SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Innebandy


Följ Värmdö IF Innebandy på

Twitter: @vrmd_if

Facebook: www.facebook.com/vifinnebandy

Instagram: www.instagram.com/varmdoifinnebandyInnebandy - Herrlag div. 1
Hjälp oss hjälpa Barndiabetesfonden!
2023-11-21 12:54, Innebandy - Herrlag div. 1

I samband med lördagens hemmamatch mot Åkersberga IBF har vi i Värmdö IF Herrlag startat en insamling till förmån för Barndiabetesfonden!

 

Förutom att vi hoppas på ekonomiskt bidrag från våra supportrar, sponsorer och samarbetspartners så kommer vi även att skänka alla publikintäkter från matchen till Barndiabetesfonden och kampen mot Typ 1 Diabetes!

 

Hjälp oss gärna att hjälpa Barndiabetesfonden, gå in via länken och ge ditt bidrag redan idag: barndiabetesfonden.adoveo.com/start/T0RGaFpHOTJaVzg9/?location=varmdoifinnebandy&

 

Tack!

Herrlaget söker materialförvaltare!
2023-11-14 12:02

🚨 Bli en del av Herrlaget🏑

 

Värmdö IF Herrlag letar efter en engagerad materialare!

Om du brinner för innebandy och har känsla för att hålla saker i toppskick, vill vi ha dig i vårt team.

 

Ansök nu genom att kontakta oss direkt via pm på instagram (https://www.instagram.com/varmdoherrlaginnebandy/) eller skicka ett mejl till kansliet@varmdoif.se 

 

Vi ser fram emot att höra från dig 🐳🤝

Värmdö i Rörelse 🐳
2023-10-24 10:21

TÄVLING

Värmdö IF Innebandy Herr presenterar en tävling för alla barn och ungdomar i Värmdö. Tävlingen, kallad "Värmdö i Rörelse," pågår från 29 oktober till 30 november.

 

Vi vill att barn och ungdomar i Värmdö ska vara aktiva, oavsett om de spelar innebandy, fotboll, cyklar, springer eller utför annan rörelse för att uppnå 60 minuters aktivitet dagligen.

 

Med "Värmdö i Rörelse" kommer vi på vårt Instagram dela träningsbilder, tips och inspiration från våra spelare.

 

Barn och ungdomar kan dela sina egna aktivitetsbilder i sociala medier och tagga oss. Då vet vi att de är aktiva. Ju fler aktiviteter och inlägg du taggar, desto större chans att vinna.

 

Vad kan du vinna?

En lycklig vinnare får besöka Värmdö sporthall, ta en rundvandring i omklädningsrummet och träffa A-lagsspelarna. Dessutom kan du delta i A-lagets träning och få en möjlighet att ta bilder med dina favoritspelare samt få autografer.

 

Så deltar du:

Träna en gång om dagen, oavsett aktivitet. Ta en bild och tagga @varmdoinnebandyherr på Instagram.

 

Lägg upp en story eller inlägg med din träningsbild. Du måste ha en öppen profil på Instagram för att kunna tagga oss, så vi kan se ditt inlägg. Annars kan du skicka bilden till oss för publicering. Bilden behöver inte vara på dig, den kan vara på träningsmiljön.

 

Hur vinner du?

Ju fler gånger du tränar och taggar Värmdö, desto större chans har du att vinna! Den 1 december drar vi en lycklig vinnare som får första pris!

 

Lycka till! 

 

🏆 #VärmdöIRörelse #VarAktivVärmdö

Uppstartsglädje och 3 punkter från Innebandystyrelsen
2023-10-08 17:05

Under veckan hade vi höstens andra möte i innebandystyrelsen och vi var även detta år lika tagna av mängden aktiviteter som sker under uppstartsmånaderna.

Hur är det ens möjligt!?

Föreningslivet bygger på frivillighet och engagemang och tillsammans skapar vi den fantastiska förening som vi har här på Värmdö!
Stort tack till allt jobb som redan nu lagts ner nu under de första månaderna. Det kommer bli ännu en lysande säsong för alla från våra minsta (i år födda 2019) som börjar innebandylekis upp till våra seniornivåer, samt våra ledare och engagerade.

Från vårt möte vill vi gärna belysa dessa 3 punkter:

 

  • "Prova på innebandy" i samarbete med Värmdö Kommun är ett projekt som drivs utav Felicia Jennesäter och pågår just nu runt om på skolorna. Målet är att alla ska ha haft möjligheten att prova på innebandy.
    Fråga gärna Felicia som håller i projektet om ni vill veta mer!

  • Vi kommer bjuda in till projektet "Engagera fler i föreningslivet" under hösten där vi tillsammans lyfter fram alla aspekter av vad som behövs för att vara den mest attraktiva föreningen att vara engagerad i.

  • Våra uppskattade ledarutbildningar på plats på Värmdö fortsätter även i år. Innebandyförbundet kommer alltså till oss och håller utbildningar istället för att vi ska resa bort. På detta sätt kan fler gå utbildningar! 

 

Ta hand om er!

 

//Innebandystyrelsen

2023-09-22 14:38
 
Nyheter från våra lag
Innebandy - Herrlag div. 1, 21/11 12:54 
Innebandy - Herrlag div. 1, 19/09 16:36 
Innebandy - Pojkar -16, 17/09 22:12 
Innebandy - Herrlag div. 1, 13/09 15:17 
Innebandy - Pojkar -17, 11/09 11:38 
Innebandy - Flickor -17, 11/09 11:38 
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 20/10 13:33 
Värmdö IF, 09/10 14:33 
Värmdö IF, 26/09 12:45 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer