Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 200 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

 

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

 

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

 

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

Inbjudan till utbildning– att leda barn med ADHD, Asperger/Autism
2018-01-17 14:30
 
Datum: 31 januari klockan 19-21
Plats: Hemmestaskolans matsal, högstadiet (åk.6-9)

Till dig som är ledare i Värmdö IF

 

Riksförbundet Attention driver projektet ”Idrott för alla” och en viktig del i detta projekt är att ta fram en utbildning för idrottsledare i hur man bemöter barn med speciella behov.


Den här utbildningen har fokus på utmaningar och möjligheter när du träffar barn med till exempel ADHD och autism/Asperger. Här få du som ledare tips på en mer inkluderande träning.

Det som är bra för barn med NPF är bra för alla – så dela gärna det här materialet med andra som kan ha nytta av det!


Utbildare är Anja Näslund, hälsovetare som under drygt tio år ägnat sig åt att hjälpa företag, organisationer och individer. Hon föreläser, coachar och processleder bland annat i hälsofrämjande ledarskap. Anja håller också flera utbildningar inom ledarskap åt SISU Idrottsutbildarna i hela landet

Kvällen inleds med besök av Stockholmsidrotten som berättar om det förändringsarbete som nu pågår inom svensk idrott.

 

Varmt välkomna!

 

 

Om ni har frågor, kontakta Daniel Scholder, daniel.scholder@gmail.com


Läs gärna mer om projektet på: http://attention.se/idrottforalla/utbildning/

Fotboll - Startsida
VIF:s Fotbollsstyrelse söker fler engagerade?
2017-12-27 14:32, Fotboll - Startsida

Vill du bli en del av fotbollssektionens styrelse?


Nya styrelsemedlemmar är alltid välkomna, vi tar gärna in nya namn till styrelsen för att avlasta nuvarande styrelsemedlemmar och låta nya personer komma in och påverka verksamheten. Ett intresse för fotbollen är det vi har gemensamt, men allt man kan bidra med är bra och jag tror att alla kan bidra med något! Såsom exempelvis kontaktnät, lokalkännedom, praktiska eller yrkesmässiga färdigheter.


Vill du vara med?


Skicka då en intresseanmälan till fotboll@varmdoif.se


Med vänlig hälsning


Joakim Oscarsson, t.f. ordförande Värmdö IF Fotboll

Fotboll - Startsida
2017-12-14 15:10, Fotboll - Startsida
 
Ny klädesprofil 2018
2017-12-07 09:22
Till 2018 kommer vi byta ut stora delar av vårt nuvarande materialsortiment för både spelare och ledare.
Adidas Condivo 16, utgår och ersätts av Adidas Condivo 18. 

Vår webbshop är ännu inte uppdaterad med de nya produkterna men du kan redan nu se utbudet och priserna på vår hemsida. Sortimentsprofilen för SPELARE hittar du HÄR och sortimentsprofilen för LEDARE hittar du HÄR.

Produkterna kommer att gå att beställa fr.o.m januari 2018.

Den nya sortimentsprofilen kommer att gälla 2018-01-01  -  2019-12-31

Värmdö kommun tar över driften av Värmdövallen
2017-11-30 09:00
Sedan augusti 2008 har Värmdö IF haft ett sk. Brukarsamverkansavtal med Värmdö kommun som inneburit att Värmdö IF har ansvarat för skötsel och drift av Värmdövallens fotbollsplaner och biytor,  Värmdö sporthall, Hemmesta sporthall samt Grantomtahallen.

Under de nio år föreningen har ansvarat för skötsel och drift på Värmdövallen så har det hänt mycket på och omkring anläggningen. Av de större projekten så minns vi främst 2009 då det anlades en ny konstgräsplan samt nya friidrottsbanor, hösten 2011 då Värmdö sporthall stod klar och samma år byggdes även Grantomtahallen. Ny läktare har byggts, ett utegym har anlagts, nya staket har monterats och nya belysningar har kommit på plats. Vår personal under årens lopp har arbetat hårt för att hålla idrottsplatsen i toppskick, ett arbete vi anser att vi har lyckats med. Värmdövallen är idag är väldigt fin och ren idrottsplats som vi känner oss stolta över.

Men nu går denna epok i graven och fr.o.m. 1 januari 2018 så har föreningen inte längre något brukarsamverkansavtal utan drift och skötsel kommer att återgå i kommunal regi. Den största anledningen är att kommunen vill ta ett helhetsgrepp över alla kommunens idrottsplatser och då anser man att mycket kommer att förenklas om kommunen äger och driftar samtliga idrottsplatser i kommunen. Värmdö IF hade för avsikt att förlänga nuvarande  brukarsamverkansavtal men respekterar kommunens beslut.

Beslutet innebär att vi tyvärr tvingats säga upp vår omtyckta driftpersonal och vi vill passa på att rikta ett stort tack till våra två heltidsanställda inom driften, Janne Ullberg och Paolo Rabaini, för ert gedigna arbete under dessa år.  Janne Ullberg har varit ansvarig för driften sedan 2011 och gör sin sista dag hos Värmdö IF idag, torsdag 30 nov. Janne har fått en ny tjänst som anläggningschef inom Stockholm Stad och vi önskar honom stort lycka till i sin framtida yrkeskarriär. Paolo Rabaini kommer att vara kvar hos oss fram t.o.m. 31/12 och kommer därefter att gå över till kommunens nya driftsorganisation så vi lär säkert få se Paolo på Värmdövallen en del även framöver.

Vi passar även på att rikta ett stort tack till alla timanställda vaktmästare som har arbetat hos oss de senaste nio åren, vissa längre perioder och vissa kortare perioder.  Peter Hamberg, Andy Goldschmidt, Christian Tikkala, Dennis Andersson, Igor Zivoniovic, Fredrik Österman, Lasse Österman, Felix Tamm, Kristian Fröberg, Douglas Malmberg, Kenny Lind, Ulf Dahlström, Peter Claesson, Claes Sjölander, Oscar Karlsson, Sebastian Karlström, Marcus Berggren, Mona Larsson och David Björck.

Vi kommer nu att stötta kommunen i arbetet med att få den nya driftorganisationen på plats och vi försöker vara behjälpliga i största möjliga mån för att föreningens verksamhet skall fortlöpa utan större hinder. Givetvis kommer förutsättningarna för föreningen och våra medlemmar se annorlunda ut efter årsskiftet då vi inte längre har egen driftpersonal på plats på anläggningen under kvällar och helger men all förändring behöver inte vara av ondo och vi ser med tillförsikt fram emot att samarbeta med den nya driftorganisationen inom Värmdö kommun.

Ev. frågor kring detta besvaras av vår kanslichef Niklas Mattsson, tel 08-570 220 10
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - Pojkar 02 Lag 1, 16/01 15:11 
Fotboll - DAMLAG, 16/01 12:49 
Fotboll - DAMLAG, 16/01 12:45 
Innebandy - Pojkar 10, 15/01 21:45 
Innebandy - Pojkar 09, 15/01 10:44 
Innebandy - Flickor 07, 14/01 18:06 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif