VÄRMDÖ IF
Regnbågen på armen för allas lika värde

I FN:s allmänna förklaring om mänskliga rättigheter står det att ”alla människor äro födda fria och lika i värde och rättigheter”.

Det innebär att det inte spelar någon roll var du bor, var du kommer ifrån, vilket kön du har, vilket språk du talar, vilken politik du gillar eller om din familj är rik eller fattig. Alla ska ha samma rättigheter.

Värmdö IF tar ställning för allas lika värde - alla våra fotbollslags lagkaptener bär den regnbågsfärgade kaptensbindeln.

Alla lag kommer även i samband med detta att ta del av dokumenten VIF-andan och Värmdö IF:s policys som reglerar föreningens värdegrunder.

Värmdö IF Fotbollssektion söker en sportchef
2021-06-29 13:12

Är du den vi söker?

För all info kontakta vår Tf. ordförande i fotbollssektionen Lennart Erlandson

Telefonnummer: 072-229 81 48

Gåfotboll i Värmdö IF!
2021-06-16 10:38

Värmdö IF startar Gåfotboll!

Målgrupp Damer 40+ och Herrar 50+ ingen övre åldersgräns.

Startdatum torsdag 1 juli, 10:00-11:00 på nedre konstgräsplanen på Värmdövallen.

Vi spelar tvåmål med mixade lag och fikar tillsammans.

Varmt Välkommen! (ingen föranmälan krävs)

Värmdö IF och Skills Academy i Sickla i samarbete!
2021-04-22 16:39
Anders Svensson har nu öppnat sitt fotbollscenter i Sickla

Skills Academy Powered by TOCA är i grunden ett amerikanskt koncept och med det även världens största aktör för kompletterande fotbollsträning.

Värmdö IF medlemmar får nu ta del av en föreningsrabatt på 15% på hela Skills Academys sortiment. Skills Academy erbjuder allt från individuell träning till lagträning, camps, clinics, födelsedagskalas, fotbollsgym och ett litet café.

Medlemskoden finns i nyhetsutskick från Värmdö IF. När du bokar pass online så dras rabatten av direkt eller så visar du bara upp koden när du är inne på centret så får du rabatten i kassan. Saknar du rabattkoden så kan du höra av dig till kansliet@varmdoif.se

För mer information besök www.skillsacademy.se

Fotboll - Flickor -15
Inbjudan till uppstartsmöte för våra allra minsta fotbollsspelare
2021-04-13 10:44, Fotboll - Flickor -15

Träning kollektivt får ske ute från och med 18/1 2021
2021-01-20 14:09

Fr.o.m. 18/1 2021 så är det återigen OK att bedriva kollektiv träning i Värmdö IF:s regi och det gäller för alla åldrar.

Fotbollsplanerna
Ett gemensamt beslut fattades i höstas mellan Värmdö kommun och alla fotbollsföreningar i kommunen att inga fotbollsplaner skulle vinterunderhållas förrän tidigast 1 mars 2021. Detta beslut bottnar i de kostnader det medför för oss som förening att ha tillgång till en vinterunderhållen fotbollsplan. Istället för att betala en sex ggr dyrare "vintertaxa" betalar vi nu ordinarie taxa året om.

Kommunen kommer dock att frångå detta beslut (vilket vi är otroligt tacksamma för) och imorgon onsdag 20 jan kommer man att ploga av den nedre planen. Man kan dock inte lämna några garantier för att planen kommer att vara spelbar för fotboll trots det men snön kommer i alla fall att plogas bort och vi hoppas att fotbollsträning skall kunna bedrivas på den nedre planen redan från imorgon kväll! Den övre planen kommer inte plogas inledningsvis.

Temporärt träningsschema
P.g.a. att vi "endast" kommer att ha en fotbollsplan tillgänglig har vi tvingats revidera tidigare utskickat schema som skulle gälla vecka 3-9 på Värmdövallen 1 & 2. Vi har nu tagit fram ett nytt temporärt schema som kommer att träda i kraft redan onsdag 20 januari och som endast gäller på Värmdövallen 1 (nedre planen). I och med att vi har många lag som vill komma igång och träna så tvingas vi använda oss utav 1/4-dels planer i stor utsträckning.

Vi återkommer med nytt schema om båda planerna blir spelbara framöver.

Observera att vi inte kan garantera en spelbar plan kommande veckor -  träning sker på egen risk!

Vi vill även flagga för att det kan komma att ske förändringar i det nya schemat och då med kort varsel. Ev. förändringar kommer då att meddelas berörda lag.

Följ FHM:s rekommendationer
Smittspridningen är långt ifrån över, alla individer har ett stort ansvar över sin och sina medmänniskors säkerhet. Folkhälsomyndigheten har tagit fram information om vad som ska gälla i samband med träningar, du som ledare förväntas läsa igenom detta och säkerhetsställa att ditt lag följer dessa rekommendationer: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/information-till-idrotts--och-traningsanlaggningar/?fbclid=IwAR1x5O2rV-ChJzGI0Y6TtKqDtpe6Ox0KLxUcuLKmWjDvumQPPE8vjwXlL6U

Accesser omklädningsrum och förråd
Omklädningsrummen kommer att vara låsta även fortsättningsvis och ombyte sker hemma.

Inomhustider
De tidigare restriktionerna om att alla inomhusidrott skall vara nedlagt gäller fram t.o.m. söndag 24 januari. Vi håller tummarna för att restriktionerna kommer att lättas och att inomhusträning tillåts fr.o.m. måndag 25 januari. Information och besked kring detta kommer vi att gå ut med så fort vi har någonting att delge.

Har ni några funderingar så kontakta Niklas på kansliet, 08-570 220 10

Fotboll - DAMLAG, 05/07 09:51