VÄRMDÖ IF
- en förening för alla
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Ändrade öppettider på Kansliet
2021-04-14 16:00

Under april har Kansliet ändrade öppettider!

Vi finns på plats måndagar, tisdagar och onsdagar under april månad 2021.

Välkomna!
Fotboll - Startsida
Anmälan till Landslagets Sommarfotbollsskola 2021
2021-04-14 10:00, Fotboll - Startsida
Landslagets Sommarfotbollsskola

Välkommen med din anmälan till året höjdpunkt - Landslagets Sommarfotbollsskola!

Detta år är det flickor och pojkar födda 2010-2013 som under vecka 24 och 25 kör fotboll på Värmdövallen tillsammans med våra unga ledare.

Fortsättningsutbildningen Steg 2 gäller för flickor och pojkar födda 2008-2009 och den går under vecka 25.

Anmälan sker via denna länk där du väljer vilken/vilka av veckorna ditt barn vill gå.

Om ditt barn går två veckor, så behöver du göra anmälan på båda veckorna. Ange att ni ska gå båda veckorna så vi uppmärksammar rabatten. Ange även om det finns syskon så vi kan dra av syskonrabatt.

Kom ihåg att ange eventuella allergier/matval inför lunchserveringarna.

Sista anmälningsdag är 16/5, principen är "först till kvarn" och faktura kommer från föreningen som bekräftelse på plats.

Varmt välkommen med din anmälan!

Fotboll - Flickor -15
Inbjudan till uppstartsmöte för våra allra minsta fotbollsspelare
2021-04-13 10:44, Fotboll - Flickor -15

Hans Ritzler, ny ordförande i Värmdö IF
2021-04-12 11:43

På årsmötet den 25 mars valdes Hans Ritzler till ny ordförande i Värmdö IF

Hans, eller Hasse som han kallas, har funnits med som ledamot i huvudstyrelsen i 5 år och tar nu över ordförandeskapet efter Tobias Wastensson.

Hasse är Värmdöbo sedan 2004 och har 2 döttrar som tidigare spelat i föreningen varav en av dessa är fortfarande aktiv som Ung Ledare.

Som idrottsbakgrund har han en lång fotbolls- och bandykarriär bakom sig. Essinge IK, IFK Lidingö samt IK Tellus är några föreningar som Hans har representerat som aktiv.

- Jag brinner för föreningslivet. Värmdö IF är en mycket fin förening och ett av våra mål, att våra barn och ungdomar fortsätter med sitt idrottande högre upp i åldrarna, är något vi alla i föreningen måste jobba för på olika sätt, både styrelse, ledare och föräldrar. Engagerade ledare, stabil ekonomi som ger oss rimliga aktivitetsavgifter, framgångsrika representationslag på både Dam- och Herrsidan samt en fortsatt god VIF-anda är några av faktorerna som behöver finnas för att vi skall lyckas.

Den största utmaningen som ligger framför oss just nu är att få igång alla spelare som inte fått utöva sina favorit-idrotter under denna pandemi..

Vi syns på Vallen!

Hasse Ritzler

Protokoll årsmöte 2021-03-25
2021-04-12 11:40

Protokollet från Värmdö IF:s årsmöte finns nu upplagd på hemsidan.

Ni hittar protokollet HÄR

Nyheter från vår verksamhet