SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Välkommen till Värmdö IF!

 

Vad roligt att ni har hittat till oss och att ert barn vill idrotta i Värmdö IF. Värmdö IF är en ideell förening som startade så tidigt som 1948 och bedriver i dagsläget verksamhet inom sektionerna fotboll, innebandy och friidrott.

 

Verksamheten i en ideell förening bygger på att alla medlemmar aktivt hjälper till på något sätt inom respektive sektion. Föreningens verksamhet är alltså inte byggd för att några gör allt utan på att flera gör lite. Att ditt barn börjar idrotta hos oss betyder för dig som förälder att du är lika mycket med i föreningen som vuxen och bidrar till verksamheten. 

 

Värmdö IF välkomnar således alla som vill köra fotboll/innebandy/friidrott, dvs. det finns inte ett begränsat antal platser. Det här innebär att vi alltid är i behov av intresserade och engagerade föräldrar, antingen som ledare eller i föräldragruppen.

 

Man behöver inte nödvändigtvis kunna den specifika idrotten, utan vi välkomnar även andra kompetenser kring lagen och i grupperna - tex pedagogik, coaching, kostlära eller ren administration. Det fungerar också med att ”bara” vara på plats. Alla kan trösta ett barn, knyta ett par skor eller grilla korv på en turnering. 

 

Passa på att ta chansen att vara med och bygga upp laget och gruppen som ditt barn ska idrotta i, det är en fantastik rolig erfarenhet som skapar minnen för livet! Dessutom visar forskningen som är gjord på området att barn även idrottar längre om det finns engagerade föräldrar runt omkring dem. 

 

Praktisk information och vad vi förväntar oss av dig som förälder:

  • Du kommer att ställa upp på cuper, matcher, träningar eller andra tillfällen som laget/föreningen arrangerar där det behövs arbetskraft. 
  • Du laddar ner appen SportAdmin då det är dit alla kallelser går. Underlätta för alla ledare genom att svara på träningskallelserna så dom får en uppfattning om hur många barn som kommer på träningarna och/eller matcherna.
  • Berätta gärna för ledare om ditt barn har särskilda behov så att dessa kan mötas och skapa förutsättningar för ledarna att ge den bästa upplevelsen för ditt barn och andra. 

 

Vi ser fram emot roliga träningar, matcher, tävlingar och cuper tillsammans!

Hälsningar

 

//Värmdö IF

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
Våra sponsorer