VÄRMDÖ IF
- en förening för alla
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Innebandy - Herrlag div. 1
VILL DU BLI EN DEL AV VÄRMDÖ IF:s HERRLAG I INNEBANDY?
2021-08-30 11:11, Innebandy - Herrlag div. 1

Värmdö IF:s herrlag i innebandy huserar sedan många år tillbaka i division 1 och har de senaste fyra-fem åren varit ett stabilt topplag som varje säsong kvalificerat sig till allsvenskt kval.

Inför årets säsong har vi en ny ledarstab där gamle VIF-bekantingen Andreas Svensson kommer att ha huvudansvaret för herrlaget. Årets spelartrupp innehåller en härlig mix av gammalt och ungt,  rutin kombinerat med talang!

Men den sista, och en av de viktigaste, pusselbitarna i lagbygget saknas fortfarande nämligen en MATERIALFÖRVALTARE!

Rollen som materialförvaltare innebär en viktigt roll nära laget och en stor del av vår fantastiska gemenskap. I arbetsuppgifterna ingår allt som har att göra med materialet (tvätta, packa, linda klubbor, byta blad, lägga beställningar etc.) Ett viktigt, varierande och roligt uppdrag med andra ord!

Laget kommer att träna tre ggr/vecka samt en match i veckan (inget krav på att man som materialförvaltare måste vara på plats på samtliga träningar, upplägget sker i samråd med ansvarig tränare).

Viss ersättning för uppdraget som materialförvaltare utgår!

Låter det intressant, tveka inte att höra av dig till sportchefen Johan Rönnqvist för mer information om uppdraget: ronnkvist.11@live.se alt. 070-735 08 18

Friidrott - Startsida
Max vann USM guld till Värmdö IF Friidrott!
2021-08-22 22:09, Friidrott - Startsida
Max Österberg med sin USM guldmedalj.

Vid helgens tävlingar på USM i Linköping tävlade Max Österberg (f 2006) från Värmdö IF Friidrott i två grenar 1500 m hinder och 2000 m. På 1500 m öppnade Max tufft och ledde hela loppet från start till mål. Han gick i mål på den mycket fina tiden 4.34,68. Han slog 2:an i loppet med ca 3 sekunder. En fantastisk prestation av Max. Han ställde även upp på 2000 m. Det var ca 20 man som startade i finalen och Max sprang offensivt och tog rygg på ledaren i loppet, men tappade några placeringar på sista varvet och sprang in på en fin 5:e plats (tid 5.54,57). Två otroligt fina lopp och placeringar av Max under årets viktigaste tävling i konkurrens med Sveriges bästa löpare i hans ålder. Vi inom Värmdö IF friidrott är otroligt glada och stolta över att ha Sveriges bästa 1500 m hinderlöpare i klubben. Det är också  mycket välförtjänta framgångar för Max, som har tränat ambititiöst och målmedvetet under många år. Ett stort grattis till Max och till din första SM medalj! Det kommer bli flera.

Innebandy - Startsida
Årets innebandylag - Värmdö IF:s Flickor U15
2021-06-17 09:45, Innebandy - Startsida

Nomineringsgrund - Årets lag

Säsongens schysstaste lag tilldelas det lag i distriktet som genom sitt agerande är ett föredöme för svensk innebandy, både på och utanför plan.

Laget kännetecknas av rent spel och där det positiva innebandyklimatet ligger i centrum.

Som grupp är man välkomnande och behandlar alla med respekt, tänker nytt och utvecklas tillsammans samtidigt som man brinner för innebandy och vågar bryta barriärer och riva gamla strukturer. I lagets vardag är svensk innebandys utvecklingsmodell den självklara vägvisaren.

Årets lag kommer tilldelas de som på ett föredömligt sätt bidrar till att alla individer känner att innebandy är mer än bara en sport.

Fotboll - Startsida
Gåfotboll i Värmdö IF!
2021-06-16 10:38, Fotboll - Startsida

Värmdö IF startar Gåfotboll!

Målgrupp Damer 40+ och Herrar 50+ ingen övre åldersgräns.

Startdatum torsdag 1 juli, 10:00-11:00 på nedre konstgräsplanen på Värmdövallen.

Vi spelar tvåmål med mixade lag och fikar tillsammans.

Varmt Välkommen! (ingen föranmälan krävs)

Innebandy - Startsida
Lights Out - en succé!
2021-06-10 09:31, Innebandy - Startsida

Lördagen 5 juni välkomnade Värmdö IF Innebandy över 200 ungdomsspelare i föreningen till spel i mörker. Eventet pågick mellan kl 12:00-23:00 och samlade allt från P/F födda 2014 upp till P/F 2005. Givetvis coronaanpassat där varje åldersgrupp fick en timme vardera i hallen.

Detta var det andra gången som LightsOut genomfördes hos Värmdö IF och denna gång som ett projekt tillsammans med pojkar -06, där även RF-SISU var med i upplägget.

- Vi ville dra nytta av lärdomarna från första gången och vidareutveckla, vilket vi tillsammans med P -06 lyckades med. Många positiva kommentarer gör att det kommer en fortsättning säger Daniel Scholder i Värmdö IF:s Innebandystyrelse

HÄR kan ni se ett videoklipp från eventet:

Avslutningsvis vill vi  passa på att tacka våra sponsorer till detta event som gjorde det hela möjligt:

Bauhaus

Intersport