Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Uppstart P/F 2014
2020-10-23 13:24, Innebandy - Startsida
Inom kort startar vi  upp innebandylag för pojkar och flickor födda -14!

Lagen kommer att träna i Hemmesta Sporthall på lördags- eller söndagseftermiddagar.

Om ni förra säsongen varit aktiva i Värmdö IF:s Innebandylekis, så blir ni automatiskt överflyttade till denna grupp.

Alla som anmäler sitt intresse kallas till ett uppstartsmöte/föräldramöte torsdagen den 29/10 kl 19.30 i Hemmesta sporthall där föreningen informerar om träningstider, utrustning, riktlinjer med mera. På uppstartsmötet kommer vi även att ta in intresseanmälningar från er föräldrar gällande fördelning av roller som lagledare, tränare, hjälptränare, kassör, sjukvårdsansvarig och hemsidesansvarig.

Har du en pojke född 2014- anmäl honom HÄR!

Har du en dotter född 2014 - anmäl henne HÄR!

Frågor?

Har du frågor kring verksamheten går det bra att kontakta Värmdö IF:s Kansli, 08-570 220 10 alt. kansliet@varmdoif.se

Vill du veta mer om Värmdö IF och innebandysektionen, besök www.varmdoif.se.
Tre spelare uttagna i Stockholms Distriktslag
2020-10-16 12:48, Innebandy - Startsida
Stort grattis säger vi till våra 04-spelare Ida Mattsson, Linnea Ferringmark och Kajsa Ekmyr Garpenbeck som alla tre blivit uttagna att representera Stockholms Distriktslag i SM i Nyköping 3-6 januari! Ska bli roligt att följa er resa tjejer. Lycka till
Fotboll - Startsida
Fadderverksamhet inom fotbollen
2020-09-29 08:54, Fotboll - Startsida

Vårt framgångsrika U16 lag var i förra veckan på besök hos Pojkar 09 och medverkade på deras träning. Mycket skotträning och sen spel i mixade lag stod på kvällens schema. Riktigt roligt och mycket glädje bland både de stora och små grabbarna på planen.

Pojkar 09 har medverkat på förberedelserna inför de två senaste U16 matcherna samt att dom även varit bollkallar med den äran.

Ett fint exempel på hur vi kan samarbeta mellan årskullar i föreningen.

Innebandy - Startsida
Biljetter till hemmapremiärerna för dam/herr
2020-09-22 15:00, Innebandy - Startsida
Nu har vi släppt biljetterna till dam- och herrpremiärerna i Värmdö sporthall på lördag. Inget direktinsläpp kommer att ske vid dörren utan endast personer med förköpta biljetter kommer att komma in i hallen. Antalet biljetter är begränsade till 50st p.g.a. rådande Covid-19 pandemi.

DAM div.1
Värmdö IF vs FBI Tullinge
Lördag 26 sep klockan 11:30
Värmdö Sporthall

HERR div.1
Värmdö IF vs Järfälla IBK
Lördag 26 sep klockan 14:30
Värmdö Sporthall
Fotboll - Startsida
2020-09-16 14:37, Fotboll - Startsida

Svensk Takenergi - Stockholm Syd har som stolt sponsor av Värmdö IF U19 fotboll förmånen att erbjuda alla medlemmar i VIF och de som har anknytning till föreningen att köpa en svenskproducerad, högkvalitativ solcellsanläggning med fina fördelar till dig som kund och dessutom till föreningen!
Nyheter från vår verksamhet
Innebandy - Startsida, 23/10 13:24