VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

2021-10-11 15:18

Värmdö IF välkomnar vår nya sponsor Di Pollo! De finns i Hemmesta Centrum alldeles bredvid Coop - välkommen till restaurangen eller beställ hem med onlinetjänst.

"Vi hälsar er varmt välkomna till Di Pollo Ristorante & Pizzeria. Du kan sitta ned och avnjuta våra pizzor med riklig fyllning. Dessutom har vi pastarätter, sallader, grillrätter med tradition – färska ingredienser. Kom in och smaka våra goda pizzor och vi lovar en härlig smakupplevelse. Vi erbjuder en trevlig och välkomnande restaurangmiljö som en naturlig mötespunkt för alla. Di Pollo Ristorante & Pizzeria personal önskar alla våra gäster en smaklig måltid…"

//Di Pollo

Matcherna ni inte vill missa i helgen
2021-10-08 10:30

Här nedan följer några intressanta Värmdö IF matcher som spelas på Värmdövallen i helgen:

Fredag 8 oktober

Juniorallsvenskan Damjuniorer - Innebandy

Värmdö sporthall kl 20:00

Värmdö IF - Järfälla IBK

Lördag 9 oktober

Damlag div 2 - Fotboll

Värmdövallen 1 kl 13:00

Värmdö IF - P18 IK (Gotland)

Lördag 9 oktober

Herrlag div 5 - Fotboll

Värmdövallen 1 kl 15:00

Värmdö IF - Essinge IK

Söndag 10 oktober

Damlag div. 1 - Innebandy

Värmdö sporthall kl 13:00

Värmdö IF - Hässelby SK IBK

Söndag 10 oktober

Pojkar/Flickor 2014 - Fotboll

Baui Cup 2021

Spelschema

Fotboll - Startsida
Parkeringssvårigheter Värmdövallen söndag 10 okt
2021-10-08 09:46, Fotboll - Startsida

Nu på söndag, 10 okt, så anordnas BAUI CUP 2021 på Värmdövallens fotbollsplaner för pojkar/flickor födda 2014. Det är totalt 60 lag anmälda som tillsammans kommer att spela 120 matcher och vi räknar med ett besöksantal 1.500-2.000 personer som kommer och går under dagen.

Fotbollscupen pågår mellan 09:00 - ca 17:30.

Förutom fotbollscupen så kommer det att spelas fullt med seriematcher i innebandy inne i Värmdö sporthall mellan kl. 09:30 - 20:30.

Vi kommer att ha parkeringsvakter på plats på Värmdövallen under hela söndagen som kommer att styra trafiken men vi vill uppmana alla Värmdö IF medlemmar att försöka lämna bilen hemma på söndag och gärna ta sig till Värmdvallen via annat färdsätt för att underlätta parkeringssituationen för långväga gäster som måste ta sig hit med bil.

Tack för er förståelse och välkomna till Värmdövallen på söndag!

Innebandy - Startsida
Uppstartsmöte för flickor/pojkar födda 2015
2021-10-07 14:55, Innebandy - Startsida

Välkommen till Hemmestaskolans 6-9 Matsal, tisdagen 19/10 kl 19,00 uppstartsmöte för F-15 och P-15 innebandy. På uppstartsmötet kommer föreningen att informera om träningstider, utrustning, riktlinjer med mera. Du behöver inte anmäla dig för att delta i mötet.

På uppstartsmötet kommer vi även att ta in intresseanmälningar från er föräldrar som vill engagera sig med barnen i laget gällande roller som lagledare, tränare, hjälptränare, kassör, sjukvårdsansvarig och hemsidesansvarig. Alla kan göra något så behöver inte någon göra allt.

Om ni förra säsongen varit aktiva i Värmdö IF:s Innebandylekis, så blir ni automatiskt överflyttade till respektive grupp.

Har du en flicka född 2015 - anmäl henne HÄR!

Har du en pojke född 2015 - anmäl honom HÄR

Frågor?

Har du frågor kring verksamheten går det bra att kontakta Värmdö IF:s Kansli, 08-570 220 10 alt. kansliet@varmdoif.se

Vill du veta mer om Värmdö IF och innebandysektionen, besök www.varmdoif.se.

Välkomna till Värmdö IF Innebandy!

Fotboll - Startsida
U18 seriesegrare
2021-10-04 16:11, Fotboll - Startsida
Grattis säger vi även till spelare och ledare i Värmdö IF:s U18-lag som i helgen säkrade seriesegern efter vinst borta mot Arameiska-Syrianska med 4-2.

Framtiden för Värmdö IF Fotboll ser ljust ut!
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - Flickor -06/07, 10/10 15:27