Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Rightskytt till Värmdö
2019-07-12 11:09, Innebandy - Herrlag div. 1
Ett ungt nyförvärv för säsongen 2019/2020 välkomnas till Värmdö IF.

-  Rightskytten Adrian Sylvan är född 2001 och är en teknisk spelare. Han kommer närmast från sin moderklubb Nacka Wallenstam, säger sportchefen Johan Rönnkvist.

Adrian är en kreativ vänsterforward med god blick för spelet och han är skicklig på små ytor. Den föregående säsongen producerade bollskicklige Sylvan totalt 43 poäng  i division två och Juniorallsvenskan och han har tidigare representerat Stockholm i SDF-SM.

- Jag är född i Stockholm och har spelat i Nacka Wallenstam sen jag var sex år gammal, berättar Sylvan.

Adrian kommer att satsa på JAS med samarbetsklubben Ingarö och har via samarbetet fått möjlighet att ta en plats i  Värmdös division 1-lag.

- Han har tränat bra med oss under försäsongen och tar nu steget in i A-truppen, säger Rönnkvist.
Norling ger klartecken
2019-07-09 12:54, Innebandy - Herrlag div. 1

Värmdö IF och rutinerade Martin Norling är överens. Centertanken ser fram mot en ny säsong i ”Blue Whales” och tecknar ett 1-årskontrakt.

- Vi ska spela upp Värmdö i allsvenskan kommande säsong, säger Norling.

Han har under många år varit en given nyckelspelare för Värmdö IF och under föregående säsong utsågs 30-åringen också till lagkapten. Med meriter från spel i toppen av Superligan och med en stark förmåga  att leda laget blir han en viktig pusselbit för laget.

- Martin är en högklassig spelare som kan och betyder mycket, säger sportchefen Johan Rönnkvist.

Norlings centerspel imponerar även på coachen Magnus Jäderlund.

- Martin är en av de bästa centrarna som Stockholm fått fram de senaste tio åren och han är en spelmotor av hög klass, menar Jäderlund.

Martins moderklubb är Odelberg IBK och han är född 1989. Assistkungens främsta merit är 50 matcher i Superligan för topplaget Caperiotäby FC.

Brown stannar i Värmdö
2019-07-05 10:56, Innebandy - Herrlag div. 1

Robin Brown, med landslagsmeriter för USA, är klar för en fortsättning i Värmdö IF och sportchefen Johan Rönnkvist jublar.

- Brown är en snabb och rutinerad tvåvägsspelare som är väldigt nyttig för vår trupp, menar Rönnkvist.

Robin Brown, med nummer 44 på ryggen, visade stark form i sommarcupen som spelades i Täby innan midsommar. Den löpstarka rightskytten som har Ösbydalen som moderklubb kan spela både forward och back och gör nu sin fjärde raka säsong i ”Blue Whales”.

- Robin har alla möjligheter att göra ett stort avtryck kommande säsong, säger coachen Magnus Jäderlund.

Han är född 1992 och har så här långt svarat för 34 poäng i  Värmdötröjan.

Spelschemat officiellt
2019-07-05 10:32, Innebandy - Herrlag div. 1
Förbundet har stuvat om i serieindelningarna inför säsongen 2019-2020 och division 1 Östra Svealand har blivit en "ren" Stockholmsserie med en hel del nya bekantskaper från norrort.

Vi inleder seriespelet med bortamatch mot IFK Gnesta lördag 28 september.

Hemmapremiären spelas lördag 5 oktober då  Rotebro IS IBK besöker Värmdö sporthall.

Boka redan nu in de två första matcherna i schemat och var på plats när den nya säsongen drar igång. Mer info om säsongskort och liknande kommer efter sommaren.

Hela spelschemat hittar ni HÄR
Fotboll - Startsida
Fotbollscuper på Värmdövallen i höst
2019-07-05 09:59, Fotboll - Startsida