SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Innebandy


Följ Värmdö IF Innebandy på

Twitter: @vrmd_if

Facebook: www.facebook.com/vifinnebandy

Instagram: www.instagram.com/varmdoifinnebandyVärmdö IF seniora lag har avslutat sina säsonger
2021-02-26 21:01
Den 26/2 2021 har följande information lämnats från Svenska Innebandyförbundet:

Svenska Innebandyförbundets styrelse har tagit beslutet att avsluta säsongen för Allsvenskan dam och division 1 herr. Samtliga distriktsförbund (SDF) har samtidigt beslutat att avsluta distriktsserierna för seniorer.


Allsvenskan dam och division 1 herr pausades under hösten 2020 med anledning av den rådande situationen med Covid-19. Även distriktsförbunden avbröt av samma skäl pågående seriespel.

Förutsättningarna för fortsatt tävlingsspel har avsevärt påverkats. Av omsorg om att den idrottsliga verksamheten kan bedrivas på ett ändamålsenligt och nödvändigt effektivt sätt har Svenska Innebandyförbundet beslutat att avsluta seriespelet för säsongen 2020/21 i alla seniorserier, förutom de som tidigare har bedömts vara yrkesmässiga.


Allsvenskan dam och division 1 herr
Serierna avslutas för säsongen. Ingen upp- och nedflyttning sker inför kommande säsong. Samtliga föreningar behåller sin serietillhörighet. Ingen uppflyttning från högsta distriktsserier genomförs.


Seniorserier på distriktsnivå
Serierna avslutas för säsongen. Ingen upp- och nedflyttning från de serierna sker inför kommande säsong. Samtliga föreningar behåller sin serietillhörighet.Svenska Innebandyförbundets generalsekreterare Mikael Ahlerup om beslutet:


"Vi förstår att det kan finnas en del som har uppfattningen att vi borde ha fattat det här beslutet tidigare, men för svensk innebandys skull har vi väntat in i det längsta. Det är oerhört ledsamt för hela innebandysverige att verkligheten ser ut som den gör med pandemin. Vår tävlingsenhet har arbetat hårt under en lång tid för att skapa olika scenarier för eventuella uppstarter av serierna, eftersom vi verkligen har velat fortsätta spelet under säsongen. Men med nuvarande utveckling i det svenska samhället ser vi inte att det är möjligt att slutföra serierna på ett rättvist sätt. Vi har kommit till en punkt där ett beslut måste fattas och vi tycker tillsammans med samtliga våra distriktsförbund att det här beslutet är det bästa för innebandyn under de omständigheter som råder i landet."


Juniorallsvenskan, DJ18-SM och P16-SM
Serierna avslutas inte i det här skedet. Svenska Innebandyförbundet följer utvecklingen noga och utvärderar löpande om det finns förutsättningar för att längre fram kunna genomföra tävling för de aktuella åldersgrupperna.


Ytterligare information finns att läsa på förbundets hemsidaNya nationella föreskrifter och allmänna råd - 14 dec
2020-12-14 12:13
Idag, 14 dec, så träder nya nationella föreskrifter och allmänna råd i kraft och vissa delar påverkar vår verksamhet inom Värmdö IF. Nu får även spelare födda 2004 och äldre återigen träna med vissa begränsningar.

Följande gäller kring träningar och matcher tillsvidare:

Träning för spelare födda 2004 och äldre

Håll avstånd
Byt om hemma
Håll genomgångar utomhus eller i stor lokal
Välj övningar som minimerar fysisk kontakt
Undvik fysisk kontakt som inte är en naturlig del av spelet

Dela inte utrustning med varandra
Tänk på vattenflaskor, västar, handdukar osv

Genomför aktiviteten utomhus
Om möjligt genomför träningen utomhus
Ersätt träningspass inomhus med utomhus i högre utsträckning
Fysträning bör ske utomhus, undvik gym

Transport
Res till träning individuellt
Undvik att resa kollektivt

Utför aktiviteten i mindre grupper
Åtta (8) personer ska vara normerande
Om fler än åtta tränar tillsammans i samma idrottshall bör respektive träningsyta vara tydligt avgränsad med vikvägg eller motsvarande
Blanda inte träningsgrupperna
Sätt samman träningsgrupper utifrån de som redan träffas socialt t.ex. i skola eller arbete. Minimera antalet ledare och andra runt gruppen

Ovanstående punkt innebär att träning som bedrivs i Värmdö- eller Hemmesta sporthall får genomföras med max åtta spelare per planhalva. Sätt konor längs med mittlinjen för att markera. Är ni fler än 16 spelare på plats får övriga sitta utspridda på läktaren alt. utspridda längs med långsidorna i hallen i Hemmesta. Vi rekommenderar att ni i sådana fall bedriver träningen som "stationsövningar". Tvåmålspel under träning är tillåtet, dock är maxantalet spel 4 mot 4 på helplan, avbytare måste sitta med minst 1m mellanrum 

Träning för spelare födda 2005 och yngre
Träning är fortfarande tillåten och FHM:s allmänna råd, SIBF:s och respektive SDF:s riktlinjer och rekommendationer ska följas.

Träningsmatcher
Inga träningsmatcher får genomföras tillsvidare, varken för 2004 och äldre eller för 2005 och yngre!


Serie- och matchspel skjuts upp till 31 dec
2020-11-18 15:07
Stockholms Innebandyförbund har precis meddelat att man skjuter upp/ställer in alla serie- och matchspel fram t.o.m. 31 dec.

  • Samtliga innebandymatcher som är planerade att spelas under perioden 18 november till 31 december på distriktsnivå, dvs, Herrar H2-3-4-5, Damer D1-2-3, juniorserier och veteranserier skjuts upp. Svenska Innebandyförbundet beslutar gällande matcher i förbundsserierna. SSL, JAS, H1 och Allsvenskan Dam och Herr

  • Samtliga innebandymatcher som är planerade att spelas under perioden 18 november till 31 december på grön, blå och röd nivå ställs in och utgår därmed. Det innebär att matcherna inte kommer att genomföras säsongen 2020-2021. Observera att detta också gäller matcher på röd nivå som tidigare skjutits upp från den 29 oktober.

I övrigt gäller samma direktiv som de senaste veckorna.

Träning för spelare födda 2005 och yngre får fortsätta som vanligt.

Träning för spelare födda 2004 och tidigare pausas. Observera att detta gäller även i de fall då spelare födda 2004 och äldre tränar tillsammans med spelare födda 2005 och yngre. Råden gäller även för utomhusträning.

Frågor kring detta besvaras av Värmdö IF:s kansli, 08-570 220 10


Uppstart P/F 2014
2020-10-23 13:24
Inom kort startar vi  upp innebandylag för pojkar och flickor födda -14! 


Lagen kommer att träna i Hemmesta Sporthall på lördags- eller söndagseftermiddagar.


Om ni förra säsongen varit aktiva i Värmdö IF:s Innebandylekis, så blir ni automatiskt överflyttade till denna grupp. 


Alla som anmäler sitt intresse kallas till ett uppstartsmöte/föräldramöte torsdagen den 29/10 kl 19.30 i Hemmesta sporthall där föreningen informerar om träningstider, utrustning, riktlinjer med mera. På uppstartsmötet kommer vi även att ta in intresseanmälningar från er föräldrar gällande fördelning av roller som lagledare, tränare, hjälptränare, kassör, sjukvårdsansvarig och hemsidesansvarig.


Har du en pojke född 2014- anmäl honom HÄR!

Har du en dotter född 2014 - anmäl henne HÄR!


Frågor?

Har du frågor kring verksamheten går det bra att kontakta Värmdö IF:s Kansli, 08-570 220 10 alt. kansliet@varmdoif.se 


Vill du veta mer om Värmdö IF och innebandysektionen, besök www.varmdoif.se.
Tre spelare uttagna i Stockholms Distriktslag
2020-10-16 12:48
Stort grattis säger vi till våra 04-spelare Ida Mattsson, Linnea Ferringmark och Kajsa Ekmyr Garpenbeck som alla tre blivit uttagna att representera Stockholms Distriktslag i SM i Nyköping 3-6 januari! Ska bli roligt att följa er resa tjejer. Lycka till
Nyheter från våra lag
Innebandy - Pojkar -14, 02/05 16:08 
Innebandy - Pojkar -14, 26/04 18:18 
Innebandy - Pojkar -11, 20/04 12:57 
Innebandy - Herrlag div. 1, 01/04 12:00 
Innebandy - Herrlag div. 1, 01/04 11:22 
Innebandy - Pojkar -14, 24/03 20:24 
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 28/04 15:27 
Värmdö IF, 12/04 11:40 
Värmdö IF, 14/01 13:28 
 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer