VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med nästan 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Innebandy - Startsida
2022-06-14 14:16, Innebandy - Startsida

Hej alla tjejer som spelar eller har spelat i Värmdö IF!

I år har vi något nytt!

Vi kommer att köra innebandy hela sommaren på onsdagar 19:30 till 21:00 i Värmdö Sporthall och det kommer att vara öppet för alla tjejer med åldern 2008 och uppåt.

Vi kommer mest bara köra match - dvs vi delar upp i två lag och sedan kör vi till lite bra musik i bakgrunden, bara ha kul och spela. Tanken är att alla som vill kan komma och spela/träna under sommaren. Ett kul sätt att hålla kroppen igång tills säsongen drar igång efter sommaren, tänker vi.

Fotboll - Flickor -15
VÄRMDÖ KNATTELIGA
2022-05-05 13:00, Fotboll - Flickor -15

Vi spelar just nu VÄRMDÖ KNATTELIGA

8/5 Värmdö IF/Värmdövallen, F/P 2015 ansvariga

22/5 Ingarö IF/Ingarö IP

12/6 Mörtnäs IF/Mörtnäs BP

28/8 Gustavsbergs IF/Ösby BP

Fotboll - Startsida
Uppstart för pojkar/flickor födda 2016
2022-04-08 09:28, Fotboll - Startsida

I år hälsar vi tjejer och killar födda 2016 välkomna till knattefotboll i Värmdö IF! Vi introducerar lekfullt fotbollen och föreningslivet för såväl spelare som föräldrar och kommer att bilda en flick- och en pojkgrupp.

Vi avser att sätta i gång söndagen den 1 maj med vår första träning på Värmdövallen kl 12.15-13.15. Gemensam samling i mittcirkeln på den övre planen, den närmast Värmdö sporthall.

Ni anmäler ert barn på www.vamdoif.se under respektive lagsida eller via länkarna nedan. Vi ser fram emot att få träffa ditt barn.

Anmälan till F-16 via denna länk

Anmälan till P-16 via denna länk

När ni har anmält ert barn behöver ni delta på ett uppstartsmöte tisdagen den 19 april kl 19.00 i Hemmestaskolans åk 7-9 matsal. På mötet träffar ni bl a lagens mentorer samt Värmdö IF´s fotbollssektion.

På mötet informerar vi om förutsättningarna för den ideella fotbollen i Värmdö IF - hur den bedrivs, vad ni kan förvänta er av föreningen och vad ni kan se fram emot som aktiva föräldrar till spelare i våra lag. Föreningens ledare utgörs alltid av föräldrar. Tillsammans är vi Värmdö IF!

Har ni generella frågor kring knattefotbollen eller vår verksamhet i allmänhet är ni välkomna att ringa till Niklas Mattsson, kanslichef Värmdö IF tel: 08- 570 220 10.

Har ni specifika frågor kring uppstarten är ni välkomna att kontakta årets mentorer – Sandra Ericsson och Maria Norrman fotboll@varmdoif.se.

Vi ser fram emot att träffa ert barn och er på vallen i vår!

Vi har startat en samordningsgrupp för nyanlända barn och ungdomar
2022-03-28 17:05

Värmdö IF har startat en intern arbetsgrupp med syfte att samordna så att nyanlända barn och ungdomar får möjlighet att direkt komma in i gemenskapen och idrottsglädjen.

Samordningsgruppen har kontakt med organisationer, skolor och alla de fantastiska privatpersoner som öppnat sina hem. Gruppen har även den interna kontakten med föreningens samtliga sektioner och lag för att det skall bli så enkelt som möjligt (fotboll, innebandy och friidrott).

Vi har såklart även kontakt med våra föreningskollegor på Värmdö och Ingarö så att så många som möjligt får chans till aktivitet och gemenskap.

Som ett steg i detta kommer vi anordna en insamling av rentvättade träningskläder och skor i Hemmesta Sporthall söndag den 3/4 kl 17.30-18.00 och måndag 4/4 kl 18.00-18.30.

Samordningsgruppen består av

Jenny Wiggerud, Christer Alsiö och Anders Neck.

Ni når oss på
samordning@varmdoif.se