VÄRMDÖ IF
- en förening för alla
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Kansliet stängt under Sportlovet
2021-02-26 12:33

Kansliet håller stängt under Sportlovet v 9 och är tillbaka igen måndagen den 8/3.

Behöver du ha kontakt med idrottsplatsvaktmästare, ring 070-007 52 08.

Inomhusträning fr.o.m måndag 25 januari
2021-01-22 13:05

Måndagen den 25 januari öppnar Värmdö kommun åter upp inomhusanläggningarna.

Inomhusanläggningarna är tillsvidare tillgänglig för verksamhet som riktar sig till barn och unga födda tidigare än 2005. Ungdomar födda 2004 och vuxnas idrottande ska fortfarande bedrivas utomhus.

Maxantal införs på våra anläggningar till följd av den nya pandemilagen.

För närvarande får följande antal personer vistas i respektive anläggningar:
- Värmdö sporthall, Hemmesta sporthall, Grantomtahallen, Ekvallen, max 80 personer.
- Hemmestaskolan åk F-5 gymnastiksal, max 20 personer.
- G2 hallen Gustavsberg, max 64 personer.

Omklädningsrummen är fortsatt stängda för ombyte.

Omklädningsrum kan användas för toalettbesök och handtvätt om inga andra möjligheter finns.

Cafeterior i idrottsanläggningar är fortsatt stängda.

In- och utpassage kommer finnas utmarkerat i hallarna.

Pandemin är långt ifrån över och vi ber er att även fortsättningsvis iaktta försiktighet så att ni minimerar risk för vidare smittspridning. Följ FHM:s information när det gäller kollektiv träning.

Ingen spelare/ledare kommer till idrottsplatsen vid minsta tecken på förkylningssymptom. Får man symtom under en träning ska man avbryta träningen och åka hem direkt. Om någon i ens hushåll är bekräftad smittad av Covid-19 gäller hemmakarantän

Sporthallarna skall hållas låsta, inga föräldrar eller anhöriga får vistas i sporthallarna.

Digitala verktyg i föreningen
2021-01-14 13:28
Som ni alla känner till så ligger all organiserad verksamhet nere i hela Stor-Stockholm för tillfället och kommer så att göra fram till 24/1 till att börja med. Vad som händer efter den 24/1 vet vi ännu inte. Vi hoppas mycket på att vi kan öppna upp vår verksamhet igen den 25/1!

Fram tills dess så har vi väldigt många engagerade ledare i föreningen som gör allt för att aktivera sina aktiva i sina respektive lag. Kreativiteten bland våra ledare är stor, bl.a. har vi lag som kör digitala träningspass via Zoom där laget kan träna "tillsammans" även om träningen sker hemifrån. Andra lag skickar ut styrka-, kondition-, och teknikpass via ex. Whats App. Möjligheterna att hålla igång träningen på egen hand är oändliga även om det givetvis är roligare att träna tillsammans. Men vi håller i och håller ut och förhoppningsvis kan mycket återgå till det normala inom kort.

Om du som Värmdö IF ledare är intresserad av att få tillgång till Zoom-kontot för att köra digital träning eller ex. ett teoripass med laget så kontakta kansliet
Uppdaterad info från FHM och Smittskydd Stockholm
2020-12-22 15:55
Värmdö kommun stänger alla idrottsanläggningar, inomhus- som utomhus fram t.o.m. 24 januari om inget annat kommuniceras innan dess. Detta med hänvisning till Smittskydd Stockholms skrivelse som publicerades idag (22/12)

Detta beslut innebär att:
- Ingen organiserad verksamhet (träning, match, möten etc) får ske i Värmdö IF:s regi fram till 24 januari
- Alla sporthallar, gymnastiksalar, omklädningsrum, förråd och möteslokaler kommer att hållas låsta
- Alla behörigheter för ledare kommer att tas bort från de digitala låsen under den här perioden

Det kan komma nya beslut i denna fråga med kort varsel och vi kommer i sådana fall kommunicera ut detta via våra sociala kanaler så fort vi får sådan info.

Vi passar på att önska er en riktigt God Jul upp i allt detta och sen håller vi tummarna för ett ljusare 2021!

Ta hand om er!

Fotboll - Startsida
Nya nationella föreskrifter och allmänna råd - 14 dec
2020-12-14 12:44, Fotboll - Startsida
Idag, 14 dec, så träder nya nationella föreskrifter och allmänna råd i kraft och vissa delar påverkar vår verksamhet inom Värmdö IF. Nu får även spelare födda 2004 och äldre återigen träna med vissa begränsningar.

Följande gäller kring träningar och matcher tillsvidare:

Träningar utomhus - alla spelare
Träningar får genomföras. Ta ansvar och se till att genomförandet sker på ett så smittsäkert sätt som möjligt. Se RF:s rekommendationer: https://www.rf.se/Nyheter/Allanyheter/traningpasmittsakertsatttillatsforalla/

Träningar inomhus - alla spelare
Träningar får genomföras. Ta ansvar och se till att genomförandet sker på ett så säkert sätt som möjligt. Se RF:s rekommendationer.

Provträningar
Provträningar får genomföras. Ta ansvar och se till att genomförandet sker på ett så smittsäkert sätt som möjligt.

Träningsmatcher - spelare födda 2004 och tidigare
INGA matcher ska spelas, oavsett anledning.

Träningsmatcher - spelare födda 2005 och senare
Träningsmatcher är tillåtna. Ta ansvar och se till att genomförandet sker på ett så smittsäkert sätt som möjligt. Publik är inte tillåten.

Omklädningsrum
Alla omklädningsrum kommer att vara stängda, alla spelare kommer ombytta till träning/match

Ovanstående kan komma att ändras med kort varsel om det kommer nya rekommendationer.

Nyheter från vår verksamhet
Innebandy - Startsida, 26/02 21:01