SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Fotboll

Café och Bollkallar

HÄR hittar ni instruktioner och information kring ert arrangemang som caféansvariga samt Bollkallar i samband med våra representationslags matcher för dam- och herrlag säsongen 2024 

Cuper och arrangemang under året

Under året arrangerar Värmdö IF Fotboll tre stora cuper med tydlig målsättning. De är alla förberedande fotbollscuper inför kommande säsong och den nya spelformen lagen ska byta till. Alla cuper spelas på Värmdövallens konstgräsplaner. 

 

1. Den första cupen är Torvalla Bil Cup

 • Det är en förberedande 9mot9-cup som arrangeras av lagen som ska börja med 9mot9-spel innevarande säsong. Alltså flickor och pojkar som fyller 13 år i år.
 • 2024 är det för barnen som är födda 2011. 
 • Cupen går i mars. 

 

2. Den andra cupen som arrangeras är BAUI CUP.

 • Denna är en förberedande 5mot5-cup för barnen som i år är 7 år gamla och ska börja spela St Erikscupen till nästa säsong. Detta år har dessa barn spelat Knatteligan på Värmdö. 
 • 2024 är det för barnen som är födda 2017.
 • Cupen arrangeras den 31/8. 
 • För anmälan och mer info, besök cupsidan

 

 

3. Den tredje cupen vi arrangerar är ICA MAXI Värmdö CUP.  

Denna är en förberedande 7mot7-cup och arrangeras av lagen som till nästa säsong ska spela 7mot7-spel och det gäller flickor och pojkar 9 år gamla.

 • 2024 är det barnen som är födda 2015 som arrangerar cupen. 
 • Denna cup går i oktober när St Erikscupen är avslutad för säsongen. 
 • 2024 är datumet lördagen den 19/10. 
 • För anmälan och mer info, besök cupsidan

 

Vid dessa cuparrangemang krävs föräldrar till respektive åldersgrupp på en hel del arbete i form av Cuparrangörsgrupp, parkeringsvakter, cafeteriatjänst, sponsorraggare, matchvärdar och liknande. Tillsammans lyckas alla få till en härlig cupdag för alla barnen och  det genereras garanterat en bra peng in på lagkontot för all försäljning som görs under cupen. 

 

Det finns en gedigen Cupmanual som är ett fint stöd till arrangemangsgrupperna samt stöttning från både Kansliet och Fotbollsektionen. 

 

Föreningen ser gärna att de ledare som redan är tränare och lagledare hamnar utanför detta arrangemangsarbete, då de har fullt fokus på laget och det sportsliga arbetet. 

 

Nu kör vi! 

 

Cupmanual
Våra cuper och arrangemang är mycket viktiga för oss. Cuper och arrangemang genererar stora intäkter till föreningen och vi får chans att visa vår fina anläggning samt skapa positiv PR för Värmdö IF. 

Här hittar du manualen för cuparrangemang och dess bilagor

 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
Våra sponsorer