SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med nästan 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott 

 

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

 

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

 

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/ 

Bli Värmdö IF:s FIFA-mästare i eFotboll!
2023-01-20 11:11

Bli Värmdö IF:s FIFA-mästare i eFotboll!

Inom kort arrangeras en FIFA23-turnering inom Värmdö IF.

 

Tid och datum kommer annonseras ut om några veckor, men du kan föranmäla dig här redan nu för att säkra din plats HÄR

 

 

Tävlingsinformation:
* Ingen anmälningsavgift
* Turneringsformat: 1 vs 1
* Turneringen spelas i FIFA23
* För att vara med behöver du: FIFA23, spelkonsol (PS4, PS5, Xbox One eller Xbox Series X/S) och ett online ID för cross-play i FIFA23 (EA ID)
* Alla matcher spelas online, förutom finalomgången som spelas på Värmdövallen (datum kommer)
* Alla matcher spelas i ett läge där alla lag är lika starka (95 TOT)

Priser:
Vinnaren kammar hem ett gaming-kit från SteelSeries och andra fina priser upp till ett värde av 4 000 kr, dessutom kvalificerar sig vinnaren in till en större FIFA23-turnering mot andra klubbmästare i Stockholm och får chansen att vinna fler priser.

Det kommer arrangeras liknande turneringar med 31 andra klubbar i Stockholm. Samtliga 32 klubbmästare går vidare till ett slutspel. Där gör klubbmästarna upp om vilken klubb som är bäst på FIFA i Stockholm. Vinnaren i slutspelet får en gaming-dator från Lenovo Legion, och klubben som vinnaren spelar för 30 000 kr.

 

VIF Värdegrund
Gemenskap - Trygghet - Utveckling
2022-12-05 12:57, VIF Värdegrund

Det är Värmdö IF:s värdeord.

 

Värmdö IF lägger fokus på att utveckla både människan och idrotten. De tre värdeorden och deras betydelse är grunden för Värmdö IF. Föreningen vill att varje utövare och ledare ska känna en glädje över att vara med i föreningen på träning och tävling. Om vi som förening är med och bygger varje individs hälsa och självkänsla och sätter grunden för ett långvarigt idrottande och hälsosamt liv så kommer Värmdö IF även i framtiden vara en framgångsrik förening.

 

  • Gemenskap
  • Trygghet
  • Utveckling

 

Gemenskap: Arbeta för en tränings- och tävlingsmiljö där man uppmuntrar och stöttar varandra. 

 

Trygghet: En förening som har klara värderingar hur man som medlem i Värmdö IF umgås med andra människor både inom och utanför föreningen. Välutbildade ledare som delar föreningens värdegrund och policy. Idrottsträning i en trygg miljö byggd på utveckling för varje individ oavsett bakgrund, förutsättningar eller ambitionsnivå.

 

Utveckling: Inom föreningen har man möjlighet att utvecklas både som människa och som idrottsutövare. Hänsyn tas på lagnivå och på individnivå så att man som spelare och ledare kan stanna inom föreningen länge och känna en kontinuerlig utveckling från sin egen nivå.

 

 

Fotboll - HERRLAG
Värmdö IF tillbaka i finrummet
2022-09-27 14:30, Fotboll - HERRLAG

Efter några säsonger i lokala serier, så är VIF nu tillbaka i förbundets seriesystem.

Säsongen 2023 spelar VIF i division 3!

Efter ett övertygande seriespel, så kunde de blå eleganterna från Värmdö säkra sitt mål för säsongen med tre omgångar kvar.

Målet var att hamna topp-två, men målet överskreds redan i omgången efteråt.

Då säkrade nämligen VIF avancemanget till division 3 och serievinsten i division 4 mellersta Stockholm.

 

Mariebergs SK stod för motståndet i den 21 spelomgången i Stadshagens strålkastarljus. Värmdöspelarna fick en bra start och kunde ta en tvåmålsledning redan efter 22 minuter av första halvleken. I andra halvlek fortsatte VIF sitt bolltrillande och kunde utöka sin ledning ett par gånger om. Slutresultatet skrevs till en 5-0 seger för VIF. Trots att drivande spelare både var bortresta och avstängda, kunde truppen återigen leverera som ett riktigt lag. Många byten som kunde borga för ett konstant högt tempo samt maxprestationer utan några dippar. Spelglädjen den sista perioden på matchen gick inte att ta fel på.

 

När slutsignalen ljöd så lystes hela Kungsholmen upp av ett magnifikt fyrverkeriregn samt en hel del hurrarop. Oavsett nivå eller division så är en serieseger alltid minnesvärd, så även denna. Glädje och tillförsikt blandades med svett och skumpa i det slitna omklädningsrummet på Stadshagens IP. En måndag kanske inte är den bästa dagen att fira en serieseger, men planerna har redan börjat smidas av truppens äldre garde. Ett tips för allmänheten, håll i hatten när de blå eleganterna tar sig in till City den kommande helgen. Eller för all del varför inte hänga med dem?

 

På tal om truppen, och eventuell festplanering. Det är inte säkert att alla får följa med 😊, då det är en väldigt ung trupp. Medelåldern har under höstens seriematcher ett snitt på 19,5 år.

Om man nu ska se något positivt att ha ramlat ur fotbollens finrum under några säsonger, så har det gjort att VIF nu kunnat genomföra ett generationsskifte i truppen.

Nu är laget förberett på olika utmaningar med en ”hållbar” trupp. Man har 100% av sina spelare från egna led inom kommunen, plus några från östligaste Nacka.

Inte omöjligt att några spelare kommer bli uppmärksammade och kanske testar lyckan på högre nivå, men då finns det möjlighet för andra talanger att blomma ut från Värmdös skattkista.

 

Forza Värmdö!

Registerutdrag - återkallelse av behörigheter
2022-09-27 12:43

Under kommande dagar så kommer de ledare som inte inkommit med aktuellt registerutdrag att plockas bort från ev. administratörsinloggningar i SportAdmin, IBIS och Fogis samt kommunens inpasseringssystem,  enligt tidigare mail som gick ut i slutet av juni.

 

Varannat år behöver man inkomma med aktuellt utdrag, så har du fått ett mail om att du ska lämna in ett så har du antingen inte kommit in med ett alls eller så var det över två år sedan senaste utdraget uppvisades. 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

"Att vara ledare eller styrelseledamot i en idrottsförening är ett förtroendeuppdrag. I Värmdö IF är vi tillsammans runt 350 ledare som på olika sätt, och i de flesta fall helt ideellt, bidrar till den omfattande och meningsfulla verksamhet som vi tillsammans ska vara väldigt stolta över.

 

Värmdö IF:s årsmöte beslutade 2019-03-27 att föreningen från och med 2019 skulle följa Riksidrottsförbundets rekommendation att förstärka det förebyggande arbetet kring en trygg idrottsmiljö genom att från och med verksamhetsåret 2019 införa ett krav på att alla ledare inom föreningen uppvisar ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Arbetet påbörjades i april 2019 och majoriteten av våra ledare har redan lämnat in sitt utdrag.

 

Vi gör detta för att vi som förening, våra aktiva, föräldrar, Värmdö kommun, sponsorer och andra intressenter ska känna sig trygga och ha fortsatt stort förtroende för våra ledare och vår verksamhet. 

Läs mer här och beställ ditt utdrag.  Utdraget lämnas till Kansliet i original."

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nya utbildningar för hösten!
2022-09-23 12:51

 

Nu har vi gott om nya utbildningar att anmäla sig till  - gå in på utbildningssidan och välj vad just du vill gå. 

 

Värmdö IF:s interna Körkortsutbildningen ligger upplagd och datumet är satt till 8/11, veckan efter höstlovet. Här går vi igenom strukturen i föreningen, värdegrundsfrågor och värdefull introduktion för nya ledare. 

Nyheter från vår verksamhet
Innebandy - Startsida, 17/01 12:57 
Fotboll - Damjuniorer, 15/01 14:30 
Fotboll - Domare, 12/01 12:00 
Fotboll - Domare, 09/01 15:17 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif