-- Våra huvudsponsorer --
 
 
-- Våra sponsorer --
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

 

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

 

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

 

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

Ja ser det snöar ...
2014-12-17 15:30

Så kom då tillslut snön till Värmdö och Värmdövallen.

Fotbollsplanerna är just nu ospelbara, om snön avtar kommer vaktmästarna att påbörja snöröjning på den övre planen men ytterst tveksamt om det kommer att gå att träna ikväll (onsdag 17/12).


För aktuell information uppmanar vi er som skall träna att ringa vaktmästaren på 070-388 77 27


Den nedre planen kommer inte att snöröjas och kommer därmed att vara avstängd under kvällen

Värmdö IF och Intersport i nytt samarbetsavtal
2014-11-25 15:14
Värmdö IF har idag tecknat ett 5-årigt materialavtal tillsammans med Intersport. I samband med detta så har föreningen även förlängt avtalet med Adidas som även fortsättningsvis kommer att vara märkesleverantör till Värmdö IF. Båda avtalen sträcker sig t.o.m. 2019-12-31 .

 

- Det nya samarbetet med Intersport innebär att vi efter årsskiftet kommer att ha ett nära samarbete tillsammans med en lokal aktör vilket kommer att gynna både oss som förening men även alla våra medlemmar. Föreningen kommer bl.a. att få bonus på allt som våra enskilda medlemmar handlar för i butiken, år 1 kommer samtliga matchställ att bytas ut i föreningen, en web-shop kommer att tas fram där både lag och enskilda medlemmar på ett enkelt sätt själva kommer att kunna lägga materialbeställningar. Tillsammans kommer vi även att stärka varumärket Värmdö IF och föreningens profilkläder kommer att finnas i butiken i Mölnvik, säger Dan Törnsten, ordförande i Värmdö IF.

 

När det gäller Adidas som märkesleverantör så har vi goda erfarenheter av vårt mångåriga samarbete och ser med tillförsikt fram emot fem nya år tillsammans!

 

De nya avtalen träder formellt i kraft den 1 januari 2015

Föreningens matcher i kalendern
2014-11-11 13:01

Du vet väl om att du på ett enkelt sätt kan få en överblick över alla matcher/tävlingar som våra lag/grupper inom Värmdö IF har?


Via hemsidans startsida så klickar du dig vidare till rubriken Kalender

Väl där inne så klickar du på den röda boxen (om du ställer musen över boxen ser du att det står tävlingar) och vips så ser du alla matcher/tävlingar för samtliga lag/sektioner inom Värmdö IF.


Är du intresserad av att endast se en viss sektions matcher/tävlingar så klickar du i rutan där det står Värmdö IF, välj exempelvis Innebandy - Startsida, klicka återigen på den röda boxen och så ser du alla kommande innebandymatcher.


För att se ett specifikt lags matcher så söker du upp lagets hemsida, klicka på kalender och sedan den röda boxen så ser du lagets kommande matcher.

19.975 kr till Värmdö IF via Gräsroten
2014-11-07 09:54

Svenska Spel lanserade förra året ett nytt koncept kallad Gräsroten som innebär att Svenska Spel delar ut 50 miljoner årligen till Sveriges Idrottföreningar, pengar som i första hand skall användas till föreningarnas ungdomssatsningar. Du som kund hos Svenska Spel kan själv välja vilken/vilka föreningar du vill stötta.


Det kostar inget extra att vara med. Du spelar som vanligt och varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som tilldelas din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad.


En gång om året räknas den stora potten av poäng ihop. Ju fler poäng Värmdö IF har fått av dig och andra spelare, desto mer pengar ger det föreningen. Hur mycket Värmdö IF får beror på hur stor del av poängpotten föreningen fått under året som gått.


Igår avslöjades att Värmdö IF detta år kommer att tilldelas 19.975 kr från Gräsroten och vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla er som har registrerat Värmdö IF som er favoritförening och som därmed har varit med och bidragit till detta tillskott!


Nu börjar nästa period som sträcker sig fr.o.m. 1 nov 2014 - 31 okt 2015 och vi siktar nu på att slå rekordet under denna period. För att lyckas med detta behöver vi DIN hjälp!


Om du inte redan har registrerat din favoritföreningen så kan du göra det på lite olika sätt:


1) Det enklaste sättet är att nästa gång du står i spelkassan på ex. Coop, Grantomta Kiosken etc. så säg till personalen att du vill stödja Värmdö IF. Du måste ha med dig antingen ditt spelkort eller ditt körkort i kassan så kan dom där och då registrera dig.


2) Du kan även ringa Svenska Spels kundservise och registrera dig, 0770 - 11 11 11


3) Du kan logga in på Svenska Spels hemsida och själv göra ditt val


Återigen, stort TACK till alla er som varit med och bidragit till tillskottet på 19.975 kr, pengar som kommer att satsas på vår ungdomsverksamhet! 


Nu hjälps vi åt att öka den siffran till kommande år, glöm inte att registrera Värmdö IF som din favoritförening nästa gång du är i din spelbutik!

Skärpta parkeringsregler på Värmdövallen
2014-10-15 17:00

Vi har tidigare informerat om att parkeringssituationen på Värmdövallen har blivit ohållbar. Parkeringsbolaget har informerat de som parkerat fel men, i huvudsak, låtit bli att skriva ut böter.

Parkeringen har ändå inte fungerat, bl a parkerar man fortfarande på gångbanan bakom VIF hallen, ibland så att man blockerar nödutgångarna, man hindrar även boende bakom hallen att komma hem genom att man parkerar framför deras infarter.

Detta resulterar nu i att parkeringsbolaget kommer att påbörja övervakningen fullt ut. Dvs de ytor man får parkera på är de ytor som är skyltade med P, alltså den stora ”nya” parkeringen närmast övre konstgräsplanen samt den gamla stora parkeringen där skolbussarna vänder.


PÅ ALLA ÖVRIGA YTOR RÅDER PARKERINGSFÖRBUD! (man får bl.a. alltså INTE parkera vid VIF hallen)

Detta beslut om förändring är helt Värmdö Kommuns, föreningen kan inte på något sätt hantera eller påverka vare sig böter eller de nya parkeringsreglerna.

För att undvika parkeringsböter och för att vi ska få en fungerande parkeringssituation uppmanar Värmdö IF samtliga besökare på Värmdövallen att följa de nya parkeringsbestämmelserna.

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - Pojkar 02, 17/12 19:30 
Fotboll - Pojkar 99, 17/12 16:06 
Innebandy - Flickor 07, 14/12 20:43 
Friidrott - Motionsgrupp, 12/12 12:35 
Fotboll - Herrlag, 12/12 10:13