Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott 

 

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

 

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

 

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/ 

Fotboll - Pojkar U16
Värmdö IF U16 - Sandvikens IF
2019-11-18 08:08, Fotboll - Pojkar U16
Det var ett stort antal personer som lyssnat på uppmaningen från Värmdö IF U16 ”Alla till Värmdövallen”. Klacken hade vaknat i tid, samt en hel del nyfikna personer hade hittat till VV.
Publiken fick bevittna en fartfylld match med en hel del fina mål, från det nyblivna Värmdö IF laget, som dagen till ära fick klä sig i ett Värmdöställ.
Solskenet uteblev och elljuset var tvunget att användas trots att avspark var redan klockan 14.
Däremot var det en hel del ljuspunkter i spelet.
Sandviken hade med sig ett kryss från första matchen, och var en pigg motståndare. Ett lag med klar spelidé och en hel del duktiga individer.
Dock var det VIF som tog ledningen i mitten av första halvleken. VIF fortsatte ha kommandot i matchen och kunde väldigt påpassligt utöka ledningen precis innan halvtid.
I början av den andra halvleken kunde Värmdöspelarna avgöra matchen efter ett mönsteranfall. Några passningar på mitten luckrade upp Sandvikens täta försvar, spel ut till vår högerytter som slog ett tidigt inlägg med ”fel” fot, varav vår andra kantspringare möter med pannan, 3-0 var ett faktum. Även 4 respektive 5 mål hann göras, när SIF tappat modet och dessutom drabbats av en utvisning.

Vi tackar SIF för en trevlig match och ser nu framemot nästa match i Ligacupen, VIF vs Bajen.
Innebandy - Startsida
Välkommen på vår klubbkväll!
2019-11-15 14:37, Innebandy - Startsida
Fredag 29/11 kl 18-21 i Värmdö Sporthall
 
Fotboll - DAMLAG
Välkommen Denise!
2019-11-15 12:35, Fotboll - DAMLAG
Årets första nyförvärv inför säsongen 2020 är en meriterad spelare med ursprung från Nederländerna. Denise är nyinflyttad på ön och har valt att spela med Värmdö IF. Vi är väldigt glada över att ha kommit överens med en riktigt duktig spelare och hälsar Denise varmt välkommen! Vi hoppas att hon kommer trivas i vår förening!

Namn: Denise Koorevaar

Position: Målvakt

Född: 1991

Moderklubb:
VV Moerkapelle (pojklag tills jag var 17)

Tidigare klubbar:
RCL, ADO Den Haag, SC Buitenveldert, Sätra SK

Bästa fotbollsminne:
Det måste vara en match mot Ajax 2013. De hade precis startat Ajax damlag det året och vi spelade en träningsmatch mot dem. Det stod 0-0 i 80 minuter. Jag tror att jag räddade hundratals skott. När de slutligen gjorde mål hörde jag bara, ”ÄNTLIGEN” från dem. Matchen slutade 0-1.

Favoritspelare genom tiderna:
Iker Casillas

Om att ansluta till Värmdö IF säsong 2020:
Jag förväntade mig inte att börja igen efter en allvarlig ryggskada som tvingade mig att sluta halvvägs in i säsongen 2018. Nu känns ryggen bra och jag är glad över skriva på med klubben och kan inte bärga mig över att se vad tiden i Värmdö IF har att erbjuda för mig.
Fotboll - Pojkar U16
Ligacupens gruppspel U16
2019-11-12 09:45, Fotboll - Pojkar U16

Nu på lördag den 16/11 klockan 14:00, så är det dags för U16-match på Värmdövallen.


Det är nyblivna Värmdö IF-laget (Gustavsbergs IF P04) som står som värdar och gästas av Sandvikens IF.


Matchen ingår i Ligacupens gruppspel. De lag som kvalificerat sig för spel i Nationell serie för kommande säsong, blir inbjudna att spela en försäsongsturnering med mycket bra motstånd. Oftast är det representanter från SEF klubbarnas (Svensk Elitfotboll) akademier som gör upp om Ligacupens åtråvärda platser.

 

Ligacupen U16 – Grupp 4

Värmdö IF

Brage

Sandviken

Hammarby

 

I första matchen ställdes Värmdö mot Brage i ett vinterklätt Borlänge. Efter en tempostark matchstart så kunde Värmdö göra sina två första mål inom 20 minuter. Det senare efter ett riktigt mönsteranfall där en assist snett inåt bakåt förvaltades på bästa sätt. Värmdö fortsatte i ett högt tempo och kunde avgöra matchen tidigt i andra halvlek. Slutresultat blev Brage – Värmdö 0-6.

Den andra matchen i gruppen, Sandviken – Hammarby, slutade oavgjort 1-1.

 

För Värmdö IF så kommer kommande match bli lite speciell. Både lagnamn och arena är nytt för hemmalaget, som hoppas på ett massivt stöd från publiken. Förhoppningsvis kommer hemmalaget uppträda i blåa matchtröjor, annars kommer övergången från rött matchställ till blått matchställ ske så fort som tillfälle ges.

 

Vi önskar Sandvikens IF och publik varmt välkomna till Värmdövallen!

Idrott med extra stöd
Sommarlovsläger 2020
2019-11-08 08:06, Idrott med extra stöd


I år erbjuder Värmdö IF och Värmdö Kommun ett 4 dagars dagläger för barn med särskilda behov.


Aktiviteten Koll på boll riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna 5-20 år. 

Koll på boll har fokus på rörelseglädje, lek, dans och bollsporter. Vi jobbar med de grundläggande motoriska färdigheterna som t.ex. klättra, hoppa, springa och balansera med hjälp av en hinderbana. Vi varvar olika bollsporter genom varierande övningar enskilt, i par eller via leken. Den sensomotoriska träningen arbetar vi individuellt med barnen utefter deras egna förutsättningar. Målet är den individuella utvecklingen och att ha kul tillsammans.


När: Måndag – torsdag vecka 25, 15-18/6 2020

Var: Hemmesta Sporthall, Värmdövallen. 

Anmälan: länk till anmälan hittar du här


För de som går på Kullsvedsskolans fritids dessa dagar kommer assistenterna från skolan att följa med på denna aktivitet. För de som går i andra skolor följer förälder eller assistent med på aktiviteten.


Pris: 100:- / pers via faktura efter anmälan. 

 

Anmälan: Sista dag för anmälan är: 24/5 2020

Ledare: Catarina Henriksson, Idrottslärare, Specialidrottstränare

Gunilla Lundblad, Sensomotorisk Reflexpedagog, Neurosensomotorisk tränare

Varmt Välkomna!


Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - Pojkar U16, 18/11 08:08 
Innebandy - Herrlag div. 1, 17/11 22:17 
Innebandy - Flickor 07, 16/11 21:23 
Innebandy - Pojkar 10, 16/11 17:57 
Innebandy - Startsida, 15/11 14:37 
Fotboll - DAMLAG, 15/11 12:35 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif