SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med nästan 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott 

 

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

 

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

 

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/ 

Kansliet stängt!
2023-06-02 09:14

Måndag 5/6 och tisdag 6/6 håller kansliet stängt. Vi finns åter på plats onsdag den 7/6.

 

Trevlig helg!

 

Hälsar,

Värmdö IF:s Kansli

2023-05-24 14:36
 
Spela Padel på Hemmesta Padelklubb
2023-05-09 13:47

Även i år samarbetar Värmdö IF med Hemmesta Padelklubb som ligger bara en utspark från Värmdövallen.

 

Det betyder att Värmdö IF:s medlemmar spelar till kraftigt rabatterade priser. Bland annat kan du som medlem just nu spela för bara 260 kronor per speltimme ända fram till den 15 maj. Det enda du behöver göra är att  –  precis som många andra medlemmar redan gjort  –   anmäla dig till padelklubbens Värmdö IF-grupp på följande länk:

https://www.matchi.se/forms/kIUpnuICC9IKOH9DG0zq

 

Därmed betalar du aldrig mer än Värmdö IF:s överenskomna och förmånliga specialpriser när du bokar dina tider via Matchi.

 

Samarbetet erbjuder oss också en rad andra spännande möjligheter till kurser, läger, olika typer av spelformer och framförallt en idrotts- och medlems gemenskap i skön miljö på Hemmesta Gårdsväg.

 

Klubbens tränare är Kim Johansson som ju är en välkänd Värmdö IF-profil.

Kim och klubbbens erbjudanden hittar du här:

https://www.matchi.se/facilities/hemmestapadelklubb

 

För ytterligare information, följ också klubben på Instagram och Facebook:

@hemmestapadel

Innebandy - Startsida
2023-04-21 16:46, Innebandy - Startsida

Detta är ett innebandyläger för barn i ålder 9-12 år. Lägret kör måndag till torsdag mellan 9-16,  där lunch och mellanmål ingår tillsammans med innebandyträningar, gruppövningar och föreläsningar. 

 

Anmälningslänken hittar du här.  

 

Välkomna! 

Värmdö IF har sorg
2023-04-17 12:50

Idag nåddes vi av det tragiska beskedet att föreningens tidigare föreningskonsulent Kicki Parsmann somnade in i helgen efter en lång tids sjukdom.

 

Kicki började sin resa i Värmdö IF redan 1980 då hon startade som lagledare i flickor-73 när äldsta dottern Cissi började spela fotboll, senare skulle Kicki även komma att vara involverad i flickor-76 där yngsta dottern Camilla spelade från knattelag upp till damlag.

 

1990 anställdes Kicki som föreningskonsulent i Värmdö IF och blev sedan kvar på kansliet i hela 25 år fram till hennes pension 2015. Under många år var Kicki ensam på kansliet och var drivande i massor av föreningsaktiviteter så som bl.a. bildandet av Vivo-cupen, Fotbollens Dag, Värmdöloppet, tidskriften VIF-Nytt, VIF-dagen, Bingolottsförsäljning m.m.

 

Då Kicki ansvarade för kansliet hade Värmdö IF fem sektioner (fotboll, innebandy, friidrott, skidor och basket) och hon hade en fantastisk förmåga att kunna arbeta med många bollar i luften samtidigt och såg till att samtliga sektioner fick den stöttning dom behövde. Under hennes tid som anställd i Värmdö IF så han hon även vara med om stora förändringar på Värmdövallen, bl.a. tillkomsten av två konstgräsplaner, en ny friidrottsanläggning, en ny sporthall, tillkomsten av röda längan etc.

 

Vi som hade förmånen att arbeta tillsammans med Kicki minns henne som en omtänksam och uppskattad kollega med ett väldigt stort hjärta! 

 

Våra tankar går idag till närmsta familjen, maken Kenneth och döttrarna Cissi och Camilla.

 

Du kommer för alltid leva vidare i våra hjärtan Kicki!

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - Startsida, 24/04 13:57 
Innebandy - Startsida, 21/04 16:46 
Fotboll - DAMLAG, 13/04 15:23 
Fotboll - Startsida, 31/03 10:43 
Fotboll - Startsida, 22/03 10:28 
Fotboll - Damjuniorer, 16/03 08:14 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif