Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 200 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

Innebandy - Herrlag div. 1
"Besse" klar för Värmdö!
2018-09-17 13:08, Innebandy - Herrlag div. 1

Rightskytten Benjamin Kron, född 1995, är klar för spel i Värmdö IF 2018/19.

- Ett välkommet besked att "Besse" fortsätter med oss, säger sportchefen Johan Rönnqvist.

Värmdöprodukten Kron är en klok, otroligt snabb och fysisk spelare som är stark i närkamper och tydlig i sitt spel.

-  Kron blir en mycket bra förstärkning så här tätt inpå seriepremiären och han känns väldigt mångsidig i spelet, säger Värmdös coach Magnus Jäderlund.

Innebandy - Startsida
SP Local Talent Camp - höstlovet Värmdö Sporthall
2018-09-17 12:57, Innebandy - Startsida
Under höstlovet, måndag 29 okt - torsdag 1 nov, så kommer det att anordnas ett innebandyläger (SP Local Talent Camp)  i Värmdö Sporthall för pojkar och flickor födda 2006-2008.

Campet är öppet för alla men antalet platser är begränsade och vi uppmanar er att anmäla er så snart som möjligt vid intresse.

För mer information och anmälan, klicka HÄR
Fotboll - DAMLAG
Hjälp oss att slå publikrekord på Söndag!
2018-09-05 16:31, Fotboll - DAMLAG
Äntligen dags för retur mot serieledande Ösmo!
Bortamötet slutade med en 2-1 förlust, med ett sent mål av Ösmo, och sen dess har laget snackat om den här returen.

Ösmo har imponerande 13 raka vinster av 13 möjliga och leder serien överlägset, men har nu 4 raka matcher mot de andra topplagen och först ut är Värmdös damer som är fast beslutna om att göra allt de kan för att stoppa segertåget.

Värmdö har blandat sina resultat under hösten, med en oavgjord, en seger, en förlust och ytterligare en oavgjord senast mot Tullinge och vill nu avsluta säsongen starkt i de sista 5 matcherna. Just nu ligger Värmdös damer på en tredjeplats i tabellen.

Vi hoppas på stort stöd på läktaren, och att vi kan slå det tidigare publikrekordet som sattes hemma mot Haninge där 103 personer kom till vallen för att ge sin support!

Vi behöver all hjälp vi kan få, så ta med familjen och kompisarna och kom ner till vallen. Vi lovar att göra allt vi kan för att gå segrande ur matchen mot Ösmo på Söndag!
Innebandy - Herrlag div. 1
Ingarötalang klar för Värmdö
2018-08-31 22:54, Innebandy - Herrlag div. 1
#22 Liam Åström

17-årige forwarden Liam  Åström är klar för Värmdös division 1-lag.

- Liam har en offensiv talang som få andra och vi ser fram emot att se honom växa till en tongivande spelare i Värmdö och på högsta nivå, säger sportchefen Johan Rönnqvist.

Liam är från samarbetsklubben och plantskolan Ingarö IF och har länge ansetts vara en spelare som kommer gå långt. Ifjol fanns han med i Stockholms distriktslag.

- Liam fanns med i laget redan förra helgen där han gjorde två klassmål mot allsvenska Visby IBK, säger Rönnqvist.

Leftskytten Liam Åström kommer fortsätta att tillhöra Ingarö i juniorallsvenskan och kommer spela i tröja nummer 22 i Värmdö.
Innebandy - Startsida
Ledarinnebandy på söndagskvällar 20:30-21:30
2018-08-28 09:55, Innebandy - Startsida

Är du ledare eller på annat sätt aktiv i Värmdö IF är du välkommen att spela innebandy tillsammans med andra VIF-ledare/aktiva på söndagar 20:30-21:30  i Värmdö sporthall .

Vi spelar oftast 5 mot 5 på storplan med målvakt men anpassar oss efter hur många vi är. Är du intresserad av att vara med, skicka ett mejl till kansliet@varmdoif.se så lägger vi till er i kallelserna som skickas ut varje vecka.

Vi spelar mixed.

Varmt välkommen att komma ned till ett härligt gäng.

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - DAMLAG, 17/09 16:22