VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Black Friday på Intersport 25-29 nov
2021-11-25 11:41

I samarbete med vår partner Intersport vill vi göra er uppmärksamma på Black Friday den 25–29 november. Massa superklipp och minst 25% på allt* i butik och på in­terport.se.

När du handlar på Intersport är du samtidigt med och stöttar vår förening. För du har väl valt vår förening att stötta extra på ”Mina sidor”?

Innebandy - Herrlag div. 1
2021-11-02 10:31, Innebandy - Herrlag div. 1
Fotboll - Startsida
Tränarskap med Ali Amini
2021-10-26 13:19, Fotboll - Startsida

Innan Corona och restriktioner tog vid så hade vi påbörjat en utbildningsplan för föreningens fotbollsledare, tillsammans med de andra fotbollsföreningarna på Värmdö. Det innefattar SvFF:s tränarutbildningar, samt ledarutbildning i samarbete med Svenska Fotbollsakademin (SvFA).

Vi fortsätter nu denna utbildningsresa och nästa steg är den mycket uppskattade utbildningen TRÄNARSKAP med SvFA och Ali Amini.

Tränarskap

Vad?

Tränarskapsserie i fyra steg - Organisation, Effektivitet, Variation och Anpassning. Varje tillfälle innehåller 1,5 timme teori + 1,5 timme praktik.

Med Tränarskap får du verktygen för att göra barn- och ungdomsträningen rolig, utvecklande och stimulerande.

Tränare för flickor/pojkar 2003-2009 (11 mot 11 / 9 mot 9)

När?

Del 1) Organisation            8 november, kl. 19:00-22:00

Del 2) Effektivitet              22 november, kl. 19:00-22:00

Del 3-4 våren 2022. Återkommer med datum.

Målsättningen är att man ska gå alla 4 tillfällen.

Anmäl dig på denna länk.

Utbildningen kan ta ca. 35 ledare, OM det blir fler än så, så tillämpas först till kvarn.

2021-10-11 15:18

Värmdö IF välkomnar vår nya sponsor Di Pollo! De finns i Hemmesta Centrum alldeles bredvid Coop - välkommen till restaurangen eller beställ hem med onlinetjänst.

"Vi hälsar er varmt välkomna till Di Pollo Ristorante & Pizzeria. Du kan sitta ned och avnjuta våra pizzor med riklig fyllning. Dessutom har vi pastarätter, sallader, grillrätter med tradition – färska ingredienser. Kom in och smaka våra goda pizzor och vi lovar en härlig smakupplevelse. Vi erbjuder en trevlig och välkomnande restaurangmiljö som en naturlig mötespunkt för alla. Di Pollo Ristorante & Pizzeria personal önskar alla våra gäster en smaklig måltid…"

//Di Pollo

Fotboll - Startsida
U18 seriesegrare
2021-10-04 16:11, Fotboll - Startsida
Grattis säger vi även till spelare och ledare i Värmdö IF:s U18-lag som i helgen säkrade seriesegern efter vinst borta mot Arameiska-Syrianska med 4-2.

Framtiden för Värmdö IF Fotboll ser ljust ut!
Nyheter från vår verksamhet
Innebandy - Flickor -13, 27/11 21:41