Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

VIF-tröjor kommer till användning i Colombia
2020-05-26 10:30

Värmdö IF skänker löpande gamla matchtröjor och annat material som vi inte längre använder i verksamheten till vissa biståndsprojekt runt om i världen.

För ett par år sedan kom vi, via en ledare i föreningen, i kontakt med Sebastian Bojasén som skulle åka över till en by i Colombia för att där starta upp fotbollsverksamhet för byns barn och ungdomar.

Under söndagens Sportspegeln som sändes i SVT så fick vi se att våra gamla matchtröjor kommer väl till pass.

Klippet startar 03:55 min in i sändningen.

Vi kommer under 2020 att byta ut stora delar av våra befintliga matchställ i föreningen och kommer därför kunna skänka ytterligare matchtröjor till något nytt projekt.

Har du något tips på biståndsprojekt någonstans i världen som kan vara i behov av matchtröjor, hör av dig till oss på kansliet@varmdoif.se

Fotboll - Startsida
Värmdö IF har skrivit under Asllanikontraktet
2020-05-18 15:08, Fotboll - Startsida
Bilmärket KIA har lanserat Asllanikontraktet och då en av våra huvudsponsorer, Torvalla Bilhar just KIA som ett av sina största bilmärken så föll det sig naturligt av vi skulle skriva under detta kontrakt.

Att vi står bakom innehållet i kontraktet är en självklarhet!

Värmdö IF - en förening för alla!
Fotboll - Startsida
Sommarfotbollsskolan 2020
2020-05-15 10:22, Fotboll - Startsida

Värmdö IF i samarbete med Svenska Fotbollförbundet anordnar traditionsenligt SOMMARFOTBOLLSSKOLAN 2020 på Värmdövallen.
Värmdö IF-familjen har sorg
2020-04-28 17:00
Anders Olson 19690812 - 20200428
Föreningen har stor sorg, vi nåddes i morse av det tragiska beskedet att vår mångårige ordförande i innebandysektionen, Anders Olson hastigt har gått bort, 50 år gamma (*uppdaterat 1/5, vi har idag fått bekräftat att Anders var smittad av Covid-19 viruset)

Anders har under sina 9 år som ordförande i Värmdö IF Innebandy alltid varit en fantastisk ambassadör för föreningen och stått upp för vårt klubbmärke och föreningens medlemmar i vått och torrt. En eldsjäl ut i fingerspetsarna som alltid agerat med stort lugn och stor pondus, oavsett vilka frågor och händelser han har fått jobba med. Att Anders hade ett stort och gott hjärta kände alla till.

Anders har styrt innebandyskutan på ön sedan 2012 och lagt ner 1000-tals ideella timmar för att få Värmdö IF:s Innebandysektion där vi är idag. Ett arbete som oftast skett i det tysta men som för Anders del har inneburit många sena kvällar och helger i Värmdö sporthall. Vi är för evigt tacksamma för den tid och kraft Anders har givit vår förening.

Vi i Värmdö IF-familjen får försöka ta hand om varandra och hjälpas åt att ta oss igenom det här.

Vi återkommer när chocken har lagt sig med hur vi skall hedra Anders minne.

Våra tankar går till Anders nära och kära.

Vila i frid Anders, du saknas oss!
Publik undanbes under helgens matcher
2020-04-24 14:49
Nu väntar återigen en ny helg med massor av roliga fotbollsmatcher på Värmdövallen, denna helg är det totalt 26 matcher som kommer att spelas på anläggningen.

Föregående helg så var det många av er föräldrar/anhöriga som hörsammande vår uppmaning om att vi inte vill ha publik på matcherna, stort tack till er som respekterade detta. Vi har dock fått information från flera håll att det stundtals under lördag-söndag var mycket folk i rörelse på läktare och runt om planerna på Värmdövallen. Vi undanber oss helst all publik på Värmdövallen kommande helg!

Föreningen har idag (fredag 24/4)  fått ett förtydligande från Svenska Fotbollsförbundet vad som skall gälla kring matcherna i St:erikscupen:

"Föreningar ska på hemsida och i andra kommunikationskanaler tydligt ange att all publik, inkl. föräldrar och andra anhöriga, undanbes vid matcherna. Bara de som är nödvändiga för att matcherna ska kunna genomföras (spelare, ledare och funktionärer) ska vara på plats.

Det är viktigt att alla inom svensk fotboll – förbund, föreningar och föräldrar – tar ansvar för att motverka smittspridningen. Detta är avgörande för att vi fortsatt ska få myndigheternas förtroende att spela barn och ungdomsmatcher."

På grund av rådande situation i samhället med Covid-19 så uppmanar vi därför återigen samtliga spelare, ledare OCH föräldrar inom Värmdö IF att verkligen följa nedanstående rekommendationer:
  • INGEN ska spela eller delta i verksamhet om man har symptom
  • Var extra noga med handhygien
  • Undvik omklädningsrum. Byt om hemma innan och efter aktivitet. Ha gärna samlingar utomhus
  • Vi uppmanar samtliga Värmdö IF lag att spela kommande seriematcher UTAN PUBLIK
  • Om några föräldrar, för sitt barns skull, behöver närvara på träning/match, sprid ut er och håll avstånd! Absolut inga åskådare på konstgräsplanen.
  • Använd inte "high-fives" eller handskakningar. Hitta andra sätt att hälsa på.
  • Håll avstånd när det går. Det är endast spelare under den tiden dom är på planen som behöver ha närkontakt.
  • Visa ännu större respekt för andra människor än vanligt
Använd sunt förnuft och tack på förhand för att vi i Värmdö IF-familjen hjälps åt att respektera dessa rekommendationer!

Ta hand om er

//Värmdö IF Fotboll