Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Värmdövallens konstgräsplan ospelbar
2019-01-17 15:24
Konstgräsplanen på Värmdövallen är för tillfället ospelbar p.g.a. att det är isbildningar i stora delar av mattan efter gårdagens blötsnö följt av minusgrader under natten. Oklart hur länge planen kommer att vara avstängd, det vi vet med säkerhet är att den inte kommer att kunna utnyttjas under helgen.

Vi återkommer med ny information nästa vecka.
"Ny" materialprofil för 2019
2019-01-09 13:39
Nu har föreningens materialprofil för 2019 presenterats.
Vi behåller stora delar uv utbudet vi erbjöd under 2018 men lite nyheter har tillkommit (en helt ny kollektion av kläder kommer i januari 2020).

Ni hittar 2019 års sortimentsprofil på denna LÄNK

En del av materialet går att inhandla direkt på Intersport i Mölnvik, det går även bra att beställa alla produkter via webshopen som ni hittar HÄR

Glöm inte att registrera er som medlem på Intersport och koppla Värmdö IF som "din förening" så skänker du 3% till föreningen varje gång du handlar på Intersport!
Konstgräsplanerna avstängda
2018-12-28 16:32
P.g.a. det växlande vädret (från kallt till varmt till att återigen bli kallt) så har det blivit isbildningar i konstgräsplanen på Värmdövallen 2. Planen är därför ospelbar och kommer att vara avstängd tillsvidare.

Så fort det blir mildare väder igen kommer kommunens idrottsdrift att ge sig på planen och försöka få bort den is som bildats. Vi återkommer med ny information efter helgerna.
Försök till mordbrand i Värmdö sporthall
2018-10-08 11:05
Under söndagskvällen (7/10) så upptäcktes flera anlagda bränder i anslutning till Värmdö sporthall. Någon/några hade fyllt tre stuprör på baksidan av hallen med papper och sedan tänt på. Då en av kommunens vaktmästare av en slump kommer med bilen bakom hallen så slår det ut flera meter höga lågor från alla tre stuprören. Tack vare ett snabbt agerande av vaktmästaren kunde bränderna släckas med hjälp utav en brandsläckare.

Då det pågick en innebandymatch och det var mycket folk inne i sporthallen så rubriceras händelsen som försök till mordbrand. Vi vågar inte tänka på vilken katastrof som hade kunnat inträffa OM vaktmästaren inte hade upptäckt branden i tid...

Händelsen är polisanmäld och polisen har säkrat en del spår.
Har ni gjort några iakttagelser på anläggningen mellan ca 18:30-19:15 under söndagskvällen eller om ni har hört något som kan vara av intresse i utredningen så ber vi er att kontakta polisen på telefonnummer 114 14.

Fotboll - Startsida
Vi ses väl på söndag?!
2018-10-03 18:15, Fotboll - Startsida
Säsongsfinal för damlaget i fotboll blandat med massa härliga aktiviteter. Och en hemlig nyhet blir officiell. Varmt välkommen till Vallen på söndag kl 16!
Nyheter från vår verksamhet
Innebandy - Flickor 12, 18/01 07:59