SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Föräldrauppdrag i föreningen

 

 

FOTBOLL

 

Kafeteriatjänst och Bollkalle för dam- och herrlag

Våra representationslag i fotboll spelar på nedre planen vid läktaren och lilla kafeterian Röda Längan. Till varje match under säsongen kommer 5-6 föräldrar i laget att bli kallade till Kafeteriatjänst och barnen till att vara Bollkalle. Alla lag kommer att få en eller två matcher per säsong att ansvara för och utskick/planering kommer från Kansliet.  Detta brukar vara en höjdpunkt för barnen - dels att vara bollkalle men också att få hänga med de stora A-lagsspelarna innan/efter matchen! Detta är en väldigt viktig del i föreningens arbete kring våra värdeord

 

GEMENSKAP - TRYGGHET - UTVECKLING 

 

Cuper

Fotbollssektionen anordnar tre stora cuper under året, där olika åldersgrupper varje år har ansvar för varsin. Detta är en fantastisk möjlighet för laget att få ihop pengar till sin lagkassa, att göra en stor insats tillsammans som grupp samt för att sammansvetsa lagets föräldragrupp. Alla bidrar med något för att få dessa cuper till en kul upplevelse för barnen som även får spela fotboll en hel dag! 

 

 

Torvalla Bil Cup

Denna cup brukar gå i mitten av mars och är en förberedande liten 9mot9-cup. Det är pojkar och flickor 13 år som anordnar denna. 

 

Baui Cup

Denna cup går i slutet av sommaren/början av hösten och är en förberedande 5mot5-cup. Här är det våra minsta lirare som spelar och de är 7 år gamla.  

 

Siggesta Cup

Denna cup spelas i slutet av oktober och är en förberedande 7mot7-cup. Här är det våra flickor och pojkar 9 år som anordnar denna cup. 

 

 

------------------------------------    *    ------------------------------------

 

 

INNEBANDY

 

Kafeteriatjänst och sargvakter för dam- och herrlag

I Värmdö Sporhall finns ett kafé redan, så där behöver vi inte tillsätta föräldrar. Däremot så har vi andra arrangemang i innebandysektionen som du kan bli inblandad i. Sargvakter kommer att schemaläggas för säsongen och utses inför varje dam- och herrmatch. Här behöver föräldrar finnas med och stötta. 

 

Innebandysektionen anordnar i nuläget ingen specifik cup, däremot står man värd för Schyssta Cupen - arrangerat av Stockholms Innebandyförbund - och där de yngsta lagen är med och spelar. Här kommer du som förälder att få vara med runt laget och hjälpa till med material, skoknytning och annat som kan behövas. Här är barnen 6 år gamla. 

 

Sektionen anordnar ett Innebandyläger i slutet av sommaren och har ett projekt, Innebandyfritids tillsammans med skolor runt om samt en . Är du som förälder intresserad av att hjälpa till i innebandysektionen runt våra arrangemang? Kul! Kontakta Kansliet!

 

 

 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
Våra sponsorer