Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott 

 

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

 

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

 

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/ 

Innebandy - Startsida
Biljetter till hemmapremiärerna för dam/herr
2020-09-22 15:00, Innebandy - Startsida
Nu har vi släppt biljetterna till dam- och herrpremiärerna i Värmdö sporthall på lördag. Inget direktinsläpp kommer att ske vid dörren utan endast personer med förköpta biljetter kommer att komma in i hallen. Antalet biljetter är begränsade till 50st p.g.a. rådande Covid-19 pandemi.

DAM div.1
Värmdö IF vs FBI Tullinge
Lördag 26 sep klockan 11:30
Värmdö Sporthall

HERR div.1
Värmdö IF vs Järfälla IBK
Lördag 26 sep klockan 14:30
Värmdö Sporthall
Fotboll - Startsida
2020-09-16 14:37, Fotboll - Startsida

Svensk Takenergi - Stockholm Syd har som stolt sponsor av Värmdö IF U19 fotboll förmånen att erbjuda alla medlemmar i VIF och de som har anknytning till föreningen att köpa en svenskproducerad, högkvalitativ solcellsanläggning med fina fördelar till dig som kund och dessutom till föreningen!
Fotboll - Startsida
Fina nationella fotbollsframgångar för Värmdös äldre pojklag
2020-09-08 17:02, Fotboll - Startsida

För er som följer Värmdö Ifs herrlag och har noterat att har det väldigt tufft även i år så känns det glädjande att få komma med lite nyheter om stora framgångar i kullarna som kommer strax under. Återväxten, som redan påbörjats till stor del då många spelare i vårt U16 och U19 lag redan provat på seniorfotboll i år, ser minst sagt god ut. Just det faktum att många spelare dubblar med spel i seniorserie parallellt gör deras insatser i egna serier bara än mer imponerande.


U16 laget fixar serieseger före flera storklubbar
Efter 10 matcher så hade Värmdö U16 satt sig ett fint utgångsläge, för att kunna ta sig till A-slutspel i den Nationella U16 serien. När det var dags för elfte och avslutande matchen så väntade Örebro SK på Behrn Arena. Det var serieettan mot serietvåan som skulle göra upp om serievinsten. I vassen jagade även AIK och Djurgården en framskjuten placering. Skulle ”Daimerz”, som laget kallar sig själva, tappa poäng så kunde det bli en tredje eller till och med en fjärdeplats i sluttabellen.


Kanske var det stundens allvar som gjorde att Värmdökillarna började väldigt trevande och oroligt. VIF spelade upp sig och kunde klara av 0-0 till pausvilan. I 2:a halvlek släppte spelarna handbromsen och kunde börja ta tag i taktpinnen. Började vinna närkamper och det började brinna i blickarna. Med tålamod och vilja så fick laget utdelning två gånger om. När ÖSK reducerade så blev det nerv igen. Då kunde VIF avgöra matchen med en fin omställning. Vinst med 3-1. I och med segern vinner Värmdö IF sin serie med 9 segrar på 11 matcher och imponerande + 31 i målskillnad.


Nu väntar slutspelsserie med Sveriges 24 bästa lag. ”Daimerz” hamnade i norra serien vilket innebär spel mot GIF Sundsvall, Sandåkerns SK, Östersunds FK, IK Sirius FK samt Hammarby IF FF.


Vi hoppas nu att killarna visar var Värmdö ligger på kartan. Kanske till och med kunna skrälla eller åtminstone kunna skaka om de allsvenska drakarna.


Värmdös IF U19 är kvalificerade för fortsatt kval till U19 Allsvenskan

Efter en bra säsong kan vi nu summera att även Värmdös u19 är kvalificerade för fortsatt spel. I deras fall kval till U19 Allsvenskan. Detta genom att sluta på tredje plats i P19 div 1 på samma poäng som tvåan Västerås SK. Kvalificeringen bärgades redan i näst sista omgången och efter stabil seger i sista omgången borta mot FBK Karlstad så säkrades tredjeplatsen.  Det fortsatta kvalet innebär att de fyra topplagen möts i en enkelserie. 


Det är en fin framgång för hela laget och jag förväntar mig att det blir tuffa kvalmatcher mot Hammarby, Västerås och Älvsjö. Våra möten i serien var både taktiska och fysiska matcher. Det kommer att krävas bra prestationer mot alla lagen för att ta poäng säger Mikael Eriksson som är huvudtränare för laget.

 

Värmdös U19 består av killar födda 01-03 där huvuddelen är födda 02. Alla utom en kommer från kommunen och har spelat i Ingarö IF, Gustavsbergs IF eller så klart Värmdö IF som ungdomsspelare. Det är givetvis tekniskt talangfulla spelare men framförallt är de dedikerade och har tränat hårt de senaste åren för att kunna prestera.


Laget genomför fyra träningspass i veckan, varav ett fys-pass plus match i princip året runt. Det är hård konkurrens om platserna men som tur är har man ett bra samarbete med Värmdös andra U19 lag och även A-laget vilket gör att alla spelare får värdefull matchtid i något av lagen. 


En annan viktig del i framgången är att det har funnits en bra föräldragrupp som under åren stöttat både spelare och ledare genom att ordna sponsorer och agera lagledare, materialförvaltare etc. vilket gör att tränarna kunnat fokusera på fotbollsutbildningen i första hand.


Vi önskar även Värmdös U19 lycka till i de kommande kvalmatcherna och ett stort grattis till en väl genomförd grundserie!

Information - ny termin för Koll På Boll
2020-08-28 14:15

Koll på Boll med fokus på rörelse och bollsport. Tanken är att det ska vara idrott som funkar för dig med funktionsnedsättning, där individuella olikheter accepteras. Vi startar upp höstterminen 8 september. 


Vi jobbar med de grundläggande motoriska färdigheterna som t.ex. klättra, hoppa, springa och balansera med hjälp av en hinderbana. Vi jobbar med bollar genom olika varierande övningar enskilt, i par eller via leken. Den sensomotoriska träningen arbetar vi individuellt med barnen utefter deras förutsättningar.


Ledare är Catarina Henriksson, utbildad idrottslärare med över 15 års erfarenhet och

Gunilla Lundblad Sensomotorisk Reflexpedagog.

 

Målgrupp: Skolbarn från 7 års ålder där förmågan att kommunicera och interagera socialt varierar. Ledsagare krävs om barnet behöver hjälp med kommunikation och instruktioner. Alla deltar efter egen förmåga.

 

Tid och plats: Tisdagar kl. 15,30-16,25 i gymnastiksalen, Hemmesta 6-9


Terminen: 8/9-15/12 (uppehåll 27/10 för höstlov)

Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS ger rätt att ansöka om ledsagare för att ge möjlighet att delta i fritidsaktiviteter. Vill du ha råd kring ansökan, kontakta Föräldraföreningen, Kullsvedsskolan på varmdosarff@gmail.com

 

Vill du börja idrotta med oss? Du hittar kontaktuppgifter i vänsterkolumnen här på hemsidan. Anmäl dig genom ett mail till:Catarina@traningsinspiratoren.se

Fotboll - Startsida
Baui Cup 6 sep för P/F 2013
2020-07-02 14:41, Fotboll - Startsida
Söndagen 6 september arrangerar Värmdö IF, i samarbete med BAUHAUS, BAUI CUP 2020 på Värmdövallen.

Cupen är en förberedande 5 mot 5 cup och riktar sig denna höst till pojkar/flickor födda 2013.

För mer information och anmälan, besök cupsidan
Nyheter från vår verksamhet
Innebandy - Startsida, 22/09 15:00 
Innebandy - Pojkar -11, 20/09 20:45 
Fotboll - DAMLAG, 16/09 17:41 
Fotboll - Startsida, 16/09 14:37 
Innebandy - Flickor -07, 13/09 16:17 
Fotboll - DAMLAG, 11/09 16:19 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif