Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 200 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

Nytt telefonnummer till vaktmästaren!
2018-02-16 13:57
Från och med 1:a januari 2018 har kommunen ansvar för drift och skötsel av "våra" idrottsanläggningar - Värmdövallen, Värmdö Sporthall, Grantomtahallen och Hemmesta Sporthallar. Den största anledningen är att kommunen vill ta ett helhetsgrepp över alla kommunens idrottsplatser och då anser man att mycket kommer att förenklas om kommunen äger och driftar samtliga idrottsplatser i kommunen.

Så från och med måndagen den 19:e februari 2018 så har vaktmästaren ett nytt telefonnummer.
070 - 007 52 08.

Kallelse till Värmdö IF:s Årsmöte - onsdag 21 mars kl. 19:00
2018-01-31 10:37

KALLELSE TILL VÄRMDÖ IF:s ÅRSMÖTE!

Onsdag 21 mars klockan 19:00 är det årsmöte i Värmdö IF i Hemmestaskolan åk 6-9 matsal. Vi i huvudstyrelsen önskar alla medlemmar välkomna och vill gärna att du, som medlem i föreningen, kommer på årsmötet så att vi får ta del av dina synpunkter på hur du tycker att föreningen sköts och hur vi kan arbeta framåt.

Som medlem har du möjlighet att lägga motioner till årsmötet. Utnyttja denna möjlighet, även om du inte kan gå på årsmötet! Har du förslag på förändringar eller sådant som du vill att föreningen ska genomföra skriver du en motion och lämnar till styrelsen, (kansliet@varmdoif.se ) senast fyra veckor före årsmötet, det vill säga senast onsdag 21 februari. En motion är inte något komplicerat. Skriv ett kort och enkelt brev. Tala om vad frågan gäller, vad du vill att årsmötet ska besluta och varför samt skriv vem du är, namn, telefonnummer och gärna e-postadress. Även barn och ungdomar har rätt att skriva motioner! Det är viktigt att alla barn och ungdomar som deltar i verksamheten vet att de har möjlighet att påverka på detta sätt. Du som förälder, ledare eller tränare - uppmuntra de barn och ungdomar som är medlemmar att utnyttja denna möjlighet. Hjälp dem gärna!

Årsmötet väljer bland annat förtroendevalda i huvudstyrelsen och därmed även de personer som blir ordförande i respektive sektion. Det är viktigt att de som väljs har medlemmarnas förtroende. Och det är viktigt att du som medlem, aktiv utövare, ledare eller tränare får möjlighet att påverka vilka personer som väljs. Kom på årsmötet och var med och påverka!

Samtliga dokument som årsmötet kommer att ta ställning till kommer att finnas på vår hemsida, www.varmdoif.se , en vecka innan årsmötet.

Välkomna!

Värmdö IF:s Huvudstyrelse

P.s Denna kallelse har även skickat ut via e-post till samtliga medlemmar

Stölder i Grantomtahallen
2018-01-19 13:03
Igår kväll, torsdag 18 januari, vid 20:30 tiden blev ett innebandylag (från en annan förening) drabbat av stölder i Grantomtahallen. Förövaren/förövarna kom över bl.a. mobiltelefoner, kläder, bankkort, busskort och kontanter.

Dörren in till omklädningsrumskorridoren var stängd, som den skall vara, men förövaren/förövarna hade tagit sig in i omklädningsrumskorridoren via en uppställd nödutgång längre in i hallen.

Vi vill passa på att återigen göra våra ledare och medlemmar uppmärksamma på att vi har problem med stölder och uppmanar er att inte lämna några värdesaker kvar i omklädningsrummen, oavsett vilken idrottsanläggning man befinner sig på.
Fotboll - Startsida
Delad glädje - dubbel glädje!
2018-01-19 10:53, Fotboll - Startsida

Vill du engagera dig i Värmdö IF:s herrlag i fotboll?
Nu har du chansen att bli en del i vår gemenskap!

Föreningen har precis kontrakterat en ny huvudtränare och har även fått fin förstärkning till fotbollsstyrelsen inför säsongen 2018! Nu har vi två viktiga funktioner kvar att tillsätta... och det är en lagledare och en materialansvarig. Känner du att du vill bidra med din kompetens eller känner du någon som vill?

Kontakta fotbollssektionen på fotboll@varmdoif.se

Välkomna!

Värmdö IF Fotboll

Inbjudan till utbildning– att leda barn med ADHD, Asperger/Autism
2018-01-17 14:30

Datum: 31 januari klockan 19-21
Plats: Hemmestaskolans matsal, högstadiet (åk.6-9)

Till dig som är ledare i Värmdö IF

Riksförbundet Attention driver projektet ”Idrott för alla” och en viktig del i detta projekt är att ta fram en utbildning för idrottsledare i hur man bemöter barn med speciella behov.

Den här utbildningen har fokus på utmaningar och möjligheter när du träffar barn med till exempel ADHD och autism/Asperger. Här få du som ledare tips på en mer inkluderande träning.

Det som är bra för barn med NPF är bra för alla – så dela gärna det här materialet med andra som kan ha nytta av det!

Utbildare är Anja Näslund, hälsovetare som under drygt tio år ägnat sig åt att hjälpa företag, organisationer och individer. Hon föreläser, coachar och processleder bland annat i hälsofrämjande ledarskap. Anja håller också flera utbildningar inom ledarskap åt SISU Idrottsutbildarna i hela landet

Kvällen inleds med besök av Stockholmsidrotten som berättar om det förändringsarbete som nu pågår inom svensk idrott.

Varmt välkomna!

Om ni har frågor, kontakta Daniel Scholder, daniel.scholder@gmail.com

Läs gärna mer om projektet på: http://attention.se/idrottforalla/utbildning/

Nyheter från vår verksamhet