Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 200 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

P05 segrare av Aroscupen 2018!
2018-07-02 09:24

I helgen spelades Aroscuppen i Västerås där 24 lag, i fyra grupper, deltog för pojkar 13 år.

Efter fem tuffa matcher stod Värmdö Röd som segrare i gruppen och mötte IK Huge i kvartsfinal som slutade 6-0 till Värmdö. Söndagens tidiga semifinal spelades mot IK Sirius FK, en tuff match som slutade 2-0 till Värmdö. I den andra semifinalen spelade IF Brommapojkarna mot norska Moss där Brommapojkarna vann efter straffar med 4-3.

Finalen var riktigt spännande, det var två jämna lag men där Värmdös grymma försvar och snabba omställningar möjliggjorde en vinst med 3-0. Det var riktig kämparglöd, en otrolig laganda och fantasisk coachning av Jimmie Ström och Robert Halvares som gjorde att Värmdö nådde 11-0 i slutspelet och väl värda vinnare!

Utbildning - Coachande föräldraskap
2018-06-19 12:16
Visste du att det varje dag finns barn som slutar att idrotta på grund av vuxnas beteende runt deras träningar och matcher? Och att var femte barn känner hård press från föräldrar, tränare och andra vuxna?

Häng med på Idrottsresans avstickare - Stockholms fotbollsförbund bjuder in till utbildningen COACHANDE FÖRÄLDRASKAP!

Datum: 29 augusti
Tid: 18.00-20.00
Plats: Gustavsbergsteatern

Som förälder är du viktig för ditt barns motivation, utveckling och upplevelse av sitt idrottsutövande och hens möjligheter till ett livslångt intresse för idrott i stort. Du är också en viktig resurs i föreningens arbete med att skapa en idrottsmiljö för så många som möjligt, så länge som möjligt, i så bra verksamhet som möjligt.

Stockholms Fotbollsförbund gör nu en storsatsning för att nå föräldrar i åldersklasserna upp till 12 år och erbjuder därför utbildningen Coachande Föräldraskap till alla typer av idrottsföreningar och föräldrar kopplade till dessa.

Föreläsare är Kim Rehnfeldt som är organisationskonsult, föreläsare och coach. Han processleder organisationsförändringar och förbättringsarbete och föreläser och utbildar inom idrotten i en rad olika områden såsom föreningskunskap, effektivt styrelsearbete, coachande föräldraskap. Kim har även under många år varit ordförande i Rotebro IS och har tidigare suttit i Stockholm Fotbollsförbunds Föreningskommitté och Styrelse.

Utbildningen är öppen för samtliga föräldrar som har barn inom föreningsidrotten på Värmdö, oavsett idrottsgren!

Varmt välkomna önskar,

Värmdö Kommun / SISU / Stockholms idrottsförbund / Stockholms fotbollsförbund

Fotboll - Startsida
Siggestacupen för pojkar/flickor födda 2009
2018-06-07 10:37, Fotboll - Startsida
Värmdö IF arrangerarSiggestacupen 2018 på Värmdövallen helgen 20-21 oktober.

Siggestacupen är en förberedande 7-mannacup och riktar sig till pojkar och flickor födda 2009.

För mer info och anmälan, KLICKA HÄR
Fotboll - Startsida
Lindgren Bil Cup för pojkar/flickor födda 2011
2018-06-07 10:34, Fotboll - Startsida
Värmdö IF arrangerar Lindgren Bil Cup 2018 på Värmdövallen söndag 16 september.

Lindgren Bil Cup riktar sig till pojkar och flickor födda 2011.

För mer info och anmälan, KLICKA HÄR
Nyheter från vår verksamhet