SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Innebandy


Följ Värmdö IF Innebandy på

Twitter: @vrmd_if

Facebook: www.facebook.com/vifinnebandy

Instagram: www.instagram.com/varmdoifinnebandyÅrets innebandylag - Värmdö IF:s Flickor U15
2021-06-17 09:45

Nomineringsgrund - Årets lag 

 

Säsongens schysstaste lag tilldelas det lag i distriktet som genom sitt agerande är ett föredöme för svensk innebandy, både på och utanför plan.

 

Laget kännetecknas av rent spel och där det positiva innebandyklimatet ligger i centrum. 

Som grupp är man välkomnande och behandlar alla med respekt, tänker nytt och utvecklas tillsammans samtidigt som man brinner för innebandy och vågar bryta barriärer och riva gamla strukturer. I lagets vardag är svensk innebandys utvecklingsmodell den självklara vägvisaren.

 

Årets lag kommer tilldelas de som på ett föredömligt sätt bidrar till att alla individer känner att innebandy är mer än bara en sport.

 

 

Lights Out - en succé!
2021-06-10 09:31

Lördagen 5 juni välkomnade Värmdö IF Innebandy över 200 ungdomsspelare i föreningen till spel i mörker. Eventet pågick mellan kl 12:00-23:00 och samlade allt från P/F födda 2014 upp till P/F 2005. Givetvis coronaanpassat där varje åldersgrupp fick en timme vardera i hallen.

 

Detta var det andra gången som LightsOut genomfördes hos Värmdö IF och denna gång som ett projekt tillsammans med pojkar -06, där även RF-SISU var med i upplägget.

 

- Vi ville dra nytta av lärdomarna från första gången och vidareutveckla, vilket vi tillsammans med P -06 lyckades med. Många positiva kommentarer gör att det kommer en fortsättning säger Daniel Scholder i Värmdö IF:s Innebandystyrelse

 

HÄR kan ni se ett videoklipp från eventet: 

 

 

 

Avslutningsvis vill vi  passa på att tacka våra sponsorer till detta event som gjorde det hela möjligt:

 

Bauhaus

Intersport

Sisu Idrottsutbildarna

Coop Hemmesta

Kandyz Värmdö

Rusta Värmdö

MAX Värmdö

Jula Värmdö

Tibbes Allservice

 

Värmdö IF seniora lag har avslutat sina säsonger
2021-02-26 21:01
Den 26/2 2021 har följande information lämnats från Svenska Innebandyförbundet:

Svenska Innebandyförbundets styrelse har tagit beslutet att avsluta säsongen för Allsvenskan dam och division 1 herr. Samtliga distriktsförbund (SDF) har samtidigt beslutat att avsluta distriktsserierna för seniorer.


Allsvenskan dam och division 1 herr pausades under hösten 2020 med anledning av den rådande situationen med Covid-19. Även distriktsförbunden avbröt av samma skäl pågående seriespel.

Förutsättningarna för fortsatt tävlingsspel har avsevärt påverkats. Av omsorg om att den idrottsliga verksamheten kan bedrivas på ett ändamålsenligt och nödvändigt effektivt sätt har Svenska Innebandyförbundet beslutat att avsluta seriespelet för säsongen 2020/21 i alla seniorserier, förutom de som tidigare har bedömts vara yrkesmässiga.


Allsvenskan dam och division 1 herr
Serierna avslutas för säsongen. Ingen upp- och nedflyttning sker inför kommande säsong. Samtliga föreningar behåller sin serietillhörighet. Ingen uppflyttning från högsta distriktsserier genomförs.


Seniorserier på distriktsnivå
Serierna avslutas för säsongen. Ingen upp- och nedflyttning från de serierna sker inför kommande säsong. Samtliga föreningar behåller sin serietillhörighet.Svenska Innebandyförbundets generalsekreterare Mikael Ahlerup om beslutet:


"Vi förstår att det kan finnas en del som har uppfattningen att vi borde ha fattat det här beslutet tidigare, men för svensk innebandys skull har vi väntat in i det längsta. Det är oerhört ledsamt för hela innebandysverige att verkligheten ser ut som den gör med pandemin. Vår tävlingsenhet har arbetat hårt under en lång tid för att skapa olika scenarier för eventuella uppstarter av serierna, eftersom vi verkligen har velat fortsätta spelet under säsongen. Men med nuvarande utveckling i det svenska samhället ser vi inte att det är möjligt att slutföra serierna på ett rättvist sätt. Vi har kommit till en punkt där ett beslut måste fattas och vi tycker tillsammans med samtliga våra distriktsförbund att det här beslutet är det bästa för innebandyn under de omständigheter som råder i landet."


