Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Fotboll - Pojkar U16
Gruppfinal Hammarby - Värmdö IF U16
2019-12-02 10:29, Fotboll - Pojkar U16

Gruppfinalen i Ligacupen mot Hammarby´s akademilag, slutade oavgjort 2-2. Kändes dock som om VIF borde knutit ihop säcken något tidigare.

Under första halvlek dominerade VIF matchen totalt och kunde ha utökat ledningen innan pausvilan till några fler mål än de två man lyckats trycka in i Bajens nät.

2:a halvlek satsar Bajen på ett aggressivare spel som ger utdelning. Samtidigt som en smula försiktighet infinner sig i VIF´s spel, vilket alltid är farligt. Bajen är ett duktigt lag, men VIF höll undan och tog en viktig poäng.

VIF vinner gruppen och är nu klara för A-slutspel med start i februari.

Tyvärr spelades matchen på Hammarby IP, inget fel på arenan, tvärtom. Men att spel tillåtes på en plan täckt av en isskorpa, var tveksamt. Skaderisken blir enorm, samt skönspelet från halkande spelare uteblev.

Nu tränar VIF U16 på veckan ut, sen väntar en välförtjänt ledighet. Under januari börjar förberedelserna för kommande säsong.

Truppen fortsätter att formas och med de utvecklingssteg som spelarna gör hela tiden, så kommer nästa säsong bli spännande att följa.

/Tränarna

Fotboll - Startsida
Martihn Sjöstedt förlänger ...
2019-11-25 14:37, Fotboll - Startsida
Martihn Sjöstedt
Vi är glada över att kunna offentliggöra att damlagets huvudtränare Martihn Sjöstedt har förlängt sitt avtal över säsongen 2020!

Martihn har betytt otroligt mycket för utvecklingen av damfotbollen i föreningen de senaste åren och har bl.a. tagit damlaget från div 5 till div 3. Han har även varit drivande i arbetet som innebar att vi för första gången på väldigt länge hade ett damjuniorlag i seriespel föregående säsong.

Nu siktar vi vidare mot nya mål och intensifierar arbetet med att forma damlagstruppen inför nästa säsong.
Fotboll - Startsida
Två juniorlag i nationell serie nästa säsong
2019-11-21 14:39, Fotboll - Startsida
U19 + U16
Värmdö IF Fotboll kan nu stoltsera med att två av våra juniorlag har kvalificerat sig till nationell serie säsongen 2020.

Både vårt P19 och P16 har, via kvalserien den gånga säsongen, kvalificerat sig för spel i division 1 säsongen 2020.

Är du född mellan 2001-2004, söker du nya utmaningar och vill vara med på denna resa?

Vi erbjuder provträningar med både P16 och P19 under vintern, kontakta vår Sportchef Per Johansson (070-325 89 98) om du är intresserad av provspel i något av dessa lag.

Fotboll - Pojkar U16
Värmdö IF U16 - Sandvikens IF
2019-11-18 08:08, Fotboll - Pojkar U16
Det var ett stort antal personer som lyssnat på uppmaningen från Värmdö IF U16 ”Alla till Värmdövallen”. Klacken hade vaknat i tid, samt en hel del nyfikna personer hade hittat till VV.
Publiken fick bevittna en fartfylld match med en hel del fina mål, från det nyblivna Värmdö IF laget, som dagen till ära fick klä sig i ett Värmdöställ.
Solskenet uteblev och elljuset var tvunget att användas trots att avspark var redan klockan 14.
Däremot var det en hel del ljuspunkter i spelet.
Sandviken hade med sig ett kryss från första matchen, och var en pigg motståndare. Ett lag med klar spelidé och en hel del duktiga individer.
Dock var det VIF som tog ledningen i mitten av första halvleken. VIF fortsatte ha kommandot i matchen och kunde väldigt påpassligt utöka ledningen precis innan halvtid.
I början av den andra halvleken kunde Värmdöspelarna avgöra matchen efter ett mönsteranfall. Några passningar på mitten luckrade upp Sandvikens täta försvar, spel ut till vår högerytter som slog ett tidigt inlägg med ”fel” fot, varav vår andra kantspringare möter med pannan, 3-0 var ett faktum. Även 4 respektive 5 mål hann göras, när SIF tappat modet och dessutom drabbats av en utvisning.

Vi tackar SIF för en trevlig match och ser nu framemot nästa match i Ligacupen, VIF vs Bajen.
Innebandy - Startsida
Välkommen på vår klubbkväll!
2019-11-15 14:37, Innebandy - Startsida
Fredag 29/11 kl 18:30 - 21 i Värmdö Sporthall