Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
3 Raka vinster - Men tufft spelschema väntar
2017-11-20 11:29
Efter att vunnit 3 raka matcher mot Balrog IK, Älvsjö AIK och nu senast mot Jönköping IK Ungdom väntar nu ett tufft spelschema för "blåvalarna". 
Nu på lördag 25/11 14:30 väntar Tyresö Trollbäcken hemma i Värmdö Sporthall, ett Tyresö som förra säsongen kommer från Allsvenskan och som inte verkar ha några planer på att stanna i division 1.

På lördag är även Värmdös gamla tränare tillbaka där tränarkarriären startade, nämligen Andreas Svensson som nu är huvudtränare för Tyresö Trollbäcken. Andreas som var en av tränarna i Värmdö som var med och tog laget till kvalet till Allsvenskan förra säsongen.

Och sedan är det Åby Oliers som även dem kommer på besök till Värmdö den 2/12 14:30, Åby som år efter år alltid med i toppen av tabellen, så det kommer bli en tuff match.

Efter Värmdös fina vecka med 3 vinster laddar man nu om och blickar framåt mot TT i helgen, man hoppas på stor publik så se till att komma ner till hallen och heja fram Värmdö till 3 nya poäng. Jens Engelberg - Det krävs hårt slit och lite jävla vilja
2017-11-10 15:15
3 raka hemmamatcher utan vinst är vad Värmdö har fått med sig i hemmaborgen hittills men något man är strikt besluten om att ändra på. Det kommer krävas hårt slit och lite jävla vilja menar Jens Engelberg. 
Nu imorgon lördag är det dags igen för hemmamatch och denna gång är det Balrog IK som kommer på besök. Ett Balrog som kommer med fin form från senaste matchen där man besegrade Älvsjö AIK i sudden med 6-5. 

Vi tog ett snack med #25 Jens Engelberg inför matchen, såhär säger Jens.

3 hemmamatcher utan vinst, är det något ni tänker på? Eller hur går tankarna?
Tankarna är självklart att försöka vinna varje match men ibland blir det inte som man tänkt sig. Vi har byggt upp någon form av press på oss själva i och med att det gick så bra förra året, vann 7 raka och tog oss till kvalet. 

Vi har inte haft det där flytet som vi hade tidigare så det är klart att det sätter sig i skallen hos folk varför man inte presterar lika bra. Förhoppningsvis kommer vändningen i helgen där vi tar tre poäng och ångar sedan vidare. 

Vad krävs för att ni ska vinna mot Balrog? 
Det krävs hårt slit och lite jävla vilja så kommer vi vinna mot Balrog på lördag!


En viktig match väntar imorgon så kom ner till hallen så fyller vi den tillsammans och tar 3 poäng! 

Gilla oss på Facebook! 

Följ oss på Instagram! 


Värmdö vill fortsätta på vinnarspåret - Hoppas på mycket publik i helgen
2017-10-27 10:40
Dags för hemmamatch igen och efter en viktigt seger borta mot Farsta IBK förra helgen med 9-5 är det idag dags att fortsätta på vinnarspåret och ta 3 poäng. 

Nu på lördag är det Telge IBK som kommer på besök, ett lag som presterat bra men inte riktigt fått resultaten med sig, dock kom deras första vinst förra helgen borta mot Älvsjö AIK där man övertygade rejält och vann med 8-5.

För Värmdös del kommer man med ett stark resultat i ryggen och även en bra träningsvecka. Men nu är det dags att börja vinna på hemmaplan, efter förlusten i premiären mot Linköping FBC och sedan förlust mot Hovslätts IK i senaste hemmamatchen är det nu på lördag dags att ta 3 poäng. 

Det är alltid kul när mycket folk kommer ner till hallen och hejar på oss, vi hoppas att vi kan bli ännu fler nu på lördag, 14:30 är det matchstart, hoppas att du kommer så ser vi till att ta 3 poäng! :)

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Instagram!
Viktig vinst för Värmdö IF i helgen
2017-10-23 08:52
Efter två raka förluster mot Hovslätts IK och Solfjäderstaden IBK var det i lördags dags att bryta trenden och hamna på vinnarspåret igen. 
Och det skulle inte bli lätt, Farsta IBK som gått som tåget i inledningen av säsongen stod som motståndare denna lördag. Farsta med 3 vinster och en förlust har visat en stark form där man bland annat vunnit över Linköping FBC med 10-4. 

Efter en bra träningsvecka och bra stämning i laget kom vi till denna match positiva och en bra känsla i kroppen. Vi vet att vi kan slå alla lagen i denna serie vi behöver bara gå samman och ta tag i matchen så ska det gå vägen. 

Och det var precis det vi gjorde, vi leder med 3-0 efter första perioden och 4 minuter in i den andra perioden tar vi ledningen med 5-0. Efter det tar Farsta över mer och mer och har en bra perioden där man lyckas göra 3 snabba mål, men kort efter det närmre sagt bara en minut efter Farstas 5-3 mål, gör Kim 6-3 och vi "dödar" farstas momentum. 

Alla i laget gör en riktigt bra match men värt att notera är att Nick Ahlholm presenterade sig ordentligt med 2 mål och 3 assist, Kim Johansson står för en grym match och "Man of the match" Martin Norling gör en riktigt bra insats. 

Vi vinner matchen rättvist med 9-5 och tar med 3 otroligt sköna och viktiga poäng med oss hem till ön. Nu på lördag den 28/10 är det hemmamatch igen och där väntar Telge IBK. Hoppas vi ses i hallen! 

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Instagram!


Sätter vi försvarsspelet vinner vi matchen - Mike Hessedahl
2017-10-06 15:24
#3 Mike Hessedehl kom till Värmdö inför säsongen från Nacka Wallenstam, en kille med mycket rutin från Allsvenskan och stora ledaregenskaper efter att ha burit kaptensbindeln i Nacka. 
Efter att i senaste matchen gjort 3+1 från sin backplats tog vi ett snack med Mike om matchen mot Huddinge, hur han ser på matchen mot Hovslätts IK imorgon lördag och om hur tiden i Värmdö än så länge har varit och om hur gruppen tagit emot honom. 

8-3 vinst mot Huddinge, varför vann ni matchen?
Vi vinner matchen för att vi är det bättre laget och dom första 10 min i 2a perioden där vi är sjukt effektiva. 

Nu har du tillhört Värmdö under ett par månader, hur är din känsla och vad tycker du om klubben?
Laget/ klubben har varit väldigt lätt att "komma in i" så det känns väldigt bra. Har känt mig välkommen från dag ett! 

Nu på lördag är det dags igen för match på hemmaplan mot Hovslätts IK, hur ska ni vinna matchen?
Vet väldigt lite om dom men sätter vi vårt försvarsspel så vinner vi matchen.

Hur slutar matchen? 
Alltid svårt att tippa resultat men eftersom Niklas har tränat på sin båge från köket till sängen så avgör han i öppen kasse. 6-3 till oss. ;) 

Imorgon lördag 7 september är det äntligen dags för match, matchstart 14:30 Värmdö Sporthall.

Följ oss på sociala medier.
Vinst mot Huddinge - Men mycket mer att ge menar Jimmy Risberg
2017-10-04 12:15
Jimmy Risberg
Värmdö vann senaste matchen på bortaplan mot Huddinge med 8-3, men lagets kapten Jimmy Risberg menar att Värmdö har mycket kvar att ge. 
Trots sin unga ålder är Jimmy lite av en innebandy ikon på Värmdö, som förra säsongen tog över kaptensbindeln när Pontus Engström tackade för sig i herrlaget. 

Vi tog ett snack med Jimmy efter vinsten mot Huddinge och han säger såhär.

Vinst senast mot Huddinge på bortaplan med 8-3, varför vinner ni matchen?
Vi går in med en bra inställning från start, märktes tydligt att alla ville ha revansch från förra matchen. Även fast vi hade några tunga namn borta så visar vi vilken bredd vi har i truppen, styrkebesked! Vi gör det vi ska denna match, men vi har fortfarande mycket kvar att ge.

Säsongen har precis dragit igång, några nya ansikten i laget, hur är stämningen? 
Stämningen i laget är bra, nya spelare som kommit in i gänget snabbt och verkligen hittat sin "roll" i laget. 

Och nu i helgen väntar Hovslätts IK på hemmaplan, hur ska ni göra för att vinna matchen?
Det gäller att vi har fokus i sextio minuter om vi ska vinna denna match, hårt slit och minimera egna misstag så ska det gå vägen. 

Hur slutar matchen? 
Det är dags att hitta tillbaka till vinnarspåret på hemmaplan och med publikens hjälp vet vi vad som kan hända, så jag tror att siffrorna slutar på 7-4.

Äntligen är det dags för hemmamatch igen, nu på lördag 14:30 matchstart i Värmdö Sporthall. 

Följ oss på sociala medier! 

Spelade matcher
Sön 11/3 13:00
4 - 5  
Sön 4/3 17:00
3 - 2  
Sön 25/2 14:00
1 - 1  
Ons 21/2 19:30
7 - 7  
Ons 14/2 19:30
4 - 5  
Lör 10/2 13:00
4 - 7  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 02/10 19:36 
Innebandy - Startsida, 01/10 13:57 
Innebandy - Startsida, 28/08 11:05 
Innebandy - Startsida, 20/04 20:13 
Innebandy - Startsida, 07/03 12:26 
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 05/07 15:57 
Värmdö IF, 02/07 09:24 
Värmdö IF, 19/06 12:16 
Värmdö IF, 25/05 12:13 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer