Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott 

 

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

 

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

 

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/ 

Fotboll - Startsida
Nytt samarbetsavtal med Djurgårdens IF
2018-10-10 10:35, Fotboll - Startsida

Värmdö IF:s ordförande för fotbollssektionen, Micael Ericsson och Ola Danhard, ansvarig för dam, ungdom och akademi i DIF signerar ett strategiskt samarbetsavtal! 

Försök till mordbrand i Värmdö sporthall
2018-10-08 11:05
Under söndagskvällen (7/10) så upptäcktes flera anlagda bränder i anslutning till Värmdö sporthall. Någon/några hade fyllt tre stuprör på baksidan av hallen med papper och sedan tänt på. Då en av kommunens vaktmästare av en slump kommer med bilen bakom hallen så slår det ut flera meter höga lågor från alla tre stuprören. Tack vare ett snabbt agerande av vaktmästaren kunde bränderna släckas med hjälp utav en brandsläckare. 

Då det pågick en innebandymatch och det var mycket folk inne i sporthallen så rubriceras händelsen som försök till mordbrand. Vi vågar inte tänka på vilken katastrof som hade kunnat inträffa OM vaktmästaren inte hade upptäckt branden i tid...

Händelsen är polisanmäld och polisen har säkrat en del spår.
Har ni gjort några iakttagelser på anläggningen mellan ca 18:30-19:15 under söndagskvällen eller om ni har hört något som kan vara av intresse i utredningen så ber vi er att kontakta polisen på telefonnummer 114 14.


Fotboll - Startsida
Vi ses väl på söndag?!
2018-10-03 18:15, Fotboll - Startsida
Säsongsfinal för damlaget i fotboll blandat med massa härliga aktiviteter. Och en hemlig nyhet blir officiell. Varmt välkommen till Vallen på söndag kl 16!
Innebandy - Herrlag div. 1
Andra raka segern
2018-10-01 09:30, Innebandy - Herrlag div. 1

Värmdös herrar besegrade Farsta IBK med 9-4 i hemmapremiären i en fartfylld match inför 312 åskådare. 


- Det var en tuff match och vi fick slita hårt i onödigt många box play framför Oscar Rosén i buren som gör en bra insats, säger Niklas Lundmark assisterande tränare i Värmdö. 

Redan i inledningen av matchen skadades lagkaptenen Martin Norling och ersattes förtjänstfullt av nyförvärvet William Köhler. Det är Värmdöledning efter första perioden efter mål av Nick Ahlholm och Ludvig Lindell. Än bättre ser det ut när notoriske målskytten Kim Johansson direktskjuter in 3-1 för VIF i power play serverad av Liam Åström. 

 

En kavalkad av utvisningar drabbar sedan Värmdö. Under de fyra utvisningarna passar en av banans främsta, Niklas Johansson, på att kontra in 4-1 för hemmalaget innan Farsta kan trycka in två returer från nära håll. Värmdö tar sig in i spelet igen och lyckas pressa in 5-3 innan pausvila, återigen genom Niklas Johansson. 


-Farsta får bra tryck mot vår kasse i den andra perioden eftersom vi spelar med en man mindre till stora delar, men vi vinner ändå perioden, vilket är riktigt starkt, menar Lundmark. 

 

I den sista perioden ser Värmdö starka ut, vinner fler närkamper och kontrar bättre. Liam Åström virkar in 6-3 och Alexander Kotsipoulous trycker in 7-3 i en flygande kontring. Farsta får ytterligare två power play där hemmalaget visar upp ett starkt box play främst genom 16-årige Alexander Lennström, som prisades efter matchen. 

 

En reducering får ”Sharks” till med knappt tio minuter kvar att spela och man ger aldrig upp. Duktige Ludvig Lindell stänker upp ett distansskott för Värmdö och en betryggande ledning drygas ut och fastställs sedan i slutminuten av löpstarke Robin Brown till 9-4. 


- Junisarna skötte sig bra idag, konstaterade lagkapten Martin Norling som nu får fokusera på rehabträning för en snabb återkomst. 

Matchens behållning var Värmdös starka teamwork, det höga tempot och de många unga nyförvärven som alla visade vilken stor potential de besitter. 

 

Nästa match spelas den 13 oktober på hemmaplan mot Linköping. Då fyller vi hallen igen! 

Innebandy - Startsida
Värmdö IF och Ingarö IF går nu tillsammans och gemensamt mot nya innebandyhöjder!
2018-09-21 12:56, Innebandy - Startsida

Våra två föreningar har i dag ingått ett nytt och historiskt samarbetsavtal för den kommande innebandysäsongen. Samarbetet inleds formellt på herrsidan men med målet att vi på sikt ska samarbeta på alla nivåer.


Den gemensamma målsättningen med samarbetet är att alla våra spelare unga som gamla ska kunna fortsätta att spela innebandy i sitt närområde på den nivå man önskar. Våra spelare ska alltså kunna spela innebandy på både bredd- som toppnivå. Vidare hoppas vi att samarbetet på sikt leder till att vi kan erbjuda den stora innebandypubliken i kommunen på innebandy på den absoluta toppnivån på både dam- och herrsidan.


- Nu startar vi en gemensam innebandyresa mot framtiden för att utveckla våra föreningar och innebandyn i kommunen, säger sportcheferna Sanny Åström (Ingarö IF) och Johan Rönnkvist (Värmdö IF).

Nyheter från vår verksamhet
Innebandy - Pojkar 10, 09/12 21:37 
Innebandy - Flickor 07, 08/12 22:04 
Innebandy - Pojkar 11, 03/12 13:24 
Innebandy - Flickor 07, 02/12 15:50 
Fotboll - Pojkar U19, 01/12 15:25 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif