Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 200 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

 

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

 

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

 

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

Biljetter och websändning - allsvenskt kval
2018-03-16 15:30
Det finns fortfarande ett fåtal biljetter kvar till morgondagens allsvenska kval mellan Värmdö IF-Tyresö Trollbäcken IBK. Biljetter köps via denna länk: https://billetto.se/e/varmdo-if-tyreso-trollbacken-ibk-biljetter-269879

Har du ingen möjlighet att vara på plats så finns möjlighet att se matchen via INNEBANDYTV:
Handlingar inför Värmdö IF:s årsmöte 2018-03-21
2018-03-14 16:21
Onsdag 21 mars klockan 19:00 i Hemmestaskolan åk 6-9 matsal så går Värmdö IF:s årsmöte av stapeln.

HÄR hittar ni samtliga handlingar som årsmötet kommer att behandla
Biljettinformation - Allsvenskt kval
2018-03-12 14:31
Viktig info om det allsvenska kvalet

Värmdö IF:s innebandyherrar är klara för allsvenskt kvalspel som startar med hemmamatch mot Tyresö Trollbäcken IBK nu på lördag 17 mars klockan 14:30 i Värmdö Sporthall. Den första kvalomgången spelas i bäst av tre matcher, vinnaren i denna matchserie ställs sedan mot vinnaren i mötet mellan Åby IF och Jönköping Ungdom i playoff 2, också det en matchserie i bäst av tre.


Vinnaren av playoff 2 tar sedan steget upp i allsvenskan säsongen 18-19.


Bortamatchen mot Tyresö Trollbäcken spelas i Tyresöhallen på onsdag kl. 20:00, en ev. tredje och avgörande match spelas i Värmdö sporthall lördag 24 mars klockan 14:30.


ENDAST FÖRKÖP AV BILJETTER TILL HEMMAMATCHEN

Vi räknar med ett fullsatt Värmdö sporthall på lördag och kommer därför inför denna match endast att sälja förköpsbiljetter (det innebär att vi inte kommer att ha något direktinsläpp i hallen denna match). Vill du bevittna denna drabbning måste du alltså se till att köpa biljetter innan matchen!


Hur många biljetter finns det till försäljning?
Bortalaget är berättigad till 50st biljetter, 50 biljetter är avsatta till föreningens sponsorer vilket innebär att vi kommer att sälja max 450st biljetter, därefter är det ”lapp på luckan”.


Vad kostar biljetterna?
Biljetterna kostar 100kr/st för vuxna (16 år och äldre) och 50kr/st för barn och ungdom (7-15 år). Barn 6 år och yngre går in gratis. Då det är en kraftig efterfrågan på biljetter till denna match så kommer det tyvärr inte finnas några ”gratisbiljetter” till spelare och ledare i föreningen utan denna match tvingas alla betala. Detta innebär att alla oavsett ålder måste köpa biljett innan.


Hur gör jag för att köpa biljett?
Du köper din biljett via denna LÄNK, betalning sker direkt med kontokort och du får biljetten/biljetterna skickade till dig via e-post. OBS du måste skriva ut pappersbiljetten/biljetterna och ta med till matchen.


Kan man köpa biljett på plats?
Om det mot förmodan kommer att finnas biljetter kvar på matchdagen så kommer detta att kommuniceras ut på hemsidan och våra sociala medier. Vi kommer i detta fall att sälja kvarstående biljetter vid entrén och vid ett sådant scenario är det ”först till kvarn” som kommer att gälla. Förköp är dock att föredra.


Bortasupportrar
Supportrar till Tyresö Trollbäcken som vill köpa biljetter vänder sig till Tyresö Trollbäckens kansli för biljettköp. Ni kommer att ha en avskild plats på den övre läktarsektionen där era 50 platser kommer att finnas. Personal på plats kommer att guida er till rätt plats.


Periodpauser
Under kvalmatchen så kommer det inte att vara tillåtet för publik att beträda planen under periodpauserna.

Cafeteria
Cafeterian i hallen kommer att hålla öppet som vanligt, för att få en snabb hantering av försäljningen rekommenderar vi att ni har med kontanter


Bortamatchen mot Tyresö Trollbäcken

Vi kommer att bli tilldelade X-antal biljetter till bortamatchen mot Tyresö Trollbäcken som alltså spelas på onsdag 21 mars klockan 20:00 i Tyresöhallen. Vi har dock ingen information i dagsläget om hur många biljetter det rör sig om eller när dessa kommer att börja säljas. Håll utkik på hemsida och sociala medier under veckan då vi kommer att kommunicera ut detta så fort vi fått klarhet i detta.


Ev. tredje och avgörande match

En eventuell tredje och avgörande match i denna matchserie kommer att spelas i Värmdö sporthall lördag 24 mars klockan 14:30. Biljetter till den matchen kommer i sådana fall att börja säljas torsdag 22 mars.


KÖP BILJETTER TILL FÖRSTA HEMMAMATCHEN HÄR


Har ni några frågor kring matchen går det bra att kontakta Värmdö IF:s Kansli, 08-570 220 10 alt. kansliet@varmdoif.se


För pressbiljetter, kontakta Niklas Mattsson på Värmdö IF:s Kansli

Skidspår
2018-03-02 12:26
Nu är skidspåren dragna på Värmdövallens löparbanor och 2,5 km elljusspåret i skogen! Välkommen! 
Nytt telefonnummer till vaktmästaren!
2018-02-16 13:57
Från och med 1:a januari 2018 har kommunen ansvar för drift och skötsel av "våra" idrottsanläggningar - Värmdövallen, Värmdö Sporthall, Grantomtahallen och Hemmesta Sporthallar. Den största anledningen är att kommunen vill ta ett helhetsgrepp över alla kommunens idrottsplatser och då anser man att mycket kommer att förenklas om kommunen äger och driftar samtliga idrottsplatser i kommunen. 

Så från och med måndagen den 19:e februari 2018 så har vaktmästaren ett nytt telefonnummer. 
070 - 007 52 08.

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - Pojkar U19, 19/03 08:26 
Innebandy - Flickor 07, 17/03 17:54 
Fotboll - DAMLAG, 15/03 11:07 
Fotboll - Pojkar 09, 14/03 19:05 
Fotboll - DAMLAG Reserv, 14/03 09:33 
Innebandy - Flickor 07, 11/03 15:59 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif