SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med nästan 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott 

 

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

 

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

 

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/ 

Fotboll - Startsida
2024-02-27 14:25, Fotboll - Startsida

Rabattkoden och övrig info hittar du här

Fotboll - Startsida
Sandra Ericsson ny Sportchef för Värmdö IF Fotboll
2024-02-26 10:04, Fotboll - Startsida

Värmdö IFs barn- och ungdomsverksamhet är grunden för vår fotbollsverksamhet. Fotbollssektionen har under en tid undersökt och utvärderat hur vi på bästa sätt skall kunna skapa en så bra verksamhet som möjligt med barnen i centrum. Det vi landat i är tillsättningen av en Sportchef för att ytterligare förstärka vår verksamhet genom ökad närhet till ledare, spelare och föräldrar. 

 

Vi är därför mycket glada över att Sandra Ericsson accepterat rollen som Sportchef för barn- och ungdomar. Sportchefsrollen kommer att vara en naturlig länk mellan alla barn- och ungdomslag och Fotbollssektionen. Därtill innefattar rollen både etableringen av nya lag och den fortsatta utvecklingen av våra befintliga lag.

 

Varmt välkommen som Sportchef till Värmdö IF Fotboll, Sandra!

Startdatum för rollen 2024-02-19.

 

//Fotbollssektionen Värmdö IF

Värmdö IF-profil en av de nominerade till Årets Värmdöbo!
2024-02-14 12:28
Shivdas Boodhun
Årets Värmdöbo är ett pris som delas ut årligen för att uppmärksamma en person som gjort något utöver det vanliga för Värmdö. För att kunna nomineras till Årets Värmdöbo ska personen vara bosatt, eller/och bedriva verksamhet i kommunen, samt respektera mänskliga rättigheter och demokratiska värden.
 
I år är en av de nominerade vår Shivdas Boodhun - aktiv som fotbollsledare i Värmdö IF F13, P13 och P09! 
 
"Shivdas beskrivs som ”en av de trevligaste personerna på Värmdö”. Han arbetar hårt med fotbollslaget Värmdö IF samtidigt som han gör ett fantastiskt jobb som lärare. Genom sitt jobb och ideella arbete påverkar han massor av ungdomar på ett positivt sätt."
 
Fantastiskt! In och rösta på Shivdas via denna länk
 
 
Värmdö IF:s årsmöte 2024-03-21
2024-02-05 16:17

KALLELSE TILL VÄRMDÖ IF:s ÅRSMÖTE!  

 

Torsdag 21 mars klockan 19:00 är det årsmöte i Värmdö IF i Hemmestaskolan åk 6-9 matsal. Vi i huvudstyrelsen önskar alla medlemmar välkomna och vill gärna att du, som medlem i föreningen, kommer på årsmötet så att vi får ta del av dina synpunkter på hur du tycker att föreningen sköts och hur vi kan arbeta framåt. 

 

Mer information hittar ni HÄR

Värdegrundsambassadör - Värmdös viktigaste
2024-01-24 15:26


Värmdö IF har startat upp ett projekt som vi kallar för Värdegrundsambassadör. Vi vill starta upp en ny roll i lagens ledarstaber som fokuserar och arbetar med värdegrundsfrågorna vi alla stöter på runt våra barn och ungdomar både i träning- och matchsituationer.

Vi söker dig som vill engagera dig i föreningen/barnen/idrotten men som kanske funderar på om du har tillräckligt med kunskap för det eller inte... Glöm det, det spelar ingen roll om du har tidigare sport- eller värdegrundserfarenheter för att göra skillnad för barnen i denna fråga! 

Här kommer du att bidra till en förening där alla känner sig trygga, där gemenskapen lyser igenom och bidra till en ”VI” känsla.

Vår värdeord - trygghet, utveckling och gemenskap - är något vi tillsammans med er vill utveckla.

Vill du vara med och skapa

  • aktiviteter som är roliga, lustfyllda och som dessutom har ett bra syfte i bakgrunden 
  • trygga idrottsmiljöer för barn och unga i Värmdö IF 
  • en grupp- och individstärkande känsla i både lag och förening

Den nya rollen kommer innebära att du/ni bidrar till ditt barns lags värdegrundsarbete. Du/ni bidrar även med att skapa lätta aktiviteter för laget i samband med träning eller match - även i andra situationer såklart. Det innebär också att du som ledare betalar en lägre medlemsavgift för både dig och för ditt aktiva barn! https://www.varmdoif.se/sida/?ID=21928

Det kommer att finnas färdiga upplägg och förslag för de olika aktiviteterna, så inget behöver uppfinnas på nytt. Självklart finns det utrymme för flera Ambassadörer i varje lag, så teama ihop dig med någon/några så blir även arbetsinsatsen lite mindre. 

Forskning visar att barn som har många engagerade vuxna kring sitt idrottande, kommer att hålla på längre med sin idrott.  

Anmälan sker via denna länk: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={85514682-E7BA-4618-857F-F56B3D9374EF}

Kallelse till uppstartsmöte kommer att mailas ut som en kallelse inom kort!

Varmt välkommen att vara med på en kul resa!


Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - Startsida, 27/02 14:25 
Fotboll - DAMLAG, 19/02 08:17 
Fotboll - DAMLAG, 10/02 20:37 
Innebandy - Startsida, 07/02 11:33 
Nordic Wellness, 31/01 10:40 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
Våra sponsorer