-- VÅRA HUVUDSPONSORER --

-- Våra sponsorer --
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

Värmdö IF tecknar avtal med Ravelli AB
2016-09-09 15:00
Tvillingarna Ravelli. Uppvuxna med idrott. Båda med en lyckosam karriär i bagaget och med namn som klingar välbekant hos de flesta svenskar. Lika som bär. Prata med den ene och du vet inte om du i själva verket pratar med den andre. Radarpar är bara förnamnet.

- Värmdö IF är stolta över att nu har tecknat ett samarbetsavtal tillsammans med Ravelli AB som ger våra lag och grupper möjligheten att tjäna bra pengar till sina lagkassor. Konceptet är likt många andra aktörer på säljmarknaden som riktar sig mot idrottsföreningar, skillnaden som jag ser det är att Ravelli erbjuder ett bredare sortiment av produkter där det finns något intressant för alla, unga som gamla säger Niklas Mattsson, Kanslichef Värmdö IF

Samtliga ledare inom Värmdö IF har idag fått ett informationsmejl hur man går tillväga om man vill köra igång med en försäljning av Ravellis produkter.

Läs mer om Ravellis koncept på deras hemsida

Om du vill se vilka produkter som erbjuds klickar du HÄR

Om du är intresserad av att köpa några produkter ur Ravellis sortimentet så kontakta Värmdö IF:s Kansli så kan vi leda dig vidare till nåt utav lagen som påbörjat sin försäljning, kansliet@varmdoif.se alt 08-570 220 10

2016-09-01 10:05

Vattnet är åter drickbart i Värmdö kommun
2016-08-26 14:07

Idag, onsdag 30/8 meddelar Värmdö Kommun att vattnet åter är drickbart och uppmaningen från i fredags att boende i Värmdö med kommunalt vatten ska koka vattnet, upphävs.

Ytterligare information hittar ni på kommunens hemsida www.varmdo.se.

Innebandy - Startsida
Ny assisterande sportchef Herr/HJ
2016-08-08 12:37, Innebandy - Startsida
Niclas Brantingson, huvudtränare för P02/03 blir ny assisterande sportchef på herrsidan. Tillsammans med Johan Rönnkvist delar de på ansvaret kommande säsong för organisation och de sportsliga för herrlagen och HJ samt integrationen från pojklagsspel till juniorinnebandy.
Niclas behåller samtidigt sin roll som huvudtränare för Pojkar 02/03.
Fotboll - Flickor 02
VINST ÖREBROCUPEN 2016
2016-06-20 07:22, Fotboll - Flickor 02
Bästa tjejerna i Värmdö IF F02
I helgen spelade vi Örebrocupen 2016.
Vi vann grupp 6 med 19-1 i målskillnad.
Det var en härlig känsla i laget och alla tjejer krigade och kämpade hårt för varandra.
8-delen mot Sollentuna Norr slutade 3-0.
Kvarten mot Gideonsberg slutade 5-2.
Semin mot KIF Örebro slutade 2-1.
I finalen mötte vi Sollentuna Syd och vann med 1-0🏆🏆🏆

Tack alla härliga tjejer för att ni är så bra! NI ÄR BÄST!
Tack till alla föräldrar och syskon som har varit med hela helgen och hejat och peppat!
Tack alla som var hemma och följde oss via alla sociala medier👏🏻
Nu är det sommarlov men vi ses snart igen!

Nyheter från vår verksamhet
Innebandy - Pojkar 09, 25/09 17:56