SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Välkommen som ledare i Värmdö IF

 

Stort tack för att du vill vara ledare i Värmdö IF!

 

Du har ett förtroendeuppdrag som vi är övertygade om kommer att ge dig ny erfarenhet, en del utmaningar och framförallt mycket glädje.

 

Du kommer att via ditt medlemskap vara olycksfallsförsäkrad, du har tillgång till föreningens system och lokaler, du får tillgång till utbildningar i olika intressanta ämnen och dessutom finns möjlighet att kvittera ut en varm vinterjacka för de kalla kvällarna ute på planen. 

 

Som ledare bidrar du till en bra föreningskänsla och laganda genom att alltid ha en positiv och professionell attityd i såväl medgång som motgång. Med ledaruppdraget representerar du Värmdö IF både på och utanför planen och fungerar som förebild för barn, ungdomar och övriga ledare i föreningen.

 

Anmälan gör du via denna länk. 

 

Värmdö IF har ett grundligt förebyggande arbete mot övergrepp och kränkningar och i det ingår bland annat att alla ledare, styrelserepresentanter och anställda i vår förening skall uppvisa ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Läs mer här och beställ ditt utdrag.  Utdraget lämnas till Kansliet i original. 

 

Igen, varmt välkommen som ledare i vår ideella idrottsförening! Vi är tillsammans Värmdö IF. 

 

Aktuella utbildningar
2022-02-24 13:26

Via denna länk hittar du utbildningar som du som ledare kan anmäla dig till. 

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Kansliet. 

 

 

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif