-- VÅRA HUVUDSPONSORER --

-- Våra sponsorer --
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 200 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy, friidrott och handboll .

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på www.facebook.com/varmdoif

Skridskobana på Värmdövallens grusplan
2017-01-17 10:27

Nu är isen redo att åkas på! Belysningen är påslagen till kl 20.00 varje dag, det finns bänkar att sitta på för ombyte och papperskorg framställd för matsäcksskräpet.

Varmt välkomna!

Skidspår på Vallen
2017-01-09 15:04
Janne på Driften meddelar att idag måndag 9/1 finns det spår dragna i eljusspåret 2,5 km och ute på ängen.
Varmt välkomna!
En trotjänare har gått ur tiden
2016-12-19 16:33
En stor Värmdö IF profil har gått ur tiden, Lennart Harderud somnade in i lördags efter en tids sjukdom..

Lennart hade en lång historia inom Värmdö IF där han under många år satt i föreningens huvudstyrelse. Under perioden 2007-2010 var Lennart kanslichef innan han i september 2010 anställdes som VD i Värmdövallen AB med det övergripande ansvaret att färdigställa bygget av Värmdö sporthall. Lennart Harderud blev 72 år.

Våra tankar går till Lennarts familj.

FRENTAB ny huvudsponsor till Värmdö IF
2016-12-16 14:14
Det lokala fastighets-, entreprenad-, och anläggningsföretaget FRENTAB är ny huvudsponsor till Värmdö IF, detta står klart efter att vi idag har tecknat ett treårigt samarbetsavtal!

Niklas Mattsson, Kanslichef Värmdö IF säger så här om det nya samarbetet:

- Otroligt glädjande att FRENTAB valt att inleda ett samarbete med oss i Värmdö IF.  Föreningens syn på ledarskap/ledarutveckling går hand i hand med FRENTAB:s sätt att arbeta och jag är övertygad om att vi kommer att kunna lära av varandra samt dra nytta av varandras kunskaper och erfarenheter de kommande åren. Extra roligt att få in ett familjeföretag som har en stark och anrik förankring i kommunen och det är fantastiskt att få höra deras entusiasm över kommunens barn- och ungdomar och deras driv att vilja bidra till samhällsnyttan på olika sätt, smått som stort.

Fakta om företaget:
FRENTAB har varit i familjen Franssons ägor sedan 30 år tillbaka och man har sitt huvudkontor i Gustavsbergs Hamn.  Man arbetar med såväl omfattande bostads- och infrastrukturprojekt som mark- och schaktarbeten inför stora byggen. Man kan även köpa ballastmaterial från företaget, hyra maskiner eller vända sig till deras återvinningsanläggning. Oavsett om du är privatperson eller företag är FRENTAB en trygg och pålitlig partner.
Nyheter från vår verksamhet
Innebandy - HERRLAG, 16/01 09:38