SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Fotboll

Trygg matchmiljö för alla!
2023-03-22 10:28

En trygg matchmiljö – allas ansvar!

Äntligen drar fotbollssäsongen i gång igen! Som vi alla har längtat efter matcher där spelarna får kämpa tillsammans i ett lag, ledarna får testa taktiska moment och peppa sina spelare, föräldrar får heja fram bägge lagen på planen och domarna får öva på sina kunskaper. För att säsongen ska genomföras på bästa möjliga sätt, påminner vi om att fotboll bör innebära glädje – för alla.

 

Spelare, ledare, föräldrar och domare behöver bidra till en positiv matchmiljö. Inte en enda person ska efter en match känna sig illa behandlad för att andra har glömt bort vad fotboll innebär. Påminn gärna varandra!


Till 90 % är matchmiljön bra
Tillsammans kan vi bli bättre
Från 90 till 100

//Värmdö IF & Stockholms Fotbollförbund

 

 

2023-03-15 16:20

 

Anmäl din son här och din dotter här

 

Uppstartsmöte den 20/4 kl 19.00 i Hemmestaskolans matsal 6-9!

 

Varmt välkomna! 

Anmälan till Landslagets Sommarfotbollsskola 2023
2023-03-08 10:00
Landslagets Sommarfotbollsskola

 

Välkommen med din anmälan till året höjdpunkt - Landslagets Sommarfotbollsskola! 

 

Detta år är det flickor och pojkar födda 2012 - 2015 som under vecka 24 och 25 kör fotboll på Värmdövallen tillsammans med våra unga ledare. 

 

Fortsättningsutbildningen Steg 2 gäller för flickor och pojkar födda 2010 - 2011 och den går under vecka 25.  

 

Anmälan sker via denna länk där du väljer vilken/vilka av veckorna ditt barn vill gå.

 

Om ditt barn går två veckor, så behöver du göra anmälan på båda veckorna. Ange att ni ska gå båda veckorna så vi uppmärksammar rabatten. Ange även om det finns syskon så vi kan dra av syskonrabatt. 

 

Kom ihåg att ange eventuella allergier/matval inför lunchserveringarna. 

 

Sista anmälningsdag är 14/5, principen är "först till kvarn" och faktura kommer från föreningen som bekräftelse på plats. 

 

Varmt välkommen med din anmälan! 

 

 

 

 

Plogning av planen vid snöfall
2023-02-21 11:11

Snöröjning av planen sker av kommunens vaktmästare under förutsättning att det slutat snöa vid 12 samma dag. Som grundregel röjer man inte planerna om det snöar fortsatt efter kl 12 - det finns då helt enkelt inte tillräckligt med tid för att bli klar inför kvällens träningar. 

 

Kontakta gärna Kansliet om du har frågor!

 

08 - 570 220 10

Ungdomsfonden - StFF
2023-02-10 14:01

 

Stockholms Fotbollsförbund öppnar upp för ansökningar till Ungdomsfonden

 

Efter lite förenklingar av ansökningsförfarandet går det nu att söka medel från StFF:s ungdomsfond under perioden 10 februari - 30 april.

 

Syftet med fonden är att barn ska kunna dela gemenskapen med sina kamrater i fotbollsföreningen på fritiden, oavsett social situation.

 
Exempel på beviljade ansökningar är:
  • träningssavgifter
  • träningskläder
  • övriga aktiviteter i fotbollsföreningen

Bidragen delas alltid ut med hänsyn till barnets bästa.

 
Fondens ändamål är:
  • att lämna individuellt ekonomiskt stöd till barn och ungdomar som deltar i Stockholms Fotbollförbunds medlemsföreningars aktiviteter
  • att bidraget lämnas ut till och med det år individen fyller 18 år
  • att bidraget får högst vara 1500 kronor per ansökan

För att kunna ta del av fondens medel ska den sökande fylla i en blankett och ange vad pengarna ska användas till. Det går bra att ansöka om pengar till träningskläder, cupavgifter eller andra kostnader förknippade med fotbollen.

 

Länk till ansökan

 

 

Fotboll - HERRLAG
Värmdö IF tillbaka i finrummet
2022-09-27 14:30, Fotboll - HERRLAG

Efter några säsonger i lokala serier, så är VIF nu tillbaka i förbundets seriesystem.

Säsongen 2023 spelar VIF i division 3!

Efter ett övertygande seriespel, så kunde de blå eleganterna från Värmdö säkra sitt mål för säsongen med tre omgångar kvar.

Målet var att hamna topp-två, men målet överskreds redan i omgången efteråt.

Då säkrade nämligen VIF avancemanget till division 3 och serievinsten i division 4 mellersta Stockholm.

 

Mariebergs SK stod för motståndet i den 21 spelomgången i Stadshagens strålkastarljus. Värmdöspelarna fick en bra start och kunde ta en tvåmålsledning redan efter 22 minuter av första halvleken. I andra halvlek fortsatte VIF sitt bolltrillande och kunde utöka sin ledning ett par gånger om. Slutresultatet skrevs till en 5-0 seger för VIF. Trots att drivande spelare både var bortresta och avstängda, kunde truppen återigen leverera som ett riktigt lag. Många byten som kunde borga för ett konstant högt tempo samt maxprestationer utan några dippar. Spelglädjen den sista perioden på matchen gick inte att ta fel på.

 

När slutsignalen ljöd så lystes hela Kungsholmen upp av ett magnifikt fyrverkeriregn samt en hel del hurrarop. Oavsett nivå eller division så är en serieseger alltid minnesvärd, så även denna. Glädje och tillförsikt blandades med svett och skumpa i det slitna omklädningsrummet på Stadshagens IP. En måndag kanske inte är den bästa dagen att fira en serieseger, men planerna har redan börjat smidas av truppens äldre garde. Ett tips för allmänheten, håll i hatten när de blå eleganterna tar sig in till City den kommande helgen. Eller för all del varför inte hänga med dem?

 

På tal om truppen, och eventuell festplanering. Det är inte säkert att alla får följa med 😊, då det är en väldigt ung trupp. Medelåldern har under höstens seriematcher ett snitt på 19,5 år.

Om man nu ska se något positivt att ha ramlat ur fotbollens finrum under några säsonger, så har det gjort att VIF nu kunnat genomföra ett generationsskifte i truppen.

Nu är laget förberett på olika utmaningar med en ”hållbar” trupp. Man har 100% av sina spelare från egna led inom kommunen, plus några från östligaste Nacka.

Inte omöjligt att några spelare kommer bli uppmärksammade och kanske testar lyckan på högre nivå, men då finns det möjlighet för andra talanger att blomma ut från Värmdös skattkista.

 

Forza Värmdö!

Nyheter från våra lag
Fotboll - Damjuniorer, 16/03 08:14 
Fotboll - Damjuniorer, 02/03 21:28 
Fotboll - Damjuniorer, 25/02 15:08 
Fotboll - Damjuniorer, 15/01 14:30 
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 21/03 11:57 
Värmdö IF, 20/03 09:55 
Värmdö IF, 15/03 15:35 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer