-- Våra huvudsponsorer --
 
 
-- Våra sponsorer --
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

 

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

 

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

 

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

Julklappskvällar på Stadium i Sickla 4-7 dec
2014-11-17 14:10

Mellan den 4-7 December annordnar Teamsales i Stadium Sickla Julklappskvällar för Värmdö IF:s medlemmar!

Få 20% på ett helt köp, gäller allt i butiken!

 
Passa på att inhandla era julklappar, skidor, vinterstövlar eller vinterjackor!
20% dras av på hela ert köp i kassan när ni uppger att ni kommer från Värmdö IF.


Välkomna till Stadium i Sickla önskar vi på Teamsales med butikspersonal!

Föreningens matcher i kalendern
2014-11-11 13:01

Du vet väl om att du på ett enkelt sätt kan få en överblick över alla matcher/tävlingar som våra lag/grupper inom Värmdö IF har?


Via hemsidans startsida så klickar du dig vidare till rubriken Kalender

Väl där inne så klickar du på den röda boxen (om du ställer musen över boxen ser du att det står tävlingar) och vips så ser du alla matcher/tävlingar för samtliga lag/sektioner inom Värmdö IF.


Är du intresserad av att endast se en viss sektions matcher/tävlingar så klickar du i rutan där det står Värmdö IF, välj exempelvis Innebandy - Startsida, klicka återigen på den röda boxen och så ser du alla kommande innebandymatcher.


För att se ett specifikt lags matcher så söker du upp lagets hemsida, klicka på kalender och sedan den röda boxen så ser du lagets kommande matcher.

19.975 kr till Värmdö IF via Gräsroten
2014-11-07 09:54

Svenska Spel lanserade förra året ett nytt koncept kallad Gräsroten som innebär att Svenska Spel delar ut 50 miljoner årligen till Sveriges Idrottföreningar, pengar som i första hand skall användas till föreningarnas ungdomssatsningar. Du som kund hos Svenska Spel kan själv välja vilken/vilka föreningar du vill stötta.


Det kostar inget extra att vara med. Du spelar som vanligt och varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som tilldelas din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad.


En gång om året räknas den stora potten av poäng ihop. Ju fler poäng Värmdö IF har fått av dig och andra spelare, desto mer pengar ger det föreningen. Hur mycket Värmdö IF får beror på hur stor del av poängpotten föreningen fått under året som gått.


Igår avslöjades att Värmdö IF detta år kommer att tilldelas 19.975 kr från Gräsroten och vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla er som har registrerat Värmdö IF som er favoritförening och som därmed har varit med och bidragit till detta tillskott!


Nu börjar nästa period som sträcker sig fr.o.m. 1 nov 2014 - 31 okt 2015 och vi siktar nu på att slå rekordet under denna period. För att lyckas med detta behöver vi DIN hjälp!


Om du inte redan har registrerat din favoritföreningen så kan du göra det på lite olika sätt:


1) Det enklaste sättet är att nästa gång du står i spelkassan på ex. Coop, Grantomta Kiosken etc. så säg till personalen att du vill stödja Värmdö IF. Du måste ha med dig antingen ditt spelkort eller ditt körkort i kassan så kan dom där och då registrera dig.


2) Du kan även ringa Svenska Spels kundservise och registrera dig, 0770 - 11 11 11


3) Du kan logga in på Svenska Spels hemsida och själv göra ditt val


Återigen, stort TACK till alla er som varit med och bidragit till tillskottet på 19.975 kr, pengar som kommer att satsas på vår ungdomsverksamhet! 


Nu hjälps vi åt att öka den siffran till kommande år, glöm inte att registrera Värmdö IF som din favoritförening nästa gång du är i din spelbutik!

Skärpta parkeringsregler på Värmdövallen
2014-10-15 17:00

Vi har tidigare informerat om att parkeringssituationen på Värmdövallen har blivit ohållbar. Parkeringsbolaget har informerat de som parkerat fel men, i huvudsak, låtit bli att skriva ut böter.

Parkeringen har ändå inte fungerat, bl a parkerar man fortfarande på gångbanan bakom VIF hallen, ibland så att man blockerar nödutgångarna, man hindrar även boende bakom hallen att komma hem genom att man parkerar framför deras infarter.

Detta resulterar nu i att parkeringsbolaget kommer att påbörja övervakningen fullt ut. Dvs de ytor man får parkera på är de ytor som är skyltade med P, alltså den stora ”nya” parkeringen närmast övre konstgräsplanen samt den gamla stora parkeringen där skolbussarna vänder.


PÅ ALLA ÖVRIGA YTOR RÅDER PARKERINGSFÖRBUD! (man får bl.a. alltså INTE parkera vid VIF hallen)

Detta beslut om förändring är helt Värmdö Kommuns, föreningen kan inte på något sätt hantera eller påverka vare sig böter eller de nya parkeringsreglerna.

För att undvika parkeringsböter och för att vi ska få en fungerande parkeringssituation uppmanar Värmdö IF samtliga besökare på Värmdövallen att följa de nya parkeringsbestämmelserna.

Hett lokalderby i innebandyn ikväll!
2014-09-30 12:14

Ikväll klockan 20:00 i Gustavsbergs sporthall så stundar ett riktigt hett lokalderby i innebandyns div.1 Mellersta Svealand (herrar) då storebror Värmdö IF gästar lillebror Ingarö IF.


Värmdö IF kommer till matchen med två raka segrar i bagaget medan nykomlingarna Ingarö IF inledde div.1 eran med en sudden death förlust hemma mot Strängnäs som sedan följdes upp med en storförlust hemma mot Linköping Ungdom med hela 3-12 i senaste omgången.


Ingarö hade nog förväntat sig en större poängskörd efter att ha fått fördelen att inleda seriespelet med tre (!) raka hemmamatcher (kvällens match blir den tredje raka hemmamatchen) så vi kan nog förvänta oss ett taggat motstånd ikväll som garanterat inte kommer att vika ner sig i första taget. Tummarna hålls för att Värmdös rutin kommer att fälla avgörandet till slut.


Det förväntas komma mycket publik ikväll och vi uppmanar Värmdö IF anhängare att komma i god tid till matchen. Entré: 40 kr för vuxna över 18 år, barn och ungdomar under 18 år går in gratis


Kan du inte se matchen på plats går det bra att köpa den via IIF TV, kostnaden är 29 kr: https://ingaroif.solidtango.com/


Aktuell tabell

Nyheter från vår verksamhet
Handboll - Pojkar 03-04, 22/11 15:58 
Fotboll - Flickor 02, 21/11 18:25 
Fotboll - Pojkar 02, 21/11 18:10 
Fotboll - Pojkar 08, 19/11 11:43 
Fotboll - Pojkar 00, 19/11 10:51 
Fotboll - Pojkar 03, 19/11 10:20