VÄRMDÖ IF

Instagram: www.instagram.com/varmdoifinnebandy

3st färgglada höstlöv från Innebandysektionen
2022-10-03 19:15

Vi i Innebandysektionen träffades i söndags den 2/10 och vill såklart dela med oss utav 3 st färglada höstlöv, som vi hoppas ni får glädje utav framöver!

• Innebandyskolan
    Vi ser nu över möjligheterna att parallellt med Fotbollskolan, som går av stapel i början av sommarlovet, även erbjuda Innebandyskola! Mer detaljer om åldrar, upplägg mm kommer framöver. Detta måste ju vara den bästa starten på sommarlovet, eller hur!?

• Organisationen Suicide Zero
    VIF kommer delta i föreläsning av Suicide Zero den 29-30:e oktober.
    Information om organisationen finns att läsa på https://www.suicidezero.se/
    Vi återkommer efteråt hur deras kunskap kan användas i vår verksamhet.

• Framtidens Innebandy i Värmdö IF
    Vad ska Värmdö IF Innebandy vara om 3 år?
    Inom de närmsta veckorna kommer vi i Innebandysektionen sätta gemensamma långsiktiga mål som blir riktmärket framöver. Vi vill gärna ha din åsikt om riktningen och tar tacksamt emot detta via mail på innebandy@varmdoif.se

Äntligen säsong och 3 punkter från Innebandysektionen
2022-08-23 07:53

Äntligen har vår verksamhet startat upp igen efter en skön ledighet!

Caféet har rullat upp sitt jalusi, kommunen har dragit igång ventilationen, skorna har hittats längst ner i väskan och klubbans grepplinda verkar inte överlevt sommarhettan.
Då vet vi att allt är som det ska! :-)

Vi i Innebandysektionen tyckte också att det var dags att träffas och kavla upp ärmarna och vi vill gärna dela med oss av dessa 3 ljuspunkter från söndagens möte:

• 3-4:e och 10-11:e september spelas gruppspel i "Bäst-i-Stan" i Värmdö Sporthall.
    Första helgen är för Herr- och Damjuniorer och andra helger för Herr- och Damlag.
    Fritt inträde, så kom och heja fram våra lag!

• Vi vill synas ännu mer i social media och söker därför dig som har ett brinnande intresse för bild/film och text till våra olika kanaler (Insta/FB mm).
    Hör av dig eller tipsa om person till: innebandy@varmdoif.se
  • Första träningsmatchen hemma för herrlaget kommer vara söndag 28/8 kl 14:00 mot allsvenska Åby i Värmdö Sporthall. Skriv upp detta i kalendern och kom och titta!

Kontaktuppgifter till styrelsen hittar ni via:

2022-06-14 14:16

Hej alla tjejer som spelar eller har spelat i Värmdö IF!

I år har vi något nytt!

Vi kommer att köra innebandy hela sommaren på onsdagar 19:30 till 21:00 i Värmdö Sporthall och det kommer att vara öppet för alla tjejer med åldern 2008 och uppåt.

Vi kommer mest bara köra match - dvs vi delar upp i två lag och sedan kör vi till lite bra musik i bakgrunden, bara ha kul och spela. Tanken är att alla som vill kan komma och spela/träna under sommaren. Ett kul sätt att hålla kroppen igång tills säsongen drar igång efter sommaren, tänker vi.

Säsongstankar från Innebandysektionen
2022-06-09 13:28

Plötsligt var det juni och en sista träff hanns med innan en skön ledighet stundar!

Vi reflekterade vad över säsongen som varit och kan konstatera att mycket bra har hänt, både i stort och smått.

Vi är så stolta över vår innebandyverksamhet och vad vi kan åstadkomma tillsammans i föreningen!

Alla ni engagerade ledare, unga ledare, spelare, funktionärer, sponsorer, kansli och föräldrar.
Det är vi tillsammans som är och gör Värmdö IF Innebandy!

Några ljusglimtar som vi vill lyfta från säsongen 21/21:

• En ledarträff tillsammans med SISU Idrottsutbildare genomfördes under våren och här var även kommunens representant på plats. Tack till alla närvarande som gjorde innehållet värdefullt!

• LightsOut 2022 kunde till slut genomföras (skulle först har varit tillsammans med Trettoncupen som fick ställas in pga restriktioner). Här tackar vi alla härliga ungdomar som var med och arrangerade! I år fick vi också med några externa lag!

• I samband med SM-finalen ordnades gemensam transport med bussar/anmälan vilket uppskattades mycket. Tillsammans blir roligare!

• Och från många lag har vi fått höra om fantastiska initiativ för att ge våra barn och ungdomar en bra och rolig miljö med innebandy i fokus.

Våra representationslag i både dam och herr gjorde dessutom fantastiskt fina säsonger där damerna slutade i den övre delen av div 1 och herrarna tog sig ända till kvalspel för allsvenskan!

Med detta tackar vi från Innebandystyrelsen för oss och önskar er alla en fantastisk sommar!

LightsOut 3-5:e juni. Anmälan öppen!
2022-05-09 10:12
Sista anmälningsdag 15/5!

Som utlovat så har vi nu hittat nya datum för Lights Out, Innebandy i mörker!

Den 3-5:e juni arrangerar vi LightsOut för 3:e gången.

Inbjudan skickas till samtliga föreningar i Stockholm och vi välkomnar blå nivå upp till seniora åldersgrupper, så snabba på att skicka in er anmälan!

Man kan även sätta ihop en egen/ny konstellation. Var kreativa!

Kanske vill ni möta några från en grannförening? Prata ihop er och anmäl!

Speltiden är ca 45 min och totalt tar det ca 1 tim 30 min med förberedelser / avslut.

En match, 45 min, 100% kul!

Ett lag är ca 10 spelare + MV. En anmälan per 10 spelare, så är ni 20 spelare (2 lag) så anmäler ni 2 ggr.

Eventet kostar 500Kr/lag och betalas på plats via Swish.

Mer information om speltid etc får ni efter anmälan och ni kan skriva i anmälan vilka av dagarna ni har möjlighet att spela.
Har ni särskilda önskemål vem ni vill möta går det också bra att skriva in.

Tveka inte att anmäla er via länken nedan:

Finns det frågor så kan de ställas till anette@tibbe.se

Innebandy - Flickor -12, 29/08 16:59
Innebandy - Flickor -12, 01/05 09:09