SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VIF Värdegrund

Värdegrundsambassadör!
2024-03-26 12:37

Vi söker dig som vill engagera dig i föreningen/barnen/idrotten men som kanske funderar på om du har tillräckligt med kunskap för det eller inte... Glöm det, det spelar ingen roll om du har tidigare sport- eller värdegrundserfarenheter för att göra skillnad för barnen i denna fråga! 

Här kommer du att bidra till en förening där alla känner sig trygga, där gemenskapen lyser igenom och bidra till en ”VI” känsla.

Vår värdeord - trygghet, utveckling och gemenskap - är något vi tillsammans med er vill utveckla.

Vill du vara med och skapa

  • aktiviteter som är roliga, lustfyllda och som dessutom har ett bra syfte i bakgrunden 
  • trygga idrottsmiljöer för barn och unga i Värmdö IF 
  • en grupp- och individstärkande känsla i både lag och förening

Den nya rollen kommer innebära att du/ni bidrar till ditt barns lags värdegrundsarbete. Du/ni bidrar även med att skapa lätta aktiviteter för laget i samband med träning eller match - även i andra situationer såklart. Det innebär också att du som ledare betalar en lägre medlemsavgift för både dig och för ditt aktiva barn! https://www.varmdoif.se/sida/?ID=21928

Det kommer att finnas färdiga upplägg och förslag för de olika aktiviteterna, så inget behöver uppfinnas på nytt. Självklart finns det utrymme för flera Ambassadörer i varje lag, så teama ihop dig med någon/några så blir även arbetsinsatsen lite mindre. 

Forskning visar att barn som har många engagerade vuxna kring sitt idrottande, kommer att hålla på längre med sin idrott och det tycker vi är jätteviktigt! 

 

Välkommen med din anmälan - välkommen att göra skillnad som Värdegrundsambassadör i Värmdö IF! 

 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
Våra sponsorer