SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med nästan 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott 

 

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

 

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

 

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/ 

Skadeutbildning 2022
2022-11-21 10:21

 

Varmt välkommen till Värmdö IF Skadeutbildning i samarbete med RF/SISU. 

 

Tid: Torsdagen den 8/12 2022 kl 18.30-21.00

Plats: Matsalen Hemmesta 6-9

Vem: Alla ledare i Värmdö IF

 

Under denna föreläsning så kommer vi prata om: 

  • akut skadehantering
  • huvudtrauma
  • kramp 
  • fotleder 
  • knäleder 
  • inflammationer

 

Vi kommer öva att sätta tryckförband samt gå igenom tejpning. 

 

 

”Föreläsare Andreas Ehrenreich från RF/SISU Stockholm har en bred erfarenhet inom idrotten. Utbildad på GIH och 20+ år som idrottslärare, genomgången ElitTränarUtbildning (ETU) på Bosön. Ett flertal landslagsuppdrag, bl a tre som förbundskapten samt 15 säsonger som tränare på elitnivå inom amerikansk fotboll så jobbar idag Andreas som specialidrottslärare för RIG, amerikansk fotboll."

 

Varmt välkommen med din anmälan via denna länk!

 

 

Fotboll - HERRLAG
Värmdö IF tillbaka i finrummet
2022-09-27 14:30, Fotboll - HERRLAG

Efter några säsonger i lokala serier, så är VIF nu tillbaka i förbundets seriesystem.

Säsongen 2023 spelar VIF i division 3!

Efter ett övertygande seriespel, så kunde de blå eleganterna från Värmdö säkra sitt mål för säsongen med tre omgångar kvar.

Målet var att hamna topp-två, men målet överskreds redan i omgången efteråt.

Då säkrade nämligen VIF avancemanget till division 3 och serievinsten i division 4 mellersta Stockholm.

 

Mariebergs SK stod för motståndet i den 21 spelomgången i Stadshagens strålkastarljus. Värmdöspelarna fick en bra start och kunde ta en tvåmålsledning redan efter 22 minuter av första halvleken. I andra halvlek fortsatte VIF sitt bolltrillande och kunde utöka sin ledning ett par gånger om. Slutresultatet skrevs till en 5-0 seger för VIF. Trots att drivande spelare både var bortresta och avstängda, kunde truppen återigen leverera som ett riktigt lag. Många byten som kunde borga för ett konstant högt tempo samt maxprestationer utan några dippar. Spelglädjen den sista perioden på matchen gick inte att ta fel på.

 

När slutsignalen ljöd så lystes hela Kungsholmen upp av ett magnifikt fyrverkeriregn samt en hel del hurrarop. Oavsett nivå eller division så är en serieseger alltid minnesvärd, så även denna. Glädje och tillförsikt blandades med svett och skumpa i det slitna omklädningsrummet på Stadshagens IP. En måndag kanske inte är den bästa dagen att fira en serieseger, men planerna har redan börjat smidas av truppens äldre garde. Ett tips för allmänheten, håll i hatten när de blå eleganterna tar sig in till City den kommande helgen. Eller för all del varför inte hänga med dem?

 

På tal om truppen, och eventuell festplanering. Det är inte säkert att alla får följa med 😊, då det är en väldigt ung trupp. Medelåldern har under höstens seriematcher ett snitt på 19,5 år.

Om man nu ska se något positivt att ha ramlat ur fotbollens finrum under några säsonger, så har det gjort att VIF nu kunnat genomföra ett generationsskifte i truppen.

Nu är laget förberett på olika utmaningar med en ”hållbar” trupp. Man har 100% av sina spelare från egna led inom kommunen, plus några från östligaste Nacka.

Inte omöjligt att några spelare kommer bli uppmärksammade och kanske testar lyckan på högre nivå, men då finns det möjlighet för andra talanger att blomma ut från Värmdös skattkista.

 

Forza Värmdö!

Registerutdrag - återkallelse av behörigheter
2022-09-27 12:43

Under kommande dagar så kommer de ledare som inte inkommit med aktuellt registerutdrag att plockas bort från ev. administratörsinloggningar i SportAdmin, IBIS och Fogis samt kommunens inpasseringssystem,  enligt tidigare mail som gick ut i slutet av juni.

 

Varannat år behöver man inkomma med aktuellt utdrag, så har du fått ett mail om att du ska lämna in ett så har du antingen inte kommit in med ett alls eller så var det över två år sedan senaste utdraget uppvisades. 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

"Att vara ledare eller styrelseledamot i en idrottsförening är ett förtroendeuppdrag. I Värmdö IF är vi tillsammans runt 350 ledare som på olika sätt, och i de flesta fall helt ideellt, bidrar till den omfattande och meningsfulla verksamhet som vi tillsammans ska vara väldigt stolta över.

 

Värmdö IF:s årsmöte beslutade 2019-03-27 att föreningen från och med 2019 skulle följa Riksidrottsförbundets rekommendation att förstärka det förebyggande arbetet kring en trygg idrottsmiljö genom att från och med verksamhetsåret 2019 införa ett krav på att alla ledare inom föreningen uppvisar ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Arbetet påbörjades i april 2019 och majoriteten av våra ledare har redan lämnat in sitt utdrag.

 

Vi gör detta för att vi som förening, våra aktiva, föräldrar, Värmdö kommun, sponsorer och andra intressenter ska känna sig trygga och ha fortsatt stort förtroende för våra ledare och vår verksamhet. 

Läs mer här och beställ ditt utdrag.  Utdraget lämnas till Kansliet i original."

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nya utbildningar för hösten!
2022-09-23 12:51

 

Nu har vi gott om nya utbildningar att anmäla sig till  - gå in på utbildningssidan och välj vad just du vill gå. 

 

Värmdö IF:s interna Körkortsutbildningen ligger upplagd och datumet är satt till 8/11, veckan efter höstlovet. Här går vi igenom strukturen i föreningen, värdegrundsfrågor och värdefull introduktion för nya ledare. 

Hemmesta Bar & Á la carte - ny samarbetspartner till Värmdö IF
2022-09-01 10:01

Värmdö IF är stolta över att presentera en ny samarbetspartner i form av nyöppnade lokala restaurangen Hemmesta Bar & Á la carte. 

 

Resturangen ligger på Vitsippegränd 5 (brevid Coop Hemmesta) och förutom á la carte meny under kvällar och helger så erbjuder man även flera olika alternativ på dagens lunch måndag-fredag.

 

Dagens lunch menyerna kommer att variera vecka från vecka, ni hittar alltid aktuell meny HÄR 

(alt. klicka på deras logga i högermenyn här på hemsidan)

 

Som medlem i Värmdö IF betalar ni endast 100kr för dagens lunch (ordinarie pris 120kr) och från á la carte menyn så får du som Värmdö IF medlem 10% rabatt på maten. Uppge bara i samband med beställningen att du är medlem i Värmdö IF. Erbjudandet gäller tillsvidare ...

 

Passa på att göra ett besök på Hemmesta Bar & Á la catre under lunchen alt. ta med dig familjen nån helg och testa på deras á la carte meny. Vi kan garantera en härlig smakupplevelse!

Nyheter från vår verksamhet
Friidrott - Startsida, 24/10 15:44 
Fotboll - DAMLAG, 12/10 12:07 
Innebandy - Startsida, 03/10 19:15 
Fotboll - HERRLAG, 27/09 14:30 
Innebandy - Flickor -12, 29/08 16:59 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif