VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med nästan 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Innebandy - Startsida
Vi söker en huvudansvarig tränare till vårt flicklag i Juniorallsvenskan
2024-06-13 16:02, Innebandy - Startsida

Värmdö IF har en tradition att prestera på absoluta toppnivå på juniorsidan och föreningens målsättning är att vi ska bedriva den bästa juniorverksamheten i Stor-Stockholm på både pojk- och flicksidan.

På flicksidan har vi bl.a. varit ett topplag i juniorallsvenskan (JAS) de senaste säsongerna och den föregående säsongen så knep 07-08 tjejerna en silvermedalj i junior-SM i Växjö!

Nu vill vi lyfta tjejernas JAS-lag lag till nästa nivå och söker därför en driven huvudtränare som har förmågan att utveckla både lag och individ.

Till din hjälp så kommer du att ha en erfaren lagledare samt att vi har säkrat upp huvudansvariga ledare för den övriga damjuniorverksamheten (DJ1 och DJ2) som även kommer att vara med och assistera dig i JAS-laget.

Är du intresserad av att höra mer kring rollen som huvudtränare för vårt JAS-lag så kontakta vår sportchef på damsidan, Clara Waldenström på clara.waldenstrom@hotmail.com alt. 076-835 17 95

Sommarlov - Ung i Värmdö 2024
2024-06-11 09:46

2024-05-30 14:16

Bli medlem i Club 1948 - Värmdö IF:s Vänner
2024-05-22 12:54

Vill du få ditt namn på Club 1948-tavlan i Värmdö sporthall, bli inbjuden till två exklusiva träffar per år i samband med våra representationslagsmatcher och under året ta del av olika erbjudanden från våra sponsorer samtidigt som du bidrar till att våra barn- och ungdomar erbjuds en stimulerande och trygg fritidssysselsättning i sin närmiljö?

Då ska du bli medlem i Club 1948 - Värmdö IF:s Vänner

Den 4 mars 1948 bildades Värmdö IF på Näsets café i Hemmesta och under kvällen valdes Elov Andersson till föreningens förste ordförande. Mycket har hänt sedan Elov var den som styrde skutan men den samhällsnytta som idrotten bidrar med kvarstår och har blivit än mer viktigare idag, 76 år senare.

I dag, när vi ser allt mer stillastittande barn- och ungdomar, gängkriminalitet och droger i samhället, så är Värmdövallen en plats där vi tillsammans verkligen kan göra skillnad. Föreningens ledord Gemenskap - Trygghet - Utveckling ska genomsyra vår verksamhet, alltid och hela tiden!

Club 1948 riktar sig till både privatpersoner och företag som vill bidra till att vi kan fortsätta utveckla föreningen framåt.

Läs mer i bifogad pdf och bli medlem i Club 1948 redan idag.

Tillsammans är vi Värmdö IF

2024-05-21 16:09

Titta här! Vår sponsor FRENTAB stöttar ungdomar att idrotta på fredags- och lördagskvällarna!

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - Startsida, 04/06 14:26