Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Bridge 77 ny samarbetspartner till Värmdö IF
2019-10-07 13:46
Vi är glada över att kunna presentera Bridge 77 som ny samarbetspartner till Värmdö IF.
Bridge 77 är en nyöppnad restaurang i Gustavsbergs C (gamla O´Learys lokaler) som förutom god mat även erbjuder bowling, shuffleboard och en sportcorner där dom visar all världens sport.

Alla lag inom Värmdö IF kommer att ha ett stående erbjudande på bowling och mat och våra medlemmar kommer också att få fina erbjudanden löpande.

Byggarbetsplats på Värmdövallen
2019-10-07 10:56
Värmdövallen 2 ska få ny konstgräsmatta.

Med start idag, måndag 7 oktober, så kommer man att påbörja rivningen av den befintliga mattan och de kommande veckorna så kommer det att ske en del markarbeten innan den nya mattan ska rullas ut.

I och med detta så kommer det att komma en hel del tunga transporter till anläggningen de närmsta veckorna, både dag- och kvällstid, och vi ber alla besökare att iaktta stor uppmärksamhet i samband med att man rör sig på och i anslutning till anläggningen.

Arbetet förväntas vara klart i slutet av november.
Innebandy - Startsida
Öppna fredagsträningar för Blå & Röd nivå
2019-10-03 14:18, Innebandy - Startsida

Fredag 11 oktober börjar vi med ”öppen träning” för pojkar/flickor i Blå & Röd nivå (P/F 2004-2011) mellan kl 19:00-21:00 i Värmdö sporthall.

Ledare kommer finnas på plats med bollar, västar, koner, mål mm framtaget. Ingen organiserad träning utan en möjlighet öva, hänga med träningskompisarna mm.

Endast medlemmar som spelar i Värmdö IF kommer att släppas in i hallen.

Den öppna träningen kommer sedan att pågå varannan fredag, ojämna veckor, mellan klockan 19-21.

Första passen kommer vi se hur många som kommer för att sedan eventuellt justera upplägget.

Ingen föranmälan krävs utan det är bara att dyka upp!

Välkomna!!

Värmdö IF tecknar nytt femårsavtal med Intersport och Adidas
2019-09-27 14:00
Värmdö IF har idag tecknat ett nytt femårsavtal tillsammans med Intersport och Adidas.

Niklas Mattsson, Kanslichef Värmdö IF, om det nya avtalet:
- Efter en intensiv och intressant materialupphandling under våren/hösten, där vi har fått en bra inblick i marknadens olika aktörer, så har vi nu landat i ett avtal som innebär att vi kommer att gå hand i hand ytterligare fem år tillsammans med Intersport och Adidas. Vi har ett mycket väl fungerande samarbete med både Intersport och Adidas sedan flera år tillbaka och båda parterna har under upphandlingen, och med sitt avtalsförslag, verkligen visat att Värmdö IF är en viktig samarbetspartner till dem. Glädje, stolthet och tillförsikt är passande ord en dag som denna!

Fredrik Larsson, Team Leader, Team Sales Intersport:

- Med stor glädje har Intersport och Värmdö IF kommit överens om ett nytt 5-årigt samarbetsavtal. Värmdö IF har genom åren visat upp en stor professionalism i sin verksamhet och föreningen är vida känd i branschen över sitt mycket uppskattade arbete kring breddverksamhet samtidigt med att Representationslagen till största del skall bestå utav lokala killar och tjejer.  I stor konkurrens med andra aktörer har vi fått ett nytt förtroende som ”Officiell Retailer” till Värmdö IF och vi på TEAM tillsammans med Martin och personal i Mölnvik ser fram emot de kommande fem åren tillsammans!

Jonas Spång, Teamsales, Adidas:

Adidas och Värmdö IF har en lång historia ihop och vi är otroligt stolta över att fortsätta som leverantör till Värmdö IF. Det nya avtalet kommer att lyfta samarbetet till nästa nivå, där vi på Adidas kommer att synas mer tillsammans med Värmdö IF. Värmdö IF satsning på breddidrott och jämställdhet går hand i hand med Adidas värderingar.

Det nya avtalet träder formellt i kraft 2020-01-01 och sträcker sig till 2024-12-31.

Ytterligare information om materialutbudet fr.o.m. 1 januari 2020 kommer att delges våra medlemmar senare i höst.

Frågor kring samarbetsavtalet besvaras av Niklas Mattsson, Kanslichef Värmdö IF, 08-570 220 10

Innebandy - Startsida
Säsongskort till herrarnas seriematcher