-- Våra huvudsponsorer --

-- Våra sponsorer --

Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

Värmdö IF har sorg
2015-05-02 15:24
Värmdö IF har sorg!

Natten till lördag 2 maj avled Kim "Kruse" Andersson i sitt hem.
Kim spelade i Värmdö IF:s herrlag i innebandy och har tillhört föreningen sedan 2010.

Våra tankar i denna svåra stund går  till Kims familj, vänner och lagkamrater.

Kim Andersson blev 28 år

Anmälan Sommarfotbollsskolan
2015-04-14 12:10

Nu har vi öppnat upp anmälan till Värmdö IF:s populära sommarfotbollsskola, i år med ett nytt koncept, Landslagets Fotbollsskola

Fotbollsskolan riktar sig denna sommar till pojkar/flickor födda 2004-2007 och arrangeras under vecka 25 och vecka 26

En nyhet för i år är att vi även arrangerar en Sommarfotbollsskolan Steg 2 för pojkar/flickor födda 2002-2003 under vecka 26

För mer information och anmälan, klicka HÄR

Notiser från Värmdö IF:s årsmöte
2015-03-30 14:26

Förra veckan, torsdag 26 mars, så gick Värmdö IF:s årsmöte av stapeln.

En kort sammanfattning om vad årsmötet beslutade:

• 21 röstberättigade medlemmar var på plats på årsmötet
  • Styrelsen gavs ansvarsfrihet för verksamhetsåret 2014
  • Medlems- och aktivitetsavgifterna blir oförändrade 2015
  • Dan Törnsten omvaldes som ordförande i Värmdö IF för en tid av ett år
  • Tobias Wastensson omvaldes som ledamot i huvudstyrelsen och tillika vice ordförande för en tid av två år
  • Anders Lautmann valdes som ny ordförande i fotbollssektionen för en tid av ett år
  • Maria Jonsson valdes som ny ordförande i friidrottssektionen för en tid av ett år
  • Motion från medlem gällande infotavlor på Värmdövallen antogs av årsmötet
  • Motion från innebandystyrelsen gällande bildande av ny förening, Värmdö IS, antogs av årsmötet
  • Motion från fotbollsstyrelsen gällande avgiftshöjningar avslogs av årsmötet
  • Ny valberedning tillsattes, Michael Lövgren, Anna Berggren samt Annika Eriksson. Kontaktuppgifter till dessa personer hittar ni här
  • Michael Lövgren tackades av efter sex år på posten som ordförande i fotbollssektionen och Anna Berggren tackades av efter sina två år som ledamot i huvudstyrelsen (se bild)
Uppstart pojkar/flickor födda 2009
2015-03-24 13:55
Värmdö IF inbjuder er dotter/son till Knattefotboll som i år vänder sig till tjejer och killar födda 2009. Knattefotboll är en lekfull introduktion till fotbollen och föreningslivet för både spelare och föräldrar. Läs mer
Värmdö IF:s Årsmöte, torsdag 26 mars 2015
2015-03-05 08:00
Torsdag 26 mars klockan 19:00 är det årsmöte i Värmdö IF i Hemmestaskolan åk 6-9 matsal.
Vi i huvudstyrelsen önskar alla medlemmar välkomna och vill gärna att du, som medlem i föreningen, kommer på årsmötet så att vi får ta del av dina synpunkter på hur du tycker att föreningen sköts och hur vi kan arbeta framåt.

Som medlem har du möjlighet att lägga motioner till årsmötet. Utnyttja denna möjlighet, även om du inte kan gå på årsmötet! Har du förslag på förändringar eller sådant som du vill att föreningen ska genomföra skriver du en motion och lämnar till styrelsen, (kansliet@varmdoif.se) senast fyra veckor före årsmötet, det vill säga senast torsdag 26 februari.

En motion är inte något komplicerat. Skriv ett kort och enkelt brev eller mejl. Tala om vad frågan gäller, vad du vill att årsmötet ska besluta och varför samt skriv vem du är, namn, telefonnummer och gärna e-postadress.
Även barn och ungdomar har rätt att skriva motioner!
Det är viktigt att alla barn och ungdomar som deltar i verksamheten vet att de har möjlighet att påverka på detta sätt. Du som förälder, ledare eller tränare - uppmuntra de barn och ungdomar som är medlemmar att utnyttja denna möjlighet. Hjälp dem gärna!

Årsmötet väljer bland annat förtroendevalda i huvudstyrelsen och därmed även de personer som blir ordförande i respektive sektion. Det är viktigt att de som väljs har medlemmarnas förtroende. Och det är viktigt att du som medlem, aktiv utövare, ledare eller tränare får möjlighet att påverka vilka personer som väljs. Kom på årsmötet och var med och påverka!

Verksamhetsplan och övriga dokument som årsmötet kommer att ta ställning till hittar ni HÄR
Välkomna!

Dan Törnsten, ordförande Värmdö IF