SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Fotboll
Regnbågen på armen för allas lika värde

I FN:s allmänna förklaring om mänskliga rättigheter står det att ”alla människor äro födda fria och lika i värde och rättigheter”.

Det innebär att det inte spelar någon roll var du bor, var du kommer ifrån, vilket kön du har, vilket språk du talar, vilken politik du gillar eller om din familj är rik eller fattig. Alla ska ha samma rättigheter.


Värmdö IF tar ställning för allas lika värde - alla våra fotbollslags lagkaptener bär den regnbågsfärgade kaptensbindeln. 


Alla lag kommer även i samband med detta att ta del av dokumenten VIF-andan och Värmdö IF:s policys som reglerar föreningens värdegrunder. 


Värmdö IF och Skills Academy i Sickla i samarbete!
2021-04-22 16:39
Anders Svensson har nu öppnat sitt fotbollscenter i Sickla

Skills Academy Powered by TOCA är i grunden ett amerikanskt koncept och med det även världens största aktör för kompletterande fotbollsträning.

 

Värmdö IF medlemmar får nu ta del av en föreningsrabatt på 15% på hela Skills Academys sortiment. Skills Academy erbjuder allt från individuell träning till lagträning, camps, clinics, födelsedagskalas, fotbollsgym och ett litet café.

 

Medlemskoden finns i nyhetsutskick från Värmdö IF. När du bokar pass online så dras rabatten av direkt eller så visar du bara upp koden när du är inne på centret så får du rabatten i kassan. Saknar du rabattkoden så kan du höra av dig till kansliet@varmdoif.se 

 

För mer information besök www.skillsacademy.se

Anmälan till Landslagets Sommarfotbollsskola 2021
2021-04-14 10:00
Landslagets Sommarfotbollsskola

 

Välkommen med din anmälan till året höjdpunkt - Landslagets Sommarfotbollsskola! 

 

Detta år är det flickor och pojkar födda 2010-2013 som under vecka 24 och 25 kör fotboll på Värmdövallen tillsammans med våra unga ledare. 

 

Fortsättningsutbildningen Steg 2 gäller för flickor och pojkar födda 2008-2009 och den går under vecka 25.  

 

Anmälan sker via denna länk där du väljer vilken/vilka av veckorna ditt barn vill gå.

 

Om ditt barn går två veckor, så behöver du göra anmälan på båda veckorna. Ange att ni ska gå båda veckorna så vi uppmärksammar rabatten. Ange även om det finns syskon så vi kan dra av syskonrabatt. 

 

Kom ihåg att ange eventuella allergier/matval inför lunchserveringarna. 

 

Sista anmälningsdag är 16/5, principen är "först till kvarn" och faktura kommer från föreningen som bekräftelse på plats. 

 

Varmt välkommen med din anmälan! 

Fotboll - Flickor -15
Inbjudan till uppstartsmöte för våra allra minsta fotbollsspelare
2021-04-13 10:44, Fotboll - Flickor -15
 
Träning kollektivt får ske ute från och med 18/1 2021
2021-01-20 14:09

Fr.o.m. 18/1 2021 så är det återigen OK att bedriva kollektiv träning i Värmdö IF:s regi och det gäller för alla åldrar. 

Fotbollsplanerna
Ett gemensamt beslut fattades i höstas mellan Värmdö kommun och alla fotbollsföreningar i kommunen att inga fotbollsplaner skulle vinterunderhållas förrän tidigast 1 mars 2021. Detta beslut bottnar i de kostnader det medför för oss som förening att ha tillgång till en vinterunderhållen fotbollsplan. Istället för att betala en sex ggr dyrare "vintertaxa" betalar vi nu ordinarie taxa året om.

Kommunen kommer dock att frångå detta beslut (vilket vi är otroligt tacksamma för) och imorgon onsdag 20 jan kommer man att ploga av den nedre planen. Man kan dock inte lämna några garantier för att planen kommer att vara spelbar för fotboll trots det men snön kommer i alla fall att plogas bort och vi hoppas att fotbollsträning skall kunna bedrivas på den nedre planen redan från imorgon kväll! Den övre planen kommer inte plogas inledningsvis.

Temporärt träningsschema
P.g.a. att vi "endast" kommer att ha en fotbollsplan tillgänglig har vi tvingats revidera tidigare utskickat schema som skulle gälla vecka 3-9 på Värmdövallen 1 & 2. Vi har nu tagit fram ett nytt temporärt schema som kommer att träda i kraft redan onsdag 20 januari och som endast gäller på Värmdövallen 1 (nedre planen). I och med att vi har många lag som vill komma igång och träna så tvingas vi använda oss utav 1/4-dels planer i stor utsträckning. 

Vi återkommer med nytt schema om båda planerna blir spelbara framöver.

Observera att vi inte kan garantera en spelbar plan kommande veckor -  träning sker på egen risk!

Vi vill även flagga för att det kan komma att ske förändringar i det nya schemat och då med kort varsel. Ev. förändringar kommer då att meddelas berörda lag.

Följ FHM:s rekommendationer
Smittspridningen är långt ifrån över, alla individer har ett stort ansvar över sin och sina medmänniskors säkerhet. Folkhälsomyndigheten har tagit fram information om vad som ska gälla i samband med träningar, du som ledare förväntas läsa igenom detta och säkerhetsställa att ditt lag följer dessa rekommendationer: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/information-till-idrotts--och-traningsanlaggningar/?fbclid=IwAR1x5O2rV-ChJzGI0Y6TtKqDtpe6Ox0KLxUcuLKmWjDvumQPPE8vjwXlL6U


Accesser omklädningsrum och förråd
Omklädningsrummen kommer att vara låsta även fortsättningsvis och ombyte sker hemma. 

Inomhustider
De tidigare restriktionerna om att alla inomhusidrott skall vara nedlagt gäller fram t.o.m. söndag 24 januari. Vi håller tummarna för att restriktionerna kommer att lättas och att inomhusträning tillåts fr.o.m. måndag 25 januari. Information och besked kring detta kommer vi att gå ut med så fort vi har någonting att delge.

Har ni några funderingar så kontakta Niklas på kansliet, 08-570 220 10


Nya nationella föreskrifter och allmänna råd - 14 dec
2020-12-14 12:44
Idag, 14 dec, så träder nya nationella föreskrifter och allmänna råd i kraft och vissa delar påverkar vår verksamhet inom Värmdö IF. Nu får även spelare födda 2004 och äldre återigen träna med vissa begränsningar.

Följande gäller kring träningar och matcher tillsvidare:

Träningar utomhus - alla spelare
Träningar får genomföras. Ta ansvar och se till att genomförandet sker på ett så smittsäkert sätt som möjligt. Se RF:s rekommendationer: https://www.rf.se/Nyheter/Allanyheter/traningpasmittsakertsatttillatsforalla/


Träningar inomhus - alla spelare 
Träningar får genomföras. Ta ansvar och se till att genomförandet sker på ett så säkert sätt som möjligt. Se RF:s rekommendationer.

Provträningar
Provträningar får genomföras. Ta ansvar och se till att genomförandet sker på ett så smittsäkert sätt som möjligt.

Träningsmatcher - spelare födda 2004 och tidigare
INGA matcher ska spelas, oavsett anledning.

Träningsmatcher - spelare födda 2005 och senare
Träningsmatcher är tillåtna. Ta ansvar och se till att genomförandet sker på ett så smittsäkert sätt som möjligt. Publik är inte tillåten. 

Omklädningsrum
Alla omklädningsrum kommer att vara stängda, alla spelare kommer ombytta till träning/match

Ovanstående kan komma att ändras med kort varsel om det kommer nya rekommendationer.

Nyheter från våra lag
Fotboll - Flickor -12, 02/05 20:15 
Fotboll - Flickor -11, 01/05 11:00 
Fotboll - Pojkar -14, 30/04 19:00 
Fotboll - Pojkar -14, 30/04 18:59 
Fotboll - Flickor -06/07, 29/04 17:33 
Fotboll - Flickor -06/07, 25/04 23:38 
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 28/04 15:27 
Värmdö IF, 12/04 11:40 
Värmdö IF, 14/01 13:28 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer