SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med nästan 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott 

 

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

 

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

 

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/ 

Innebandy - Startsida
Framgångar för Värmdö IF i USM i Växjö
2024-04-11 12:08, Innebandy - Startsida
Foto: Per Wiklund, Erik Uller och Tommy Ahlsved

För första gången i historien så var Värmdö IF den gånga helgen representerade i USM-slutspel på flick- OCH pojksidan där Sveriges 16 bästa flick- och pojklag var på plats i Växjö för att göra upp om SM-medaljerna.

 

I F16 klassen, där våra F07-08:or var representerade, så började deras resa redan i december då man i första gruppspelsomgången tog sig vidare som gruppetta till nästa steg, Regionslutspelet. Väl i Regionslutspelet stod man för en imponerade insats och lyckades vinna även detta steg vilket kvalificerade dem till slutspelet i Växjö.

 

P16 klassen, där våra P07-08:or spelade, hade en liknande resa som tjejerna. Gruppseger efter första kvalomgången i november följdes upp med en stark insats Regionslutspelet i Salem i februari vilket innebar att även grabbarna kvalificerade sig till slutspelet i Växjö.

 

Värt att notera är att förutom Värmdö IF som var det endast tre andra föreningar (Storvreta IBK, Växjö IBK och CL98IC) som var representerade i slutspelet i Växjö på både flick- och pojksidan! Fjäder i hatten till vår ungdomsverksamhet!

 

Under helgen i Växjö så stod Värmdö IF tjejerna för en imponerade insats  där man, efter att ha vunnit sin grupp efter två segrar och en förlust, besegrade Landvetter IBK efter straffar i kvartsfinalen, slog favoriten IBK Lockerud Mariestad med 2-1 i sudden death i semifinalen och tog sig därmed hela vägen till final där man ställdes mot ett annat Stockholmslag i form av Täby FC. I finalen stod tjejerna upp bra under den första perioden och gick till pausvila i ett 1-2 underläge, sen tog orken slut ett ett spelskickligt Täby FC kunde rinna ifrån till en 5-1 seger tillslut. Värmdö tjejerna åker hem med ett SM-silver i bagaget, föreningens största framgång genom alla tider. Vi är så stolta över er insats tjejer! Noterbart är att Emelie Persson Lindeborg blev uttagen i All-Star team som turneringens bästa back!

 

Killarna stod även dom för en riktigt stark insats i stentuff konkurrens.

Man inleder gruppspelet med att besegra IBF Borlänge med klara 7-3, därefter blev det två tajta förlustmatcher i gruppspelet mot i tur och ordning FBC Partille och Linköping IBK. Trea i gruppen och två placeringsmatcher väntade där man första placeringsmatchen föll mot Warberg efter att ha släppt in ett par mål i tom målbur. I den avslutande placeringsmatchen knöt man näven i fickan och vände ett 0-3 underläge inför sista perioden till seger 4-3 och man slutade därmed på en hedrande 11 plats i USM. Vi är otroligt stolta även över er insats killar och att ni satt Värmdö IF på Sverigekartan!

 

Resultat under helgen:

 

Flickor 16

Gruppspel

Värmdö IF - Storvreta IBK 0-2

Värmdö IF - Onsala IBK 5-3

Värmdö IF - CL98IC 2-0

Kvartsfinal

Värmdö IF - Landvetter IBK 3-2 (e.straffar)

Semifinal

Värmdö IF - IBK Lockerud Mariestad 2-1 (e. förlängning)

Final

Värmdö IF - Täby FC 1-5

 

Pojkar 16

Gruppspel

Värmdö IF - IBF Borlänge 7-3

Värmdö IF - FBC Partille 1-4

Värmdö IF - Linköping IBK 2-4

Placeringsmatch 9-12

Värmdö IF - Warberg IBK 1-6

Placeringsmatch 11-12

Värmdö IF - Hagfors IBS 4-3

Innebandy - Startsida
Ansökan till Ung Ledare på Innebandylägret
2024-04-11 09:21, Innebandy - Startsida
Värmdö IF:s Innebandyläger 2024 vänder sig i år till pojkar/flickor födda 2011-2015. 

Lägret arrangeras under vecka 33 under dagarna måndag 12/8 -  torsdag 15/8. Träningarna pågår dagtid mellan 09:00 – 16:00. 

 

Är du intresserad av att jobba som UNG LEDARE under dessa dagar? Fyll i din ansökan via denna länk, så återkommer vi med svar när vi ser hur många deltagare det blir på lägret och hur många ledare vi behöver.  

 

I vanlig ordning ingår frukt, lunch, mellanmål och en träningströja för dig som ledare. Ersättningen är 400 kronor per dag. Lunch äter vi i högstadieskolans matsal. 

 

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Värmdö IF:s Kansli på 08-570 220 10, kansliet@varmdoif.se eller Felicia Jennesäter på mail felicia.jennesater@gmail.com. 

Hoppas du vill vara med och hänga i hallen i sommar!

 

Hälsar, 

Värmdö IF Innebandy

 
 
VIF Värdegrund
Värdegrundsuppstart för fotbollen!
2024-04-03 15:50, VIF Värdegrund

Tisdagen den 9/4 kl 17,30 - 19,00 är det uppstartsmöte för vårt projekt VÄRMDÖ IF VÄRDEGRUNDSAMBASSADÖR! Vill du vara med som representant från ditt barns fotbollslag? Häng med på en spännande resa!

 

Platsen för mötet är på Kansliet och du anmäler dig via denna länk

Fotboll - Startsida
Uppstart för knattefotboll i Värmdö IF!
2024-03-27 12:08, Fotboll - Startsida
Välkommen på uppstartsmöte för våra allra yngsta lirare - tjejer och killar födda 2018!

 

 

 

Innebandy - Startsida
Innebandyläger 2024
2024-03-25 10:00, Innebandy - Startsida

Under vecka 33 kör vi återigen vårt väldigt uppskattade INNEBANDYLÄGER i Värmdö Sporthall!

 

Dagar: måndag - torsdag

Tid: 9-16

Åldergrupper: 2011 - 2015

Antal platser: 60 st

Anmälan: Via denna länk

 

-------------------   *   -------------------

 

Nytt för i år är ett separat MÅLVAKTSLÄGER!

 

Vi kommer att ha seniora instruktörer på plats, utbildade på svart nivå, som tar hand om målvakterna under dessa dagar. Tiderna är desamma som för övriga lägret enligt ovan. 

 

Det kommer att finnas 10 platser till detta läger och alla åldrar är välkomna!

 

Anmälan till MÅLVAKTSLÄGER gör du via denna länk. 

 

Varmt välkomna med din anmälan till respektive läger! 

 

Har du frågor kring detta läger, kontakta innebandy@varmdoif.se

 

 

 

 

Nyheter från vår verksamhet
Innebandy - Startsida, 11/04 12:08 
Innebandy - Startsida, 11/04 09:58 
Innebandy - Startsida, 11/04 09:21 
Fotboll - DAMLAG, 09/04 12:02 
Fotboll - Startsida, 08/04 20:16 
VIF Värdegrund, 03/04 15:50 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
Våra sponsorer