Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Deadline day, Två in - Två ut
2019-02-01 10:53, Innebandy - Startsida

Värmdös herrlag i division 1 välkomnar två unga spelare från samarbetsklubben Ingarö IF:s juniorlag. Målvakten Can Asal, född 2001,  och den hårdskjutande distriktslagsbacken Alexander Wiberg, född 2002, är klara för spel.

- Asal är en kvick målvakt som skall backa upp Rosén och Nothén. Wiberg har ett fysiskt backspel som sitt signum och jag tror han på sikt kan bli en spelare för den absolut högsta nivån, säger coachen Magnus Jäderlund om nyförvärven.

Den sista januari innebär att innebandyns övergångsfönster stängs för säsogen och att Värmdös trupp är spikad inför slutomgångarna.  Till Ingarö från Värmdö går Rasmus Thelberg och Christopher Ornered som vi önskar lycka till där.

- Vi har en stark trupp nu och är med i toppstriden trots mycket skador och sjukdomar på nyckelspelare. Vi ser fram emot en tät och spännande avslutning på säsongen där vi har en hög målsättning, menar Jäderlund.

Truppen:

Brown

Playmaker förlänger
2019-01-26 17:25, Innebandy - Startsida
Spelmotorn Henrik Johansson, 26 år, tecknar ett nytt 2-årsavtal med Värmdö IF.

- ”Henke” är otroligt skicklig och har länge varit en av lagets nyckelspelare, säger sportchefen Johan Rönnqvist.

Med sin unika spelstil driver Johansson på anfallsspelet som back eller center. Passningssäker och klok styr han ofta händelserna från bakplan.

- Han är en smart vinnarskalle som är tydlig med sitt sätt att spela och han ställer höga krav på sin omgivning, kommenterar coach Magnus Jäderlund.

Henrik bär tröja nr 41 och har Värmdö IF som moderklubb. Vi kan garanterat glädjas åt många nya assister kommande säsonger.

Skyttekungen förlänger!
2019-01-23 11:02, Innebandy - Startsida
Anfallaren Kim Johansson har vräkt in mål för Värmdö under många år och nu står det klart att 31-åringen tecknar ett nytt 2-årsavtal med "Blue Whales".

- Kim är en ledande spelare och en målskytt av högsta klass, säger tränaren Magnus Jäderlund.

Johansson är en av Värmdös lagkaptener och blir därmed moderklubben trogen. Han har även spelat i SSL med topplaget Caperio Täby, slagit målrekord i allsvenskan med Odelberg och vräkt in mål för Djurgården. Just nu toppar han skytteligan i serien med 21 gjorda mål.

- Kim Johansson är en nyckelfigur för att innebandyn på Värmdö ska fortsätta sin starka frammarsch och han kan bidra med sin erfarenhet till de yngre spelarna, säger sportchefen Johan Rönnqvist.

Kim ser ingen anledning att byta förening men han vill nu uppåt mot högsta ligan.

- Allt finns i Värmdö IF. Vi har talangerna, publiken, en gedigen förening bakom oss och ett start lokalt stöd. Vi kommer att arbeta stenhårt för att klättra uppåt, säger Kim Johansson
"Ny" materialprofil för 2019
2019-01-09 13:39
Nu har föreningens materialprofil för 2019 presenterats.
Vi behåller stora delar uv utbudet vi erbjöd under 2018 men lite nyheter har tillkommit (en helt ny kollektion av kläder kommer i januari 2020).

Ni hittar 2019 års sortimentsprofil på denna LÄNK

En del av materialet går att inhandla direkt på Intersport i Mölnvik, det går även bra att beställa alla produkter via webshopen som ni hittar HÄR

Glöm inte att registrera er som medlem på Intersport och koppla Värmdö IF som "din förening" så skänker du 3% till föreningen varje gång du handlar på Intersport!
Konstgräsplanerna avstängda
2018-12-28 16:32
P.g.a. det växlande vädret (från kallt till varmt till att återigen bli kallt) så har det blivit isbildningar i konstgräsplanen på Värmdövallen 2. Planen är därför ospelbar och kommer att vara avstängd tillsvidare.

Så fort det blir mildare väder igen kommer kommunens idrottsdrift att ge sig på planen och försöka få bort den is som bildats. Vi återkommer med ny information efter helgerna.
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - DAMLAG, 19/02 15:57