Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott 

 

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

 

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

 

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/ 

2020-02-21 12:54
Innebandymagzinet uppmärksammar Värmdö IF:s P/F 2006 och deras arbete med att mixa killar och tjejer i både träning och under cuper. Rolig läsning och bra jobbat alla inblandade!

Kallelse till Värmdö IF:s årsmöte
2020-02-07 11:44

Tisdag 24 mars 2020 klockan 19:00 är det årsmöte i Värmdö IF i Hemmestaskolan åk 6-9 matsal. Vi i huvudstyrelsen önskar alla medlemmar välkomna och vill gärna att du, som medlem i föreningen, kommer på årsmötet så att vi får ta del av dina synpunkter på hur du tycker att föreningen sköts och hur vi kan arbeta framåt.

Som medlem har du möjlighet att lägga motioner till årsmötet. Utnyttja denna möjlighet, även om du inte kan gå på årsmötet! Har du förslag på förändringar eller sådant som du vill att föreningen ska genomföra skriver du en motion och lämnar till styrelsen, (kansliet@varmdoif.se) senast fyra veckor före årsmötet, det vill säga senast tisdag 25 februari. En motion är inte något komplicerat. Skriv ett kort och enkelt brev. Tala om vad frågan gäller, vad du vill att årsmötet ska besluta och varför samt skriv vem du är, namn, telefonnummer och gärna e-postadress. Även barn och ungdomar har rätt att skriva motioner! Det är viktigt att alla barn och ungdomar som deltar i verksamheten vet att de har möjlighet att påverka på detta sätt. Du som förälder, ledare eller tränare - uppmuntra de barn och ungdomar som är medlemmar att utnyttja denna möjlighet. Hjälp dem gärna!

Årsmötet väljer bland annat förtroendevalda i huvudstyrelsen och därmed även de personer som blir ordförande i respektive sektion. Det är viktigt att de som väljs har medlemmarnas förtroende. Och det är viktigt att du som medlem, aktiv utövare, ledare eller tränare får möjlighet att påverka vilka personer som väljs. Kom på årsmötet och var med och påverka!

Samtliga dokument som årsmötet kommer att ta ställning till kommer att finnas på vår hemsida, www.varmdoif.se , en vecka innan årsmötet.

Välkomna!

Med vänlig hälsning

Värmdö IF:s Huvudstyrelse

 

 

Denna kallelse har även skickat ut via e-post till samtliga medlemmar 2020-02-07

 

BAUHAUS - ny huvudsponsor till Värmdö IF
2020-02-06 16:00


Vi är glada och stolta över att de kommande dagarna kunna presentera hela fyra (!) nya huvudsponsorer till Värmdö IF. Glädjen och stoltheten blir inte mindre av att vi tillsammans med dessa företag hela tiden haft en samsyn kring långsiktighet vilket har resulterat i att vi har tecknat femåriga samarbetsavtal med alla fyra företagen!

Niklas Mattsson, Kanslichef Värmdö IF, kommenterar de nya samarbetsavtalen:
- Fantastiskt att vi har lokala företag som verkligen ser samhällsnyttan som idrotten bidrar med och som själva vill vara delaktiga i att skapa bra förutsättningar för barn- och ungdomar i kommunen. Dessa samarbeten kommer att ge föreningen en stabil grund och samtidigt ge oss möjlighet att utveckla verksamheten ytterligare. Vi ser med tillförsikt fram emot de kommande fem åren tillsammans med dessa samarbetspartners. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vår sista sponsorpresentation... 

"Vi vill stötta både de största och de minsta. Vi vill vara med på VM, EM och på de stora idrottsgalorna, men också när jublet hörs när 7-åringen sparkar in sitt första mål, när det första längdhoppet görs och när skridskorna touchar isen för första gången. För det är något speciellt med idrott. Det är något speciellt när vi ser matchtröjorna på fotbollsplanen, i hockeyrinken, på friidrottsarenorna, i backen och i längdspåret. Idrott engagerar, skapar känslor och ger oss energi. Vi bygger svensk idrott."


Med stor stolthet och glädje vill vi presentera föreningens i särklass största samarbete hittills - BAUHAUS! De samarbetar med svenska landslagen i fotboll och skidåkning, har Bauhausgalan i friidrott på Stockholms Stadion samt med SHL. De jobbar med Blodomloppet, STHLM10 och Barncancerfondens insamlingsinitiativ Give Hope - en 10:a för livet. 


Bauhaus är en självklar aktör i event-Sverige och vi i Värmdö IF ser mycket fram emot vårt samarbete tillsammans med dem som partner. Johan Saxne, marknadsdirektör BAUHAUS kommenterar samarbetet:

- Vi är väldigt glada över att få stötta Värmdö IF, dels för vår gemensamma lokala koppling men också för att vi tycker det är viktigt att stötta och bygga svensk idrott redan på gräsrotsnivå och in i framtiden.

Om BAUHAUS
BAUHAUS är en av Europas ledande byggvaruhuskedjor och har 270 varuhus i 19 länder (Österrike, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Ungern, Island, Norge, Slovenien, Bulgarien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Luxemburg, Slovakien och Nederländerna). BAUHAUS etablerades i Sverige 1997 och är idag marknadsledande inom byggvaruhandeln med sina 22 varuhus på den svenska marknaden. BAUHAUS har sitt huvudsäte i Mannheim, Tyskland, där företagets första byggvaruhus invigdes år 1960


Vårt närmaste BAUHAUS-varuhus ligger i Sickla.


Samarbetsavtalet mellan Värmdö IF och BAUHAUS sträcker sig mellan 2020-01-01 - 2024-12-31.

Fotboll - Startsida
Hemmamatch i Ligacupen för U16
2020-02-05 09:19, Fotboll - Startsida
Nu på lördag, 8 februari, så spelar Värmdö IF U16 hemmamatch i Ligacupens slutspel mot Västerås SK FK. Matchen startar klockan 14:00 på Värmdövallen 1.

Förutom VIF och Västerås så är även IFK Norrköping, Djurgårdens IF, IF Brommapojkarna och Örebro SK med i samma slutspelsgrupp.

Aktuell tabell hittar ni HÄR

Välkomna till Värmdövallen på lördag kl 14:00
Fotboll - Startsida
Värmdöspelare kallade till distriktslagsträning
2020-02-03 11:56, Fotboll - Startsida
Två målvakter från Värmdö IF flickor 2005, Freja Lantz och Sofie Ritzler, var kallade till en utbildningsdag med Stockholms Distriktslag F05 den gångna helgen ute i Spånga. Både mv-träning och teori stod på schemat för tjejerna.

Grattis tjejer önskar Värmdö-familjen!Nyheter från vår verksamhet
Innebandy - Flickor 12, 26/02 13:14 
Innebandy - Flickor 12, 26/02 13:10 
Fotboll - Startsida, 20/02 10:28 
Innebandy - Pojkar 11, 19/02 10:45 
Fotboll - Pojkar U16, 17/02 09:47 
Fotboll - Pojkar 05, 13/02 21:35 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif