VÄRMDÖ IF
- en förening för alla
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Fotboll - Startsida
Förlängning av skärpta råd i Stockholm
2020-11-19 16:42, Fotboll - Startsida
Idag förlängde Folkhälsomyndigheten de skärpta allmänna råden för bland annat Region Stockholm, från och med idag fram till den 13 december.

Dessa innebär att man ska avstå från att delta i exempelvis idrottsträningar, matcher och tävlingar, men att barn födda 2005 och senare får genomföra träningar.

Innebandy - Startsida
Serie- och matchspel skjuts upp till 31 dec
2020-11-18 15:07, Innebandy - Startsida
Stockholms Innebandyförbund har precis meddelat att man skjuter upp/ställer in alla serie- och matchspel fram t.o.m. 31 dec.

• Samtliga innebandymatcher som är planerade att spelas under perioden 18 november till 31 december på distriktsnivå, dvs, Herrar H2-3-4-5, Damer D1-2-3, juniorserier och veteranserier skjuts upp. Svenska Innebandyförbundet beslutar gällande matcher i förbundsserierna. SSL, JAS, H1 och Allsvenskan Dam och Herr

• Samtliga innebandymatcher som är planerade att spelas under perioden 18 november till 31 december på grön, blå och röd nivå ställs in och utgår därmed. Det innebär att matcherna inte kommer att genomföras säsongen 2020-2021. Observera att detta också gäller matcher på röd nivå som tidigare skjutits upp från den 29 oktober.

I övrigt gäller samma direktiv som de senaste veckorna.

Träning för spelare födda 2005 och yngre får fortsätta som vanligt.

Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas. Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre. Råden gäller även för utomhusträning.

Frågor kring detta besvaras av Värmdö IF:s kansli, 08-570 220 10

Black friday på Intersport!
2020-11-18 14:17

Black Friday på Intersport!

Den 23–29 november firar vår samarbetspartner Intersport Black Friday och ger minst 25% på allt* + massa grymma superklipp.

Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen.

*Erbjudandet gäller 23–29 november på ord. pris. Gäller ej på presentkort, elektronik, pulsklockor, cyklar/träningsmaskiner, el-scooter, Hövding, Thule, golf, föreningskläder, beställningsvaror.

Julklappstips?

Välkommen till Andreas med personal i Mölnviksbutiken!

Nya direktiv från regeringen/FHM - vad händer nu?
2020-11-16 15:44
Publicerad måndag 16 nov kl 15:45

Regeringen och FHM har precis avslutat sin presskonferens och har bl.a. meddelat att man, fr.o.m. tisdag 24/11, inför begränsningar på max 8 personer för offentliga tillställningar och allmänna sammankomster.

Vad detta beslut innebär för vår verksamhet kommer vi att återkomma till inom kort. Vi vill inte göra någon egen tolkning av beslutet utan vi inväntar besked från våra respektive specialförbund om hur vi som förening skall agera.

Tills dess att annat kommuniceras ut från föreningen så kan träning fortlöpa på samma sätt som de senaste veckorna, d.v.s. barn födda 2005 och yngre får träna.

//Niklas Mattsson, Kanslichef Värmdö IF
Skärpta allmänna råd kring träning/match
2020-10-30 11:26

Som ni säkert hört så fattade igår Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkare i Stockholm ett beslut om skärpta allmänna råd för oss i Stockholm.

För oss i föreningen gäller följande från igår 29/10 till och med den 19/11:

• Samtliga matcher/tävlingar ställs in eller skjuts upp.
  • Träning för barn födda år 2005 och yngre kan fortsätta som vanligt. Deltagare i träningsverksamhet måste vidta extra försiktighetsåtgärder, undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, hålla god hygien och självklart stanna hemma om man har minsta sjukdomssymptom.
  • Föräldrar ska i allra möjligaste mån inte vistas på idrottsanläggningen och i hallarna. Vuxna ska i allra möjligaste mån bara skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning.
  • Träning för vuxna och ungdomar födda 2004 och äldre pausas. Observera att detta gäller även i de fall då personer födda 2004 och äldre tränar tillsammans med personer födda 2005 och yngre.

Ytterligare förändringar kan komma att ske med kort varsel även under ovanstående period om Folkhälsomyndigheten tar ytterligare annat beslut.

Har du ytterligare frågor, kontakta Kansliet på 08-570 220 10 eller kansliet@varmdoif.se.

Var rädda om varandra!

Hälsar,