Värmdövallen

Värmdövallen är Värmdö IF:s hemmaanläggning och här sker den mesta tränings- och matchverksamheten. Värmdövallen har två sporthallar, varav en med en publikkapacitet på 500 personer, en gymnastikhall, två konstgräsplaner, varav en med publikkapacitet på 1 000 personer, och en grusplan. En högklassig friidrottsanläggning med sex hundrametersbanor, fyra fyrahundrametersbanor, höjdhopp, stavhopp, längdhopp, kula, etc.

Anläggningens drift hanteras i föreningens regi fram till 2017-12-31, vi har två heltidsanställda vaktmästare samt timanställda på kvällar och helger.

Lag/grupper inom Värmdö IF som vill boka tider för utnyttjande av anläggningens olika delar kontaktar Värmdö IF´s kansli på telefon 08-570 220 10.

Privatpersoner och övriga föreningar som vill boka tider på anläggningen gör detta på Värmdö kommuns bokningssajt boka.varmdo.se

Värmdö Sporthall