Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 200 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

Värmdö IF - GDPR
2018-05-25 12:13
Nu införs nya dataskyddsförordningen - GDPR

Inom idrottsrörelsen behandlar vi många olika typer av personuppgifter för att vardagen ska fungera. Från 25 maj 2018 gäller EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR) som innebär ett stärkt skydd för enskildas personliga integritet och ställer hårdare krav på hur personuppgifter får behandlas.

Även för oss inom Värmdö IF är det viktigt och självklart att värna om enskildas personliga integritet och att personuppgifter hanteras på ett tryggt sätt.

För att tydliggöra detta har vi uppdaterat vår integritetspolicy för behandling av personuppgifter
Fotboll - Startsida
Sommarlovscamp med SvFA
2018-05-22 15:58, Fotboll - Startsida

För dig som är: Tjej eller kille född 2005-2010
I priset ingår: Lunch, mellanmål och en profilprodukt från SvFA
Datum: 13 –15 augusti 2018
Tid: 09:00-15:00 (personal på plats 08:00-16:00)
Plats: Värmdövallen
Pris: Från 1 695 kr

Om campen
Premier Camp – TopScorers
Lagom till säsongsstarten av engelska ligan erbjuder vi campen Premier Camp -Top Scorers. Med individuell färdighetsutveckling i fokus arbetar vi med några av ligans främsta lag och deras framstående målskyttar.

CAMPEN LEDS AV PROFESSIONELLA INSTRUKTÖRER FRÅN SVFA.

Anmälan gör du här

Funktionsnedsatta
Sommarlovsläger
2018-05-04 15:02, Funktionsnedsatta

I år erbjuder Värmdö IF och Värmdö Kommun ett 4 dagars dagläger för barn med särskilda behov.

Aktiviteten Koll på boll riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna 5-20 år.

Koll på boll har fokus på rörelseglädje, lek, dans och bollsporter. Vi jobbar med de grundläggande motoriska färdigheterna som t.ex. klättra, hoppa, springa och balansera med hjälp av en hinderbana. Vi varvar olika bollsporter genom varierande övningar enskilt, i par eller via leken. Den sensomotoriska träningen arbetar vi individuellt med barnen utefter deras egna förutsättningar. Målet är den individuella utvecklingen och att ha kul tillsammans.

När: Måndag – torsdag vecka 25, 18/6-21/6 2018

Var: Hemmesta Sporthall, Värmdövallen.

För de som går på Kullsvedsskolans fritids dessa dagar kommer assistenterna från skolan att följa med på denna aktivitet. För de som går i andra skolor följer förälder eller assistent med på aktiviteten.

Pris: 200:- / pers. Avgiften avser Värmdö IF T-shirt

Anmälan sker via denna länk. Sista dag för anmälan är: 24/5 -18

Ledare: Catarina Henriksson, Idrottslärare, Specialidrottstränare

Gunilla Lundblad, Sensomotorisk Reflexpedagog, Neurosensomotorisk tränare

Varmt Välkomna!

Fotboll - Startsida
Tränarutbildning C
2018-05-04 13:18, Fotboll - Startsida

Denna kurs ger en grundläggande förståelse för fotbollen i Sverige och vilka egenskaper en bra tränare har. Även deltagare utan bakgrund i fotbollen är välkomna till denna kurs.

Ledarskap och kommunikation med barn står i centrum, men också vägledning för att genomföra roliga, lärande och lekfulla träningspass.

Mer information finns att läsa här

Efter genomförd C 1 fortsätter du din utbildning med C 2.

Anmälan till C 1 och C 2 görs separat från varandra. Anmälan till C1 hittar du här

Välkommen med din anmälan!

Byggarbetsplats på Värmdövallen fr.o.m. måndag 7/5
2018-05-04 12:57
Nu på måndag, 7/5, startar arbetet med att lägga ny konsgräsmatta på den nedre konstgräsplanen på Värmdövallen (den planen som ligger vid friidrottsanläggningen).

Etablering och rivningsarbetet kommer att påbörjas kl. 08:00 på måndag 7/5 och arbetet förväntas pågå under ca tre veckor och vara klart 31/5.

Under dessa veckor uppmanar vi alla besökare att respektera de avspärrningar som kommer att finnas inne på idrottsplatsen, detta för allas vår säkerhet.

Har ni några funderingar kring ombyggnationen så går det bra att kontakta Värmdö IF:s kansli på kansliet@varmdoif.se alt. 08-570 220 10

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - Pojkar 12, 26/05 22:26