Juniorallsvenskan, DJ18-SM och P16-SM
Serierna avslutas inte i det här skedet. Svenska Innebandyförbundet följer utvecklingen noga och utvärderar löpande om det finns förutsättningar för att längre fram kunna genomföra tävling för de aktuella åldersgrupperna.


Ytterligare information finns att läsa på förbundets hemsidaNya nationella föreskrifter och allmänna råd - 14 dec
2020-12-14 12:13
Idag, 14 dec, så träder nya nationella föreskrifter och allmänna råd i kraft och vissa delar påverkar vår verksamhet inom Värmdö IF. Nu får även spelare födda 2004 och äldre återigen träna med vissa begränsningar.

Följande gäller kring träningar och matcher tillsvidare:

Träning för spelare födda 2004 och äldre

Håll avstånd
Byt om hemma
Håll genomgångar utomhus eller i stor lokal
Välj övningar som minimerar fysisk kontakt
Undvik fysisk kontakt som inte är en naturlig del av spelet

Dela inte utrustning med varandra
Tänk på vattenflaskor, västar, handdukar osv

Genomför aktiviteten utomhus
Om möjligt genomför träningen utomhus
Ersätt träningspass inomhus med utomhus i högre utsträckning
Fysträning bör ske utomhus, undvik gym

Transport
Res till träning individuellt
Undvik att resa kollektivt

Utför aktiviteten i mindre grupper
Åtta (8) personer ska vara normerande
Om fler än åtta tränar tillsammans i samma idrottshall bör respektive träningsyta vara tydligt avgränsad med vikvägg eller motsvarande
Blanda inte träningsgrupperna
Sätt samman träningsgrupper utifrån de som redan träffas socialt t.ex. i skola eller arbete. Minimera antalet ledare och andra runt gruppen

Ovanstående punkt innebär att träning som bedrivs i Värmdö- eller Hemmesta sporthall får genomföras med max åtta spelare per planhalva. Sätt konor längs med mittlinjen för att markera. Är ni fler än 16 spelare på plats får övriga sitta utspridda på läktaren alt. utspridda längs med långsidorna i hallen i Hemmesta. Vi rekommenderar att ni i sådana fall bedriver träningen som "stationsövningar". Tvåmålspel under träning är tillåtet, dock är maxantalet spel 4 mot 4 på helplan, avbytare måste sitta med minst 1m mellanrum 

Träning för spelare födda 2005 och yngre
Träning är fortfarande tillåten och FHM:s allmänna råd, SIBF:s och respektive SDF:s riktlinjer och rekommendationer ska följas.

Träningsmatcher
Inga träningsmatcher får genomföras tillsvidare, varken för 2004 och äldre eller för 2005 och yngre!


Serie- och matchspel skjuts upp till 31 dec
2020-11-18 15:07
Stockholms Innebandyförbund har precis meddelat att man skjuter upp/ställer in alla serie- och matchspel fram t.o.m. 31 dec.

  • Samtliga innebandymatcher som är planerade att spelas under perioden 18 november till 31 december på distriktsnivå, dvs, Herrar H2-3-4-5, Damer D1-2-3, juniorserier och veteranserier skjuts upp. Svenska Innebandyförbundet beslutar gällande matcher i förbundsserierna. SSL, JAS, H1 och Allsvenskan Dam och Herr

  • Samtliga innebandymatcher som är planerade att spelas under perioden 18 november till 31 december på grön, blå och röd nivå ställs in och utgår därmed. Det innebär att matcherna inte kommer att genomföras säsongen 2020-2021. Observera att detta också gäller matcher på röd nivå som tidigare skjutits upp från den 29 oktober.

I övrigt gäller samma direktiv som de senaste veckorna.

Träning för spelare födda 2005 och yngre får fortsätta som vanligt.

Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas. Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre. Råden gäller även för utomhusträning.

Frågor kring detta besvaras av Värmdö IF:s kansli, 08-570 220 10


Nyheter från våra lag
Innebandy - Pojkar -14, 02/05 16:08 
Innebandy - Pojkar -14, 26/04 18:18 
Innebandy - Pojkar -11, 20/04 12:57 
Innebandy - Herrlag div. 1, 01/04 12:00 
Innebandy - Herrlag div. 1, 01/04 11:22 
Innebandy - Pojkar -14, 24/03 20:24 
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 28/04 15:27 
Värmdö IF, 12/04 11:40 
Värmdö IF, 14/01 13:28 
 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer