Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott 

 

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

 

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

 

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/ 

Innebandy - Herrlag div. 1
Poängspelare klar för Värmdö!
2019-05-17 12:00, Innebandy - Herrlag div. 1

En av Stockholms hetaste anfallare, 19-årige leftskytten Filip Rönnkvist, är klar för spel i Värmdö IF.

 

- Jag kommer att gå rakt på mål och spela ett tufft anfallsspel. Jag  satsar på att nå den absoluta toppen precis som Värmdö så det är en ”perfect match”, säger Rönnkvist.

 

Under den gångna säsongen svarade Rönnkvist för den starka poängskörden 24 mål och 14 målgivande passningar för division 1-laget Telge IB.  Innan det gjorde han två säsonger i samma serie med moderklubben Huddinge IBS där han svarade för 40 poäng. Trots anbud från många allsvenska klubbar väljer han spel i ”Blue Whales”.

 

- Värmdö har en stark publik, en hype runt innebandyn och en stabil organisation med fina förutsättningar för en elitsatsning. Laget har en grym stomme med en bra mix av rutin och yngre talanger och en ledarstab som är stark, menar Filip.

 

Han gör trots sin unga ålder sin fjärde säsong i division ett och kommer till Värmdö för att ta ett stort ansvar.

 

- Jag har följt Filips framfart de senaste säsongerna och det är en murbräcka som kommer göra ett rejält avtryck på publiken och blir en av de som leder laget i Värmdö Sporthall i höst, säger Jäderlund.

 

Filip är född 1999 och har representerat Stockholm vid två tillfällen i Distrikslags-SM och gick förra våren ut innebandyns NIU-utbildning på Midsommarkransens Gymnasium. Nu blir han en viktig kugge ute på ”Innebandyön” menar Värmdös sportchef;

 

- Filip är en kompromisslös forward som lirar ett rakt anfallsspel kombinerat med löpstyrka, starkt skytte och bollskicklighet, säger sportchefen Johan  Rönnkvist. 

Innebandy - Herrlag div. 1
Ytterligare en 03:a plockas in i A-truppen
2019-05-17 09:19, Innebandy - Herrlag div. 1

Den kvicke backen Christian Holmlund tar en plats i Värmdö IF:s A-trupp meddelar sportchefen i Värmdö IF Johan Rönnkvist.

 

Holmlund är född 2003 och har Värmdö IF som sin moderklubb. Han är en teknisk back med bra blick för spelet och snabba fötter.

 

Han är ytterligare en av flera unga spelare som via samarbetet mellan Ingarö IF (spel i toppen av juniorallsvenskan) och Värmdö IF också tar nästa steg till spel på seniornivå i någon av klubbarnas herrlag. 

Fotboll - Startsida
Sommarfotbollsskolan 2019
2019-05-14 10:00, Fotboll - Startsida

NÅGRA PLATSER KVAR PÅ SOMMARFOTBOLLSSKOLAN! 

Värmdö IF i samarbete med Svenska Fotbollförbundet anordnar traditionsenligt SOMMARFOTBOLLSSKOLAN 2019 på Värmdövallen. 
Innebandy - Herrlag div. 1
Risberg är tillbaka
2019-05-11 15:02, Innebandy - Herrlag div. 1
Anfallaren Jimmy Risberg, född 1994, är klar för spel i Värmdö IF kommande säsong. 

- Jimmy är skicklig, snabb och med ett stort hjärta för laget och föreningen. Känns otroligt bra att han återvänder hem till ön efter en säsong i toppen av allsvenskan, menar sportchefen Johan Rönnkvist. 

Den snabbfotade lagkaptenen lämnade Värmdö för spel i Thorengruppen den gångna säsongen och det blev 12 gjorda mål på 36 matcher för TTG som stod som seriesegrare i dem norra allsvenskan. 

- Risberg har en spelstil som laget saknade förra säsongen med hög fart och stor rörlighet. Lägg till att han har ledaregenskaper och är användbar på flera olika positioner så förstår man att det är en kanonförstärkning för Värmdö, säger coachen Magnus ”Binge” Jäderlund. 

Redan 2011/12 debuterade Jimmy i Värmdös A-lag och det har blivit 97 gjorda mål för klubben sedan dess. 

Innebandy - Herrlag div. 1
Ung talang flyttas upp i A-truppen
2019-05-10 15:21, Innebandy - Herrlag div. 1

Värmdö IF lyfter upp den unge centertypen Emil Mattsson i A-truppen kommande säsong.

 

- Emil är väldigt långt framme fysiskt och mentalt för sin unga ålder. Han är redo för att tampas med de stora grabbarna och utvecklas vidare samtidigt som han satsar vidare även med Ingarö, säger Johan Rönnkvist.

 

Emil, född 2003, kommer fortsätta spela juniorinnebandy med samarbetsklubben Ingarö IF. Den gångna säsongen blev det JAS-slutspel och Innebandyfesten för det starka juniorlaget. 


Hans moderklubb är Värmdö IF och han ser fram emot säsongen.

 

- Jag har tränat med Värmdö IF:s A-lag under året och jag trivs med stämningen i laget och att man har så pass höga ambitioner, säger Emil Mattsson. 

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - HERRLAG, 18/05 17:45 
Fotboll - Pojkar 12, 17/05 22:20 
Innebandy - Herrlag div. 1, 17/05 12:00 
Innebandy - Herrlag div. 1, 17/05 09:19 
Fotboll - Startsida, 14/05 10:00 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif