VÄRMDÖ IF

Värmdö IF Herr: Vinst, tabell-ledare och ny huvudtränare
2022-05-18 12:42
Fredrik Dahlström tar över som huvudtränare i Värmdö IF Herrlag. Vi önskar honom välkommen i den rollen och vill samtidigt tacka Michael Eriksson för hans stora engagemang i föreningen under många år.

Grattis också till seriens femte 3-poängare i fredags som tog laget till tabell-ledning!

Lycka till i helgens match, då välkomnas Ängby IF till Värmdövallen, lördag 21/5 kl. 13.00.
Fotboll - Flickor -15
VÄRMDÖ KNATTELIGA
2022-05-05 13:00, Fotboll - Flickor -15

Vi spelar just nu VÄRMDÖ KNATTELIGA

8/5 Värmdö IF/Värmdövallen, F/P 2015 ansvariga

22/5 Ingarö IF/Ingarö IP

12/6 Mörtnäs IF/Mörtnäs BP

28/8 Gustavsbergs IF/Ösby BP

Vi välkomnar nyanlända!
2022-04-20 17:49

I mars välkomnades Gagik och Arman till Pojkar 13! Killarna som är 8 och 9 år har flytt krigets Ukraina. De togs emot av sina nya lagkamrater med ett hjärta format av spelarna, såklart i blått och gult. Laget ordnade med kläder, skor och benskydd. Efter träningen fick man en high-five av två killar med ett leende upp till öronen 💛💙

Vi har inom föreningen nu startat en intern arbetsgrupp med syfte att samordna så att nyanlända barn och ungdomar får möjlighet att direkt komma in i gemenskapen och idrottsglädjen. Samordningsgruppen har kontakt med organisationer, skolor och alla de fantastiska privatpersoner som öppnat sina hem.

Ni når oss på: samordning@varmdoif.se
Regnbågen på armen för allas lika värde
2022-04-20 17:45

I FN:s allmänna förklaring om mänskliga rättigheter står det att ”alla människor äro födda fria och lika i värde och rättigheter”. Det innebär att det inte spelar någon roll var du bor, var du kommer ifrån, vilket kön du har, vilket språk du talar, vilken politik du gillar eller om din familj är rik eller fattig. Alla ska ha samma rättigheter.

Värmdö IF tar ställning för allas lika värde - alla våra fotbollslags lagkaptener bär den regnbågsfärgade kaptensbindeln.

Alla lag kommer även i samband med detta att ta del av dokumenten VIF-andan och Värmdö IF:s policys som reglerar föreningens värdegrunder.

Uppstart för pojkar/flickor födda 2016
2022-04-08 09:28

I år hälsar vi tjejer och killar födda 2016 välkomna till knattefotboll i Värmdö IF! Vi introducerar lekfullt fotbollen och föreningslivet för såväl spelare som föräldrar och kommer att bilda en flick- och en pojkgrupp.

Vi avser att sätta i gång söndagen den 1 maj med vår första träning på Värmdövallen kl 12.15-13.15. Gemensam samling i mittcirkeln på den övre planen, den närmast Värmdö sporthall.

Ni anmäler ert barn på www.vamdoif.se under respektive lagsida eller via länkarna nedan. Vi ser fram emot att få träffa ditt barn.

Anmälan till F-16 via denna länk

Anmälan till P-16 via denna länk

När ni har anmält ert barn behöver ni delta på ett uppstartsmöte tisdagen den 19 april kl 19.00 i Hemmestaskolans åk 7-9 matsal. På mötet träffar ni bl a lagens mentorer samt Värmdö IF´s fotbollssektion.

På mötet informerar vi om förutsättningarna för den ideella fotbollen i Värmdö IF - hur den bedrivs, vad ni kan förvänta er av föreningen och vad ni kan se fram emot som aktiva föräldrar till spelare i våra lag. Föreningens ledare utgörs alltid av föräldrar. Tillsammans är vi Värmdö IF!

Har ni generella frågor kring knattefotbollen eller vår verksamhet i allmänhet är ni välkomna att ringa till Niklas Mattsson, kanslichef Värmdö IF tel: 08- 570 220 10.

Har ni specifika frågor kring uppstarten är ni välkomna att kontakta årets mentorer – Sandra Ericsson och Maria Norrman fotboll@varmdoif.se.

Vi ser fram emot att träffa ert barn och er på vallen i vår!

Anmälan till Landslagets Sommarfotbollsskola 2022
2022-03-22 10:00
Landslagets Sommarfotbollsskola

Välkommen med din anmälan till året höjdpunkt - Landslagets Sommarfotbollsskola!

Detta år är det flickor och pojkar födda 2011 - 2014 som under vecka 24 och 25 kör fotboll på Värmdövallen tillsammans med våra unga ledare.

Fortsättningsutbildningen Steg 2 gäller för flickor och pojkar födda 2009 - 2010 och den går under vecka 25.

Anmälan sker via denna länk där du väljer vilken/vilka av veckorna ditt barn vill gå.

Om ditt barn går två veckor, så behöver du göra anmälan på båda veckorna. Ange att ni ska gå båda veckorna så vi uppmärksammar rabatten. Ange även om det finns syskon så vi kan dra av syskonrabatt.

Kom ihåg att ange eventuella allergier/matval inför lunchserveringarna.

Sista anmälningsdag är 16/5, principen är "först till kvarn" och faktura kommer från föreningen som bekräftelse på plats.

Varmt välkommen med din anmälan!

Fotboll - Pojkar -12, 15/05 20:01
Fotboll - Pojkar -12, 09/05 19:28