VÄRMDÖ IF
- en förening för alla
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Innebandy - Startsida
Lights Out - en succé!
2021-06-10 09:31, Innebandy - Startsida

Lördagen 5 juni välkomnade Värmdö IF Innebandy över 200 ungdomsspelare i föreningen till spel i mörker. Eventet pågick mellan kl 12:00-23:00 och samlade allt från P/F födda 2014 upp till P/F 2005. Givetvis coronaanpassat där varje åldersgrupp fick en timme vardera i hallen.

Detta var det andra gången som LightsOut genomfördes hos Värmdö IF och denna gång som ett projekt tillsammans med pojkar -06, där även RF-SISU var med i upplägget.

- Vi ville dra nytta av lärdomarna från första gången och vidareutveckla, vilket vi tillsammans med P -06 lyckades med. Många positiva kommentarer gör att det kommer en fortsättning säger Daniel Scholder i Värmdö IF:s Innebandystyrelse

HÄR kan ni se ett videoklipp från eventet:

Avslutningsvis vill vi  passa på att tacka våra sponsorer till detta event som gjorde det hela möjligt:

Bauhaus

Intersport

Sisu Idrottsutbildarna

Coop Hemmesta

Kandyz Värmdö

Rusta Värmdö

MAX Värmdö

Jula Värmdö

Tibbes Allservice

Caféet åter öppnat på Värmdövallen
2021-06-03 08:28

Goda nyheter, fr.o.m. idag, torsdag 3 juni, öppnar återigen caféet på Värmdövallen så nu kan ni åter handla kaffe, kaka, dricka, korv m bröd etc i samband med träning/match.

Caféet kommer resterande delen av vårsäsongen att hålla öppet i tillfälliga lokaler borta vid röda längan/friidrottsanläggningen (och inte inne i Värmdö sporthall). P.g.a. pandemilagen kommer antalet gäster som får vistas i lokalen att vara begränsade, vänligen respektera de anslag som finns borta vid cafét!

Barn och unga kan spela matcher utomhus
2021-04-28 15:27

Nyhet från Folkhälsomyndigheten som berör vår verksamhet!

"Från och med den 28 april 2021 kan föreningar med lagidrotter anordna en match eller tävlingsdag per lag och vecka utomhus för barn och unga födda 2002 eller senare. För individuella idrotter gäller att barn och unga kan tävla eller delta i en match utomhus max en gång per vecka. Matcher och tävlingar ska genomföras lokalt, eller med ett begränsat resande.

Förändringarna sker efter en justering i de allmänna råden för idrott, kultur och fritid i Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19."

Föreningen inväntar i skrivande stund information från kommunen kring hur inbokning av matcher ska ske.

Fotboll - Startsida
Värmdö IF och Skills Academy i Sickla i samarbete!
2021-04-22 16:39, Fotboll - Startsida
Anders Svensson har nu öppnat sitt fotbollscenter i Sickla

Skills Academy Powered by TOCA är i grunden ett amerikanskt koncept och med det även världens största aktör för kompletterande fotbollsträning.

Värmdö IF medlemmar får nu ta del av en föreningsrabatt på 15% på hela Skills Academys sortiment. Skills Academy erbjuder allt från individuell träning till lagträning, camps, clinics, födelsedagskalas, fotbollsgym och ett litet café.

Medlemskoden finns i nyhetsutskick från Värmdö IF. När du bokar pass online så dras rabatten av direkt eller så visar du bara upp koden när du är inne på centret så får du rabatten i kassan. Saknar du rabattkoden så kan du höra av dig till kansliet@varmdoif.se

För mer information besök www.skillsacademy.se

Fotboll - Flickor -15
Inbjudan till uppstartsmöte för våra allra minsta fotbollsspelare