-- Våra huvudsponsorer --

-- Våra sponsorer --

Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

20% rabatt på Intersport fram till söndag 31/5
2015-05-26 12:58

Om du tecknar ett Club Intersport medlemskap samt kopplar Värmdö IF som "din förening" så får du 20% rabatt på Intersport (gäller alla produkter oavsett tidigare pris, dock ej cyklar). Erbjudandet gäller t.o.m. söndag 31 maj!

Om du redan är Clubmedlem på Intersport så gäller erbjudandet givetvis dig också, glöm inte att säga till i kassan att du vill koppla Värmdö IF som din förening så stöttar du föreningen varje gång du handlar! Förutom din egen bonus du tjänar in under året som medlem på Intersport så får även Värmdö IF 3% av allt du handlar!

I dagsläget har vi över 200 medlemmar som har kopplat sitt Intersport medlemskap till Värmdö IF, gör det du också!

Värmdö IF har sorg
2015-05-02 15:24
Värmdö IF har sorg!

Natten till lördag 2 maj avled Kim "Kruse" Andersson i sitt hem.
Kim spelade i Värmdö IF:s herrlag i innebandy och har tillhört föreningen sedan 2010.

Våra tankar i denna svåra stund går  till Kims familj, vänner och lagkamrater.

Kim Andersson blev 28 år

Anmälan Sommarfotbollsskolan
2015-04-14 12:10

Nu har vi öppnat upp anmälan till Värmdö IF:s populära sommarfotbollsskola, i år med ett nytt koncept, Landslagets Fotbollsskola

Fotbollsskolan riktar sig denna sommar till pojkar/flickor födda 2004-2007 och arrangeras under vecka 25 och vecka 26

En nyhet för i år är att vi även arrangerar en Sommarfotbollsskolan Steg 2 för pojkar/flickor födda 2002-2003 under vecka 26

För mer information och anmälan, klicka HÄR

Notiser från Värmdö IF:s årsmöte
2015-03-30 14:26

Förra veckan, torsdag 26 mars, så gick Värmdö IF:s årsmöte av stapeln.

En kort sammanfattning om vad årsmötet beslutade:

• 21 röstberättigade medlemmar var på plats på årsmötet
  • Styrelsen gavs ansvarsfrihet för verksamhetsåret 2014
  • Medlems- och aktivitetsavgifterna blir oförändrade 2015
  • Dan Törnsten omvaldes som ordförande i Värmdö IF för en tid av ett år
  • Tobias Wastensson omvaldes som ledamot i huvudstyrelsen och tillika vice ordförande för en tid av två år
  • Anders Lautmann valdes som ny ordförande i fotbollssektionen för en tid av ett år
  • Maria Jonsson valdes som ny ordförande i friidrottssektionen för en tid av ett år
  • Motion från medlem gällande infotavlor på Värmdövallen antogs av årsmötet
  • Motion från innebandystyrelsen gällande bildande av ny förening, Värmdö IS, antogs av årsmötet
  • Motion från fotbollsstyrelsen gällande avgiftshöjningar avslogs av årsmötet
  • Ny valberedning tillsattes, Michael Lövgren, Anna Berggren samt Annika Eriksson. Kontaktuppgifter till dessa personer hittar ni här