till informationsmötet hemskickad i brevlådan. Övriga som inte bor inom vårt upptagningsområde är givetvis också välkomna att komma på informationsmötet. Ingen föranmälan krävs!

Till Knattefotboll behövs det tränare och ledare och det är ni föräldrar som har detta ansvar, självklart med stöd från föreningen. På informationsmötet har ni möjlighet att anmäla er. Föreningens riktlinjer kräver minst 1 tränare/8 barn.

Samtliga som anmäler sig som tränare/ledare kommer få en inbjudan till Värmdö IFs introduktionsutbildning ”Körkortet”. Här får ni information från kansliet samt genomgång av vilka förväntningar ni kan ha på föreningen och vad föreningen har för förväntningar på er, dessutom innehåller utbildningen pass med ledarskap, fotbollsövningar mm. Kursen är självklart gratis och lunch och kaffe ingår.  Datum för kursen är ännu inte fastställt

Om föreningen:

Värmdö IF är Värmdö Kommunens största idrottsförening och fotbollen är VIF:s största sektion. Vi aktiverar drygt 1 000 spelare, tjejer och killar, från de allra yngsta till vårt veteranlag. Vi förenar elit med bredd och är därmed en förening för alla som vill spela eller vara ledare inom fotbollen på Värmdö. Värmdö IF och dess lag drivs av ideella ledare som till största delen är föräldrar till våra spelare.

Har du frågor kring Knattefotboll eller vår verksamhet i allmänhet så är ni välkomna att ringa till Niklas Mattsson, kanslichef Värmdö IF , tel. 08-570 220 10

Belysning på tennisplan och utegym
2017-03-01 14:16
Belysningen på tennisplanen och utegymet är tänt på morgonen från kl 05,30 till 15 min efter soluppgång och på kvällen 20 min innan solnedgång till 23,00.

Välkomna!
2017-02-21 11:27
Rogers Grill & Kebab i Hemmesta Centrum
Idag öppnar Värmdö IF:s nya sponsor - Rogers Grill & Kebab i Hemmesta Centrum!

Som medlem i Värmdö IF, så får du 5% rabatt på valfri mat och dryck mot bifogad kupong. Dessutom får föreningen 5 kr för varje inlämnad och utnyttjad kupong! Kupongen hittar du här.

Varmt välkomna till Rogers!

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - Flickor 05, 23/03 13:39