-- Våra huvudsponsorer --

-- Våra sponsorer --
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

Runners Bootcamp
2014-10-20 16:00
Runners Bootcamp kämpar på Vallen

På efterfrågan från deltagarna under omgång 1 av Runners Bootcamp har jag nu bestämt att starta en 2:a omgång med start vecka 44!

VIF-medlemmar har 20% rabatt vid anmälan före den 25 oktober.

Kontakta mig för ytterligare information och anmälan.

Välkomna!

Ulrika Östlund
072-2207374
ulrika@loparcoachen.se
Siggestacupen på Värmdövallen och Ingarö IP i helgen
2014-10-17 15:10

Nu i helgen, 18-19 oktober, så spelas Siggestacupen för pojkar och flickor födda 2002 på Värmdövallen och på Ingarö IP. Totalt kommer det att spelas 78 matcher under helgen, gruppspel under lördagen och slutspel under söndagen. Besök gärna Värmdövallen eller Ingarö IP under helgen och upplev ungdomsfotboll när den är som bäst!

Spelschema Siggestacupen

Skärpta parkeringsregler på Värmdövallen
2014-10-15 17:00

Vi har tidigare informerat om att parkeringssituationen på Värmdövallen har blivit ohållbar. Parkeringsbolaget har informerat de som parkerat fel men, i huvudsak, låtit bli att skriva ut böter.

Parkeringen har ändå inte fungerat, bl a parkerar man fortfarande på gångbanan bakom VIF hallen, ibland så att man blockerar nödutgångarna, man hindrar även boende bakom hallen att komma hem genom att man parkerar framför deras infarter.

Detta resulterar nu i att parkeringsbolaget kommer att påbörja övervakningen fullt ut. Dvs de ytor man får parkera på är de ytor som är skyltade med P, alltså den stora ”nya” parkeringen närmast övre konstgräsplanen samt den gamla stora parkeringen där skolbussarna vänder.

PÅ ALLA ÖVRIGA YTOR RÅDER PARKERINGSFÖRBUD! (man får bl.a. alltså INTE parkera vid VIF hallen)

Detta beslut om förändring är helt Värmdö Kommuns, föreningen kan inte på något sätt hantera eller påverka vare sig böter eller de nya parkeringsreglerna.

För att undvika parkeringsböter och för att vi ska få en fungerande parkeringssituation uppmanar Värmdö IF samtliga besökare på Värmdövallen att följa de nya parkeringsbestämmelserna.

Hett lokalderby i innebandyn ikväll!
2014-09-30 12:14

Ikväll klockan 20:00 i Gustavsbergs sporthall så stundar ett riktigt hett lokalderby i innebandyns div.1 Mellersta Svealand (herrar) då storebror Värmdö IF gästar lillebror Ingarö IF.

Värmdö IF kommer till matchen med två raka segrar i bagaget medan nykomlingarna Ingarö IF inledde div.1 eran med en sudden death förlust hemma mot Strängnäs som sedan följdes upp med en storförlust hemma mot Linköping Ungdom med hela 3-12 i senaste omgången.

Ingarö hade nog förväntat sig en större poängskörd efter att ha fått fördelen att inleda seriespelet med tre (!) raka hemmamatcher (kvällens match blir den tredje raka hemmamatchen) så vi kan nog förvänta oss ett taggat motstånd ikväll som garanterat inte kommer att vika ner sig i första taget. Tummarna hålls för att Värmdös rutin kommer att fälla avgörandet till slut.

Det förväntas komma mycket publik ikväll och vi uppmanar Värmdö IF anhängare att komma i god tid till matchen. Entré: 40 kr för vuxna över 18 år, barn och ungdomar under 18 år går in gratis

Kan du inte se matchen på plats går det bra att köpa den via IIF TV, kostnaden är 29 kr: https://ingaroif.solidtango.com/

Aktuell tabell

Värmdö IF dag på Stadium i Sickla
2014-09-12 14:43

Vi välkomnar alla värmdömedlemmar med familj till föreningsdag hos oss på Stadium i Sickla den 25 september.

Extra fokus kommer vara på Innebandyn men självklart kan andra medlemmar passa på att inhandla höstens alla produkter.

Butiken är påfylld med det senaste och ni som medlemmar får 20 % på allt i butiken under denna dag när ni uppger Värmdö IF i kassan.

Välkomna till oss önskar vi på Teamsales i Sickla med butikspersonal.

Stadium Sickla
10:00-20:00

Ps Passa på att registrera Värmdö IF på ditt privata bonuskort denna dag så får även föreningen bonus varje gång du handlar på Stadium

Nyheter från vår verksamhet