SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Välkommen till Värmdö IF!

 

Vad roligt att ni har hittat till oss och att ert barn vill idrotta i Värmdö IF. Värmdö IF är en ideell förening som startade så tidigt som 1948 och bedriver i dagsläget verksamhet inom sektionerna fotboll, innebandy och friidrott. Vi ser att alla medlemmar aktivt hjälper till på något sätt inom respektive sektion eftersom hela föreningens grundidé bygger på engagemang och intresse från dig som enskild medlem.

 

Värmdö IF välkomnar således alla som vill köra fotboll/innebandy/friidrott, dvs. det finns inte ett begränsat antal platser. Det här innebär att vi alltid är i behov av intresserade och engagerade föräldrar, antingen som ledare eller i föräldragruppen. Man behöver inte nödvändigtvis kunna den specifika idrotten, utan vi ser gärna att andra kompetenser kring tex pedagogik, coaching, kostlära mm behövs i lagen och grupperna. Det fungerar också med att ”bara” vara på plats. Alla kan trösta ett barn, knyta skor eller grilla korv på en turnering. Passa på att ta chansen att vara med och bygga upp laget och gruppen som ditt barn ska idrotta i, det är en fantastik rolig erfarenhet som skapar minnen för livet.

 

Praktisk information och vad vi förväntar oss:

  • Ladda ner appen SportAdmin då det är dit alla kallelser går via. Underlätta för alla ledare genom att svara på träningskallelserna så dom får en uppfattning om hur många barn som kommer på träningarna och/eller matcherna.
  • Berätta gärna för ledare om ditt barn har särskilda behov så att dessa kan mötas och skapa förutsättningar för ledarna att ge den bästa upplevelsen för ditt barn.

 

Vi ser fram emot roliga träningar, matcher, tävlingar och cuper tillsammans!

Hälsningar

 

//Värmdö IF

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 21/03 11:57 
Värmdö IF, 20/03 09:55 
Värmdö IF, 15/03 15:35 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